Administrér dine produktanmeldelser

Når en af dine kunder indsender en produktanmeldelse, vil den først blive kontrolleret for groft sprogbrug og links af Trustpilots system. Når anmeldelsen har bestået den indledende kontrol, har den en karantæneperiode på 24 timer, før den bliver offentliggjort i vores API'er og TrustBoxe.

Anmod om redigering af en anmeldelse gennem din virksomhedskonto

Udover den automatiske kontrol for groft sprogbrug og links har du mulighed for at kontrollere og manuelt rapportere anmeldelser, med følgende begrundelse:

• Indeholder følsomme oplysninger
  • Indeholder groft sprog
  • Er ikke en produktanmeldelse
  • Overtræder andre brugeretningslinjer.

Når du har valgt den relevante indstilling og har skrevet en besked til forfatteren, bliver der sendt en e-mail til forfatteren, der beder dem om at ændre anmeldelsen. Anmeldelser, som er i redigeringsprocessen, bliver ikke offentliggjort i vores API'er eller vores TrustBoxe. Det er muligt at se redigeringshistorikken for hver produktanmeldelse i redigeringsvinduet, som vist på dette screenshot.

Forfatterens redigeringsflow

Der bliver sendt en e-mail til forfatteren, hvis du rapporterer eller anmoder om at få en anmeldelse redigeret. I e-mailen vil der stå, at anmeldelsen bliver arkiveret, hvis de ikke reagerer inden for 7 dage. Ved at klikke på knappen i e-mailen bliver forfatteren sendt videre til redigeringsvinduet. Her kan forfatteren enten ændre anmeldelsen eller anmode Trustpilots Compliance Team om at kigge på den.

Hvis anmeldelsen ikke bliver ændret eller eskaleret til Trustpilots Compliance Team inden for 7 dage, vil den blive fjernet. Forfatteren vil dog stadig have mulighed for at redigere anmeldelsen efter de 7 dage.

Når anmeldelsen er blevet redigeret, vil den igen være i karantæne i 24 timer. Som Trustpilot-kunde har du mulighed for at acceptere ændringerne og offentliggøre anmeldelsen manuelt, eller du kan vente i 24 timer, hvorefter anmeldelsen bliver offentliggjort automatisk.

Du er velkommen til at kontakte forfatteren igen gennem din virksomhedskonto, hvis du mener, at anmeldelsen stadig overtræder vores retningslinjer, eller du kan eskalere anmeldelsen til vores Compliance Team. Vi anbefaler altid at kontakte anmeldelsens forfatter direkte i stedet for at bruge vores Compliance Team som mellemmand. Vi mener, at dialog med dine kunder fører til bedre kundetilfredshed.

E-mailnotifikationer om produktanmeldelser til virksomheder

Det er muligt at aktivere notifikationer for produktanmeldelser, ligesom når du modtager brugeranmeldelser. For at aktivere notifikationer for produktanmeldelser skal du logge ind på din virksomhedskonto og klikke på notifikationer.

Du kan aktivere notifikationer, baseret på:

• Stjernebedømmelser
  • Redigerede anmeldelser.