Sådan viser du dine favoritanmeldelser i en TrustBox

I denne artikel kan du læse, hvordan du vælger den rigtige TrustBox og dine favoritanmeldelser samt implementerer TrustBoxen på dit website.

(Bemærk: Du kan implementere andre TrustBoxe, der viser dine nyeste anmeldelser, anmeldelser med et bestemt tag eller med en bestemt stjernebedømmelse.)

Sådan vælger du dine favoritanmeldelser

1. Vælg en TrustBox fra TrustBox-biblioteket.
  2. Under Lav din TrustBox skal du først vælge Dine favoritanmeldelser.
  3. Klik på Vælg favoritter, så åbnes et pop op-vindue med en liste over dine kundeanmeldelser. Vælg de anmeldelser, der skal vises i din TrustBox, og klik derefter på Jeg er færdig i øverste højre hjørne.
  4. For at implementere TrustBoxen skal du klikke på Hent kode. TrustBoxens kode-snippet indeholder nu de egenskaber, der kræves, for at den viser de valgte anmeldelser. Klik på Send koden via e-mail for at sende den til dig selv eller din udvikler.
  5. Til sidst skal du indsætte din kode-snippet i HTML-kildekoden ved at følge den fremgangsmåde, man bruger til at implementere andre TrustBoxe.

Bemærk:

• Det er ikke muligt at vælge forskellige favoritter til forskellige TrustBoxe, men du kan vise de samme favoritter i flere TrustBoxe.
  • Dine favoritanmeldelser sorteres efter dato.