Offentliggør produktanmeldelser

Produktanmeldelser bliver offentliggjort i vores Product Reviews API. Du kan hente offentliggjorte anmeldelser for et eller flere produkter identificeret ud fra deres SKU eller productUrl. API-kaldet giver dig blandt andet Produktanmeldelses-indhold og stjernebedømmelse.

Offentliggør produktanmeldelser i TrustBoxe

TrustBoxe til produktanmeldelser er lige så nemme at implementere, som vores TrustBoxe til brugeranmeldelser. Vær opmærksom på, at nogle Product Review TrustBoxe ikke har nogen SEO-fordele (indholdet er ikke indekserbart for Google), og deres eneste formål er at øge tillid, gennemsigtighed og konvertering.

Du finder Product Review TrustBoxene under modulet Integrationer-modulet. Kopiér TrustBoxens kode og indsæt den på din hjemmeside.

Brugertilpassede API integrationer

Brug vores Product Reviews API'er til at lave brugertilpassede integrationer, der viser produktanmeldelser, du har indsamlet på Trustpilot og andre platforme. Gå til vores udviklerside for mere information.

SEO TrustBox

Udover Product Review TrustBoxen og API-løsningen har vi en SEO-TrustBox, som skal implementeres server-side. Når du kalder SEO TrustBoxens endpoint, får du det markup, som skal tilføjes til din hjemmeside. Med til SEO TrustBoxen hører også et stylesheet og JavaScript, der gør, at din TrustBox er fleksibel og har paginering. Læs denne artikel for mere information.

Product Review TrustBoxe med SEO-fordele

Product Review SEO Du viser nemmest dine Trustpilot produktanmeldelser med Product Review SEO TrustBoxen. Desuden giver den dig alle de SEO-fordele, du skal bruge for at booste din hjemmesides placering i organiske søgninger. Hvis du har produktanmeldelser, du har samlet fra andre sider end Trustpilot, har vi lavet TrustBoxen Product Review MultiSource SEO. Med denne TrustBox kan du importere alle dine produktanmeldelser både fra Trustpilot og andre steder og vise dem samlet ét sted. Desuden får du mulighed for at få SEO-fordele fra alle dine produktanmeldelser.

Produktanmeldelser og SEO

I første omgang offentliggører vi ikke anmeldelserne på vores hjemmeside, og når vi gør, lader vi ikke Google indeksere siderne. Det betyder, at du bevarer retten til de SEO-fordele, der måtte opstå ved at vise anmeldelserne på din hjemmeside. Læs denne artikel for mere information.

Send til Google Shopping

Vi sender produktanmeldelser til Google Shopping. For kunder, der køber annoncer med produktinformation på udvalgte markeder, vil dette give muligheden for at have produktbedømmelser vist under produktet. Hvis du gerne vil have yderligere information, såsom GTIN, brand osv. i dit produktfeed, skal du kontakte vores Support Team, som kan hjælpe dig med at uploade dit produktfeed til Trustpilot.