Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Trin 2: Erhvervelse - tiltræk nye kunder Følg

2

Trin 2: Erhvervelse - tiltræk nye kunder

Bliv fundet online og se gennemsigtigheden i dine anmeldelser konvertere forbrugere til betalende kunder. Når du starter med at samle anmeldelser, vil du kunne vise din score på din webside ved at gøre brug af vores TrustBoxe.

Implementer en TrustBox!

TrustBoxe er Trustpilots widgets, som er applikationer, du kan indsætte på din webside og derved vise dine seneste anmeldelser, TrustScore og stjerner. De vil øge tilliden til din virksomhed, din konvertering og forbedre din kundetilfredshed samt fastholde dine kunder.

TrustBoxe bliver opdateret løbende, så dine kunder hele tiden har adgang til dine anmeldelser.

TrustBoxe er nemme at implementere, og du kan sætte din egen TrustBox op, så den passer til dit website.

Der er varianter af TrustBoxe, du kan vælge imellem. Læs vores sektion om TrustBoxe for mere information om, hvordan du implementerer en TrustBox.

Tips
  • Vi anbefaler, at du placerer din TrustBox på forsiden eller på din destinationsside. Vi har dog set gode resultater ved også at tilføje en TrustBox på “Check ud”-siden - på denne måde kan du reducere eller helt forhindre såkaldt 'cart abandonment'.
  • For at reducere 'cart abandonment' kan du prøve at lade en TrustBox være synlig igennem hele købsprocessen.
  • Du kan tilføje et tag til dine anmeldelser for at inkludere dem i en TrustBox. Læs mere om tagging af anmeldelser i denne artikel.

TrustScore!

Din TrustScore er tallet, der er vist på din Trustpilot-profil lige neden under dit virksomhedsnavn. Dette nummer er en øjeblikkelig måling af din kundetilfredshed.

TrustScoren er en uafhængig score, der repræsenterer forbrugeres online shoppingoplevelser på en skala fra 0 til 10 og 1 til 5 stjerner.

TrustScoren er udelukkende baseret på anmeldelser og bedømmelser, der er skrevet af individuelle og uafhængige forbrugere. Læs denne artikel for mere information.

Tip: Kontinuerlig indsamling af anmeldelser har en stor indflydelse på din TrustScore og viser også, at man kan stole på dit brand.
Fortsæt til næste trin >