TrustBoxe – Sådan konfigurerer og implementerer du dine Trustpilot-widgets

TrustBoxe er Trustpilots widgets. Du kan tilføje disse selvstændige applikationer til dit website, så de viser dine nyeste anmeldelser, din TrustScore og din stjernebedømmelse. Du finder de forskellige funktioner og konfigurationsmuligheder for hver TrustBox på din virksomhedskonto under Integrationer > TrustBox-bibliotek > Læs mere.

Se instruktionerne i slutningen af denne artikel, hvis dit website er opbygget med en e-handelsplatform eller CMS.

Konfiguration af TrustBoxen

Hver TrustBox kan konfigureres forskelligt. Du kan vise dine favoritanmeldelser i én TrustBox, dine seneste anmeldelser i en anden og endda oprette flere Targeted TrustBoxe. TrustBoxe opdateres med nye anmeldelser hvert 20. minut.

1. Vælg dine anmeldelser

Vælg de anmeldelser, du vil vise i din TrustBox. Der er 4 muligheder:

• Dine seneste anmeldelser: Vis dine nyeste anmeldelser i omvendt kronologisk rækkefølge (den nyeste først).
  • Dine anmeldelser efter stjernebedømmelse: Vis de stjernebedømmelser, du vælger (f.eks. 3, 4 og 5 stjerner) i omvendt kronologisk rækkefølge.
  • Dine favoritanmeldelser: Vis dine manuelt udvalgte favoritanmeldelser. Bemærk, at det ikke er muligt at vælge forskellige "favoritter" til forskellige TrustBoxe. Læs mere om manuel udvælgelse her.
  • Dine anmeldelser efter tag: Tilpas din TrustBox til en specifik målgruppe ved at tagge dine anmeldelser. Vælg ét tag pr. TrustBox for at oprette tilpassede TrustBoxe til flere forskellige målgrupper. Du kan endda bestemme, hvilke stjerner du gerne vil vise i din Targeted TrustBox. F.eks. kan du vise anmeldelser, der er tagget med "kundeservice", og som kun har 5-stjernede bedømmelser. Læs mere i Targeted TrustBox og Tagging og pre-tagging af brugeranmeldelser.

Bemærk, at forbrugerne ikke ser det fulde billede af dine kunders meninger, når du udvælger anmeldelser til TrustBoxe. Selvom din TrustBox altid viser din TrustScore og stjernebedømmelse, anbefaler vi, at du viser alle dine anmeldelser — også de negative. Med negative anmeldelser viser du, at din virksomhed ikke har noget at skjule, og at du værdsætter al feedback. Læs mere om, hvordan negative anmeldelser kan forvandles til positive kundeoplevelser.

2. Konfigurér din TrustBox

Konfigurér din TrustBox, så den passer til designet på dit website. TrustBoxe er transparente og har ingen rammer. Du kan vælge mellem en lys og en mørk version og finde en passende højde og bredde, og husk også at vælge det rigtige sprog. Læs mere om TrustBoxenes responsive design her.

3. Implementér din TrustBox

Følg instruktionerne i artiklen TrustBox-widgets – implementering, performance og design for at implementere din TrustBox. Det kræver muligvis hjælp fra din webmaster.

Har du opbygget dit website med en e-handelsplatform eller CMS?