Trustpilots Zapier-app

Hvad er Zapier?

Zapier er en webapplikation, der forbinder andre webapplikationer med hinanden for nemt at overføre data og automatisere opgaver mellem dem. Automatisering af opgaver mellem andre online apps (så som Salesforce, Basecamp og Gmail) gør det muligt at bruge apps, der supplerer hinanden på samme tid.

Hvordan integreres Trustpilot og Zapier?

Trustpilot har udviklet en Zapier-app, der giver dig mulighed for at udløse dine kundeinvitationer - automatisk og uden problemer - fra Shopify, Salesforce, BigCommerce, WooCommerce, Mailchimp samt mange andre apps fra Zapiers omfattende app-bibliotek.

Hvorfor bruge Zapier-app’en?

Zapier giver dig mulighed for at invitere dine kunder til at skrive en anmeldelse, når en bestemt udløser-funktion sker i en anden webapplikation, du benytter.

For eksempel kan du:

• Tilpasse Trustpilots hjemmeside og e-mailskabeloner til bestemte geografiske segmenter ved at opsætte flere Zaps og bruge filtre for at nå ud til hver målgruppe. Dette giver en højere grad af nøjagtighed, når du sender invitationer til kunder opdelt efter tidszone, land, sprog, osv.
  • Send invitationer på unikke tidspunkter for bestemte slags køb (f.eks. næste torsdag kl 16.00 for en bestemt produktlinje).
  • Send invitationspåmindelser via flere Zaps (identiske Zaps med forskellige sendetider).

Du finder flere oplysninger om Zapier-integrationen i vores artikel med ofte stillede spørgsmål om Zapier.