Kan jeg kombinere mine to brugerprofiler på Trustpilot?

Ifølge vores vilkår og betingelser og for at sikre troværdigheden af vores platform tillader vi kun en brugerprofil pr. person. Hvis du har mere end én profil, kan vi kombinere dem for dig.

Hvorfor kan jeg ikke have mere end én profil?

Tillid og integritet er afgørende for vores community og platform, og et vigtigt aspekt er at sikre, at forbrugerne kan stole på anmeldelserne på Trustpilot.

Ved at sikre at hver bruger kun har én profil, minimerer vi muligheden for misbrug, så Trustpilot fortsat vil være en sikker og pålidelig platform.

Hvordan kombinerer jeg mine profiler?

Kontakt vores supportteam for at kombinere to eller flere profiler.

De skal bruge de e-mailadresser, der er tilknyttet til hver enkelt af dine profiler, for at imødekomme din anmodning.

Hvis der er én af e-mailadresserne, du foretrækker at bruge til at logge ind med, bør du oplyse dem om det.

Hvad sker der, når profilerne er kombineret?

Når vi kombinerer dine profiler, bliver de anmeldelser, du har skrevet, samlet under den samme profil, så du kun har ét sæt login-oplysninger og én identitet på Trustpilot.

Kan jeg gøre det om, hvis jeg ombestemmer mig?

Nej. Vi tillader kun én profil pr. bruger, og processen kan ikke gøres om.

Er der nogen alternativer?

Hvis du helst ikke vil kombinere dine profiler, kan du altid slette dem, du ikke længere bruger. Du kan læse, hvordan du sletter din brugerprofil, her.