Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Trin 3: Fastholdelse - Øg din kundeloyalitet Følg

3

Trin 3. Fastholdelse - Øg din kundeloyalitet

På dette tidspunkt i din rejse med Trustpilot har du samlet en række anmeldelser, som du allerede er begyndt at vise på din hjemmeside med TrustBox-widgets. Dette vil tilskynde nye kunder til at købe fra din virksomhed.

Ligesom det også er tilfældet med trin 2, tilbyder vi også værktøjer, du kan bruge til at fastholde nye kunder. Du kan automatisere din indsamling af anmeldelser for at øge antallet af anmeldelser og forbedre din kundetilfredshed og frafald.

Opsæt din Automatiske Feedback Service!

Automatisk Feedback Service giver dig mulighed for at samle anmeldelser efter hvert af dine kunders køb. På denne måde vil du løbende modtage en strøm af nye anmeldelser, som viser dine kunder, at de kan stole på din virksomhed.

Opsæt Automatisk Feedback Service ved at forbinde Trustpilot med din webshop og e-mailplatform. På den måde får vi tilsendt en kopi af den e-mail, der bliver sendt til nye kunder (f.eks. ordrebekræftelse, faktura eller velkomstmail), og vi genererer automatisk en anmeldelsesinvitation.

Læs denne artikel for mere information om, hvordan du opsætter Automatisk Feedback Service.

Trustpilot-apps

Som et alternativ til vores Automatisk Feedback Service har Trustpilot også en række apps, der gør det nemt at invitere dine kunder til at skrive anmeldelser på Trustpilot.

Gå til på vores Apps-side, for mere information.

Trustpilot API’en

Valgfri feature - denne funktion kræver tekniske færdigheder.

En API er en software til software interface, der giver dig mulighed for at integrere Trustpilot med dit eksisterende CRM-system. Ved hjælp af API’en vil du være i stand til at bruge Trustpilots invitationsværktøjer eller dine egne e-mail-værktøjer, uden at du skal bruge Trustpilots user interface.

Klik her for mere information, .

Vær opmærksom på, at du muligvis skal opgradere din pakke for at bruge denne funktion

Få styr på dine kundeanmeldelser

Bliv notificeret

Jo hurtigere du svarer på dine anmeldelser, jo mere værdsatte vil dine kunder føle sig. En værdsat kunde er mere tilbøjelig til at vende tilbage.

Du kan konfigurere dine notifikationer på din virksomhedsprofil. Det eneste, du skal gøre, er at klikke på indstillinger i øverste højre hjørne og vælge Notifikationer. Læs denne guide for mere information.

Besvar dine kunders anmeldelser

Brug din Trustpilot-konto til at læse og besvare anmeldelser. Din feedback demonstrerer åbent dit engagement i kundeservice, hvilket vil tilskynde dem til at handle hos dig igen.

Du kan besvare dine anmeldelser fra modulet anmeldelser på din virksomhedsprofil. Klik på svar-knappen under anmeldelsen, skriv din besvarelse og klik gem. Anmelderen vil herefter blive notificeret på mail om, at du har besvaret anmeldelsen.

Rapporter anmeldelser

Skulle du falde over en anmeldelse, du mener overskrider Trustpilots retningslinjer, kan du rapportere anmeldelsen fra din virksomhedsprofil, hvorefter vores Compliance Team vil undersøge sagen.

Tip Negativ anmeldelse?
Undersøgelser viser, at kunder stoler mere på anmeldelser, når de kan læse både negativ og positiv feedback. Hvis du modtager en negativ anmeldelse, skal du se det som værdifuld feedback og en måde at hjælpe dig til at forbedre din kundeservice. Giv altid et venligt og uddybende svar. Hvis det er muligt, er det også en god ide at tilbyde brugeren en løsning. Dine kunder vil sætte pris på din gode kundeservice.

Fortsæt til næste trin >