Vælg anmeldelser til TrustBox

Funktionen Vælg anmeldelser giver dig mulighed for at vise dine favoritanmeldelser.

Vælg til TrustBox - trin for trin:

1. Vælg en TrustBox fra TrustBox-biblioteket.
  2. I konfigurationsafsnittet skal du vælge Dine favoritanmeldelser.
  3. Efter at have klikket Vælg favoritter vil du se en pop op-meddelelse, hvor du kan udvælge enkelte anmeldelser, der skal vises i TrustBoxen. Når du er færdig med at vælge, skal du klikke på Afslut i øverste højre hjørne.
  4. Klik på få kode - TrustBox-koden vil nu indeholde de rette data (data-tags="SelectReview", data-groups="TrustBox") til at vise de valgte anmeldelser. Klik på knappen Send koden via e-mail, hvis du gerne vil have koden sendt til dig selv eller din udvikler i en e-mail.
  5. Indsæt til sidst koden i HTML-kildekoden - den samme procedure for implementering af TrustBox uden valgte anmeldelser.

Vigtig information:

• Det er ikke muligt at vælge forskellige favoritter til forskellige TrustBoxe.
  • Du kan opsætte én TrustBox til at vise dine favoritter og en anden til at vise dine seneste anmeldelser.
  • Dine favoritanmeldelser vil blive sorteret efter dato.
  • Når du først har valgt dine favoritanmeldelser, vil det ikke være nødvendigt at regenerere/re-implementere TrustBox-koden.