Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

TrustBox-bibliotek Følg

TrustBoxe er Trustpilots widgets - enkeltstående applikationer, du kan tilføje til din hjemmeside for at vise dine seneste anmeldelser, TrustScore samt stjernebedømmelser. Hver TrustBox har et bestemt sæt funktioner og konfigurationsmuligheder, som kan findes i modulet Integrationer.

Denne artikel giver dig et overblik over, hvordan du konfigurerer vores TrustBoxe. Se instruktionerne i bunden af denne artikel, hvis din hjemmeside er lavet med en eCommerce-platform eller CMS.

Konfiguration af TrustBoxen

Sådan konfigurerer du din TrustBox:

1. Vælg dine anmeldelser

Først skal du beslutte, hvordan du ønsker at organisere de anmeldelser, der vises i din TrustBox. Hver TrustBox kan konfigureres på forskellig vis, så du kan vise dine favoritanmeldelser i én TrustBox, dine seneste anmeldelser i en anden, og du kan endda oprette flere Targeted TrustBoxe. Bemærk, at TrustBoxe opdateres med nye anmeldelser hvert 20. minut.

Her er flere detaljer om de fire muligheder:

• Dine seneste anmeldelser viser dine nyeste anmeldelser i omvendt kronologisk rækkefølge (de nyeste først).
  • Anmeldelser ud fra antal stjerner viser de stjernebedømmelser, du har valgt (f.eks. 3, 4 og 5 stjerner) i omvendt kronologisk rækkefølge.
  • Vælg dine favoritter giver dig mulighed for manuelt at udvælge dine favoritanmeldelser og vise dem på din hjemmeside. Bemærk, at det ikke er muligt at vælge forskellige "favoritter" til forskellige TrustBoxe. Hvis du vil have mere information om den manuelle udvælgelsesproces, kan du læse Vælg anmeldelser til TrustBoxe.
  • Målret dine anmeldelser. Du kan tilpasse din TrustBox til en specifik målgruppe ved at tagge dine anmeldelser. Du vælger ét tag ad gangen for hver enkelt TrustBox. Dette betyder, at du kan have flere tilpassede TrustBoxe til flere forskellige målgrupper. Det er også muligt at bestemme, hvilke stjerner du gerne vil vise i din Targeted TrustBox. Du kan for eksempel vælge at vise anmeldelser, der er tagget med "kundeservice", og som kun har 5-stjernede bedømmelser. Hvis du vil have mere information om implementering, kan du læse Targeted TrustBox og Tagging af anmeldelser.

Vær opmærksom på, at det kan virke misvisende, hvis du filtrerer dine anmeldelser. Vi anbefaler, at du viser alle dine anmeldelser, så dine kunder får et komplet indtryk af dit omdømme. Negative anmeldelser viser faktisk, at din virksomhed er gennemsigtig og sætter pris på ærlig feedback. Lær mere om, hvordan negative anmeldelser kan vendes til positive kundeoplevelser.

2. Konfigurer din TrustBox

Derefter skal du konfigurere din TrustBox, så den passer til designet på den hjemmeside, hvor den skal vises. Trustpilots TrustBoxe er designet til at passe til alle hjemmesider. De har ingen kanter, og i de fleste tilfælde er de gennemsigtige, så du kun behøver at beslutte, hvorvidt du foretrækker en lys eller en mørk version. Det er også vigtigt at vælge en passende bredde og højde, såvel som det rette sprog.

Læs vores forslag til konfiguration og få mere at vide om vores TrustBoxes fleksible design.

3. Implementer din TrustBox

Til sidst skal du implementere din TrustBox på din hjemmeside ved at følge instruktionerne i Sådan implementeres en TrustBox. Implementeringen kan kræve hjælp fra din webmaster.

Har du lavet din hjemmeside med en eCommerce-platform eller CMS? Find den rigtige guide til, hvordan du implementerer en TrustBox på din hjemmeside, her: