Kan jeg kombinere mine to brugerprofiler på Trustpilot?

I overensstemmelse med vores vilkår og betingelser og for at sikre troværdigheden af vores platform tillader vi kun én brugerprofil pr. person. Hvis du har mere end én, kan vi kombinere dem for dig.

Hvorfor kan jeg ikke have mere end én profil?

Tillid og integritet er afgørende for vores community og platform. Vi vil sikre, at forbrugerne kan stole på anmeldelserne på Trustpilot.

Ved at sørge for at hver bruger kun har én profil, minimerer vi muligheden for misbrug, så Trustpilot fortsat vil være en sikker og pålidelig platform.

Hvordan kombinerer jeg mine profiler?

Kontakt vores supportteam for at kombinere to eller flere profiler. De skal bruge de e-mailadresser, der er knyttet til hver af dine profiler. Fortæl dem, hvis der er en bestemt e-mailadresse, du foretrækker at bruge til at logge ind med.

Hvad sker der, når profilerne er kombineret?

Når vi kombinerer dine profiler, samles alle de anmeldelser, du har skrevet, under én profil, og du får et enkelt sæt loginoplysninger (e-mailadresse/adgangskode).

Kan jeg gøre det om, hvis jeg ombestemmer mig?

Nej. Da vi kun tillader én profil pr. person, kan processen ikke gøres om.

Er der nogen alternativer?

Hvis du ikke vil kombinere dine profiler, kan du blot slette de profiler, du ikke længere bruger.