Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Jeg har to profiler på Trustpilot - kan jeg lægge dem sammen? Følg

Kan jeg kombinere mine to profiler på Trustpilot?

Det er desværre ikke muligt at kombinere to eller flere brugerprofiler på Trustpilot. Den eneste løsning er at slette én af dem. Du kan læse, hvordan du sletter din brugerprofil, her.

Vi kan altid hjælpe dig med at ændre e-mailadressen, der er knyttet til din profil. Så hvis alle dine favoritanmeldelser er under én profil, men din foretrukne e-mailadresse er knyttet til en anden, vil vi anbefale dig at slette den sidste. Kontakt vores supportteam her, hvis du vil ændre din e-mailadresse.