Sådan udvælger du anmeldelser til din TrustBox

I denne artikel kan du læse, hvordan du vælger den rigtige TrustBox og dine favoritanmeldelser samt implementerer TrustBoxen på dit website.

Du kan implementere en TrustBox, der viser dine favoritanmeldelser, og en anden, der viser dine nyeste anmeldelser. Favoritanmeldelserne er sorteret efter dato.

Følg disse trin til at udvælge dine anmeldelser:

1. Vælg en TrustBox fra TrustBox-biblioteket.
  2. Under 3 nemme trin til at lave din TrustBox skal du først vælge Dine favoritanmeldelser.
  3. Herefter skal du klikke på Vælg favoritter. Nu kommer et pop op-vindue frem, hvor du kan vælge, hvilke anmeldelser der skal vises i TrustBoxen. Når du har valgt dine favoritanmeldelser, skal du klikke på Jeg er færdig i øverste højre hjørne.
  4. Klik på Hent kode. TrustBoxens kode-snippet indeholder nu de egenskaber, der kræves, for at den viser de valgte anmeldelser. Klik på Send koden via e-mail for at sende koden til dig selv eller din udvikler.
  5. Til sidst skal du indsætte din kode-snippet i HTML-kildekoden ved at følge den fremgangsmåde, man bruger til at implementere en TrustBox uden at vælge anmeldelser.

Vigtigt:

• Det er ikke muligt at vælge forskellige favoritter til forskellige TrustBoxe.
  • Du kan konfigurere en TrustBox, der viser dine favoritanmeldelser, og en anden, der viser dine seneste anmeldelser.
  • Dine favoritanmeldelser sorteres efter dato.