Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Trustpilots Zapier-app Følg

Hvad er Zapier?

Zapier er en webapplikation, der forbinder andre webapplikationer med hinanden for nemt at overføre data og automatisere opgaver mellem dem. Automatisering af opgaver mellem andre online apps (så som Salesforce, Basecamp og Gmail) gør det muligt at bruge apps, der supplerer hinanden på samme tid.

Hvordan integreres Trustpilot og Zapier?

Trustpilot har udviklet en Zapier-app, der giver dig mulighed for at udløse dine kundeinvitationer - automatisk og uden problemer - fra Shopify, Salesforce, BigCommerce, WooCommerce, Mailchimp samt mange andre apps fra Zapiers omfattende app-bibliotek.

På nuværende tidspunkt kan Trustpilot kun opsættes som en funktion. Fremover vil det også være muligt at opsætte Trustpilot som udløser, hvilket vil øge antallet af måder, du kan bruge det på (f.eks. hver gang du modtager en ny Trustpilot-anmeldelse, vil en ny note blive tilføjet i dit CRM).

Hvorfor bruge Zapier-app’en?

Zapier giver dig mulighed for at invitere dine kunder til at skrive en anmeldelse, når en bestemt udløser-funktion sker i en anden webapplikation, du benytter.

For eksempel kan du:

• Tilpasse Trustpilots hjemmeside og e-mailskabeloner til bestemte geografiske segmenter ved at opsætte flere Zaps og bruge filtre for at nå ud til hver målgruppe. Dette giver en højere grad af nøjagtighed, når du sender invitationer til kunder opdelt efter tidszone, land, sprog, osv.
  • Send invitationer på unikke tidspunkter for bestemte slags køb (f.eks. næste torsdag kl 16.00 for en bestemt produktlinje).
  • Send invitationspåmindelser via flere Zaps (identiske Zaps med forskellige sendetider).

Hvordan bruges Trustpilots Zapier-app?

Find flere detaljer om integrationen i vores Zapier FAQ.

I det hele taget giver denne integration dig mulighed for at gøre processen for kundeinvitationer mere fleksibel, personlig og helt automatisk. Få flere informationer i vores FAQ, og benyt dig af den 3-måneders gratis prøveversion, der er tilgængelig for Trustpilots brugere.