Sådan rapporterer du en produktanmeldelse

Dine potentielle kunder lytter til, hvad dine eksisterende kunder siger om din virksomhed.

Begynd at indsamle anmeldelser

Hvis en produktanmeldelse er i strid med Trustpilots brugerretningslinjer, kan du rapportere den via din virksomhedskonto.

Overvejelser i forbindelse med rapportering

Har du prøvet at besvare anmeldelsen? Vi er overbeviste om, at direkte kommunikation med dine kunder fører til større kundetilfredshed. Derfor opfordrer vi dig til at kontakte brugeren direkte i stedet for via vores compliance-team.

Bemærk: Hver anmeldelse kan kun rapporteres én gang, medmindre brugeren redigerer den. Hvis en anmeldelse er i strid med vores brugerretningslinjer af flere årsager, bør du angive de pågældende årsager og komme med en uddybende forklaring til hver.

Af hvilke årsager kan jeg rapportere en produktanmeldelse?

Der er et problem med dele af anmeldelsen

• Anmeldelsen indeholder stødende sprog, der er anklagende, nedgørende, voldeligt, groft, kønsdiskriminerende eller racistisk.
  • Anmeldelsen indeholder personlige oplysninger, der kan bruges til at spore, identificere, kontakte eller udgive sig for at være en anden person.
  • Anmeldelsen indeholder salgsfremmende referencer.
  • Anmeldelsen er i strid med en andens intellektuelle ejendomsrettigheder, privatlivets fred eller personrettigheder.

Hele anmeldelsen er problematisk

• Anmeldelsen er markedsføring eller spam.
  • Indholdet er udelukkende baseret på etiske, politiske eller værdiladede holdninger og angår ikke produktet.

Problemet omfatter brugeren

• Brugeren er producent af et konkurrerende produkt.

Sådan rapporterer du en produktanmeldelse

1. Log ind på din virksomhedskonto > Anmeldelser > Produktanmeldelser, find den anmeldelse, du vil rapportere, og klik på Rapportér.
  2. Klik på Fortsæt i dialogboksen, der viser trinene i rapporteringsprocessen, for at oprette en rapport.
  3. Derefter vises en ny dialogboks med forskellige rapporteringsmuligheder. Angiv, om du vil rapportere dele af anmeldelsen, hele anmeldelsen eller brugerens grundlag for at skrive den. Klik på pilen i højre side for at åbne hvert felt og se dine valgmuligheder.
  4. Markér feltet ud for de relevante rapporteringsårsager. Du kan blive bedt om at forklare, hvorfor anmeldelsen er i strid med vores brugerretningslinjer. Klik på Fortsæt, når du er færdig.
  5. I opsummeringen af din rapportering kan du se, hvilke årsager du har valgt at rapportere anmeldelsen for. Kontrollér, at de er korrekte, og klik på Tilbage, hvis du vil foretage ændringer, ellers klik på Fortsæt. Du kan også fjerne årsagerne til rapporteringen enkeltvist ved at klikke på krydset i det øverste højre hjørne af hver blå boks. Når alt er, som det skal være, skal du indikere, at du har valgt alle de relevante overtrædelser, og herefter klikke på Fortsæt for at sende din rapportering.
  6. Mens vi undersøger rapporteringen, vil anmeldelsen midlertidigt blive fjernet fra eventuelle API'er og TrustBoxe.

Hvad er næste skridt?

Vi vurderer rapporteringen

Vores compliance-team undersøger hver rapporteret anmeldelse for at se, om den er i strid med vores retningslinjer af de angivne årsager. Hvis det er tilfældet, og problemerne kan løses, beder vi brugeren om at redigere sin anmeldelse. Når anmeldelsen opfylder vores retningslinjer, lægger vi den online igen.

Hvis en rapporteret anmeldelse ikke er i strid med vores retningslinjer af de angivne årsager, erklærer vi rapporteringen for ugyldig og lægger anmeldelsen online igen.

Processen kan trække ud

Vores compliance-team undersøger rapporterede anmeldelser så hurtigt som muligt. Hvis vi har brug for at kontakte brugeren bag den pågældende anmeldelse, giver vi vedkommende 7 dage til at svare. Nogle gange skriver vores compliance-team frem og tilbage med brugeren, så processen kan trække lidt ud.

Status på rapporterede anmeldelser

Du kan følge status på rapporterede anmeldelser på din virksomhedskonto > Anmeldelser > Produktanmeldelser. Find den anmeldelse, du har rapporteret, og klik på Vis mere i øverste højre hjørne. Vi underretter dig også om udfaldet af rapporteringen.