Administrér dine produktanmeldelser

Dine potentielle kunder lytter til, hvad dine eksisterende kunder siger om din virksomhed.

Begynd at indsamle anmeldelser

Når en af dine kunder indsender en produktanmeldelse, vil den først blive kontrolleret for groft sprogbrug og links af Trustpilots system.

Anmod om redigering af en anmeldelse gennem din virksomhedskonto

Udover den automatiske kontrol for groft sprogbrug og links har du mulighed for at kontrollere og manuelt rapportere anmeldelser af følgende årsager:

• Indeholder følsomme oplysninger
  • Indeholder groft sprog
  • Er ikke en produktanmeldelse
  • Overtræder andre brugeretningslinjer

Når du har valgt den relevante indstilling og har skrevet en besked til brugeren, bliver der sendt en e-mail til brugeren, der beder vedkommende om at ændre anmeldelsen.

Anmeldelser, som er i redigeringsprocessen, bliver ikke offentliggjort i vores API'er eller vores TrustBoxe. Det er muligt at se redigeringshistorikken for hver produktanmeldelse i redigeringsvinduet, som vist på dette screenshot.

Brugerens redigeringsflow

En e-mail bliver sendt til brugeren, hvis du rapporterer eller anmoder om at få en anmeldelse redigeret. I e-mailen vil der stå, at anmeldelsen bliver arkiveret, hvis vedkommende ikke reagerer inden for 7 dage. Ved at klikke på knappen i e-mailen bliver forfatteren sendt videre til redigeringsvinduet. I redigeringsvinduet kan forfatteren enten ændre anmeldelsen eller anmode Trustpilots compliance-team om at kigge på den.

Hvis anmeldelsen ikke bliver ændret eller eskaleret til Trustpilots compliance-team inden for 7 dage, vil den blive arkiveret. Brugeren vil dog stadig have mulighed for at redigere anmeldelsen efter de 7 dage.

Du er velkommen til at kontakte brugeren igen gennem din virksomhedskonto, hvis du mener, at anmeldelsen stadig overtræder vores retningslinjer, eller du kan eskalere anmeldelsen til vores compliance-team. Vi anbefaler altid at kontakte brugeren bag anmeldelsen direkte i stedet for at bruge vores compliance-team som mellemmand. Vi mener, at dialog med dine kunder fører til bedre kundetilfredshed.

E-mailnotifikationer om produktanmeldelser til virksomheder

Det er muligt at aktivere notifikationer for produktanmeldelser, ligesom når du modtager serviceanmeldelser. For at aktivere notifikationer for produktanmeldelser skal du logge ind på din virksomhedskonto og klikke på Mine e-mailnotifikationer.

Du kan aktivere notifikationer baseret på:

• Stjernebedømmelser
  • Redigerede anmeldelser

Kan jeg eksportere mine produktanmeldelser?

Ja. Gå til din virksomhedskonto > Produktanmeldelser, og søg efter det specifikke produkt. Klik derefter på Download CSV-fil for at eksportere produktdataene. Hvis du har aktiveret filtre eller foretaget søgninger på siden, bliver de også anvendt på indholdet af CSV-filen.

Alternativt kan du bruge Trustpilots API til at kopiere dine produktanmeldelsesdata, men det kræver hjælp fra en udvikler.