Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Trin 4: Aktivér brandambassadører Følg

4

Trin 4: Aktiver brandambassadører

Du er nu en veletableret bruger af Trustpilot og er bekendt med de fleste af vores funktioner. Du er i gang med at opbygge dine kunders tillid til din virksomhed, og nu er det bedste tidspunkt til at skabe brandambassadører, som vil promovere dine services og tilskynde andre brugere til at tale om din virksomhed.

Del dine anmeldelser på de sociale medier!

Stol på, at dine brandambassadører vil dele anmeldelser og anbefalinger med deres kontakter og netværk. Brug vores dedikerede værktøjer til at dele anmeldelser på både Facebook og Twitter. Besøg vores brugeranmeldelsesside for mere information.

Integrer vores Facebook-tab!

Du kan dele anmeldelser på din virksomheds Facebookside ved at integrere vores Facebook-tab fra din virksomhedsprofil på Trustpilot. Det eneste, du skal gøre, er at gå til modulet Integrationer. Hvis du vil vide mere, kan du læse vores integrationsguide for Facebook.

Successhistorier

Her er nogle eksempler på kunder, som har integreret Trustpilots funktioner, så som logoer og TrustBoxe, for at skabe flere brandambassadører.

http://dk.blog.trustpilot.com/?category=Case%20Studies

Alle trin fuldført!