Få anmeldelser automatisk med Trustpilots Zapier-app

Automatisér indsamling af anmeldelser med Zapier. Zapier er et online-værktøj, der kan forbinde dine apps, så de kan arbejde sammen og strømline dit invitationsflow.

Zapier tilbyder en høj grad af fleksibilitet, så du kan tilpasse selv den mindste detalje af dit invitationsflow. Før du vælger Zapier, bør du bemærke, at Trustpilot måske allerede har en app, der passer til dine behov.

Hvordan fungerer Zapier?

Først skal du vælge dine zaps. Zaps er arbejdsprocesser eller opgaver (tasks), dine apps skal udføre sammen. Derefter skal du bestemme, hvilke handlinger der skal trigge dine zaps. Når du har fastlagt dine zaps og triggere, udfører dine apps automatisk de ønskede handlinger.

Hvordan fungerer Zapier med Trustpilot?

Trustpilot har bygget en app, der er tilgængelig i Zapier. Når der forekommer en handling i dine andre apps, bliver invitationsmails trigget takket være denne indbyggede app. Her er nogle eksempler på, hvordan du kan bruge zaps til at automatisere dit invitationsflow:
  • Du får et nyt lead i Salesforce. Denne handling trigger en invitationsmail til din nye kunde, som bliver bedt om at skrive en anmeldelse af sin oplevelse på Trustpilot.
  • Der bliver oprettet en ny kunde i Stripe. Denne handling trigger en invitationsmail til din nye kunde, som bliver bedt om at skrive en anmeldelse af sin oplevelse på Trustpilot.
  • Der bliver oprettet en ny aftale i HubSpot. Denne handling trigger en invitationsmail til din nye kunde, som bliver bedt om at skrive en anmeldelse af sin oplevelse på Trustpilot.

Er du stadig med? Altså vælg zaps og triggere, der passer til dine behov.

Tag et kig på Zapiers store udvalg af apps og se alle de andre muligheder, du har for at invitere dine kunder til at skrive en anmeldelse.

Trustpilot er ikke ansvarlig for nogen links til tredjepartssites i denne artikel, deriblandt indholdet på andre websites, der linkes til fra denne artikel.