TrustBox-bibliotek

TrustBoxe er Trustpilots widgets. Du kan tilføje disse selvstændige applikationer til dit website, så de viser dine nyeste anmeldelser, din TrustScore og din stjernebedømmelse. På din virksomhedskonto under Integrationer finder du de forskellige funktioner og konfigurationsmuligheder for hver TrustBox.

Se instruktionerne i slutningen af denne artikel, hvis dit website er opbygget med en e-handelsplatform eller CMS.

Konfiguration af TrustBoxen

1. Vælg dine anmeldelser

Hver TrustBox kan konfigureres forskelligt. Du kan vise dine favoritanmeldelser i én TrustBox, dine seneste anmeldelser i en anden, og du kan endda oprette flere Targeted TrustBoxe. TrustBoxe opdateres med nye anmeldelser hvert 20. minut.

Her er 4 muligheder:

• Dine seneste anmeldelser viser dine nyeste anmeldelser i omvendt kronologisk rækkefølge (de nyeste først).
  • Anmeldelser ud fra antal stjerner viser de stjernebedømmelser, du vælger (f.eks. 3, 4 og 5 stjerner), i omvendt kronologisk rækkefølge.
  • Vælg dine favoritter gør det muligt for dig manuelt at udvælge og vise dine favoritanmeldelser. Det er ikke muligt at vælge forskellige "favoritter" til forskellige TrustBoxe. Læs Vælg anmeldelser til TrustBox, hvis du vil vide mere om manuel udvælgelse.
  • Målret dine anmeldelser gør det muligt for dig at tilpasse din TrustBox til en specifik målgruppe ved at tagge dine anmeldelser. Vælg ét tag pr. TrustBox for at oprette tilpassede Trustboxe til flere forskellige målgrupper. Du kan endda bestemme, hvilke stjerner du gerne vil vise i din Targeted TrustBox. Du kan for eksempel vælge at vise anmeldelser, der er tagget med "kundeservice", og som kun har 5-stjernede bedømmelser. Du kan læse mere i Targeted TrustBox og Tagging og pre-tagging af brugeranmeldelser.

Bemærk: Det kan dog være vildledende for dine kunder, hvis du filtrerer dine anmeldelser. Vi anbefaler, at du viser alle dine anmeldelser. Med negative anmeldelser viser du, at din virksomhed ikke har noget at skjule, og at du værdsætter al feedback. Læs mere om, hvordan negative anmeldelser kan forvandles til positive kundeoplevelser.

2. Konfigurér din TrustBox

Konfigurér din TrustBox, så den passer til designet på dit website. TrustBoxe er transparente og har ingen rammer. Du kan vælge mellem en lys og en mørk version og finde en passende højde og bredde, og husk også at vælge det rigtige sprog. Du kan læse mere om TrustBoxenes responsive design her.

3. Implementér din TrustBox

Følg instruktionerne i artiklen TrustBox-widgets – implementering, performance og design for at implementere din TrustBox. Det kræver muligvis hjælp fra din webmaster.

Har du opbygget dit website med en e-handelsplatform eller CMS?