Trustpilot anmeldelser og Bing Feed

Ved at oprette et Bing feed gør vi det muligt for virksomheder at inkludere deres Trustpilot-anmeldelser i Bing Merchant Ratings.

Et eksempel på Trustpilot-anmeldelser fra en ‘organisk’ søgning på Bing:

Hvad er Microsoft Bing Ads?

Bing Ads (tidligere Microsoft adCenter og MSN adCenter) er en service, der giver pay per click-annoncering på både Bing og Yahoo! søgemaskiner.

Hvad er Bing Rich Caption, og hvordan aktiveres det?

Bing Rich Captions hjælper med at øge trafik til din hjemmeside. Når kunder bruger Bing, og dine produktsider kommer frem i det organiske søgeresultat, vil den produktinformation, du indsender via et feed, blive vist under de blå links.

Pris og oplysninger om tilgængelighed vises og noteres, så længe feedet’s URL og søgeresultaterne for dine produkter matcher. Ved at vise detaljer, som potentielle kunder har brug for, kan de træffe bedre beslutninger om hvilke annoncer, de ønsker at klikke på, og derved kommer de tættere på en købsbeslutning.

Der henvises til Bings Artikel om ‘Rich captions’, for at aktivere rich captions og indledende fejlfinding.

Hvad er kriterierne for at vise ‘merchant ratings’ i Bing-annoncer? Hvad er kravene for at vise bedømmelser på Bing søgemaskinen?

I følge Bing-artiklen How do I enhance my ads with extensions and annotations tilføjer Bing anmærkninger (f.eks Merchant Ratings), hvis din annonce opfylder kravene, og hvis Bing fastslår, at anmærkninger kan forbedre effektiviteten af dine annoncer.

For Bing er kravene følgende:

• Din kampagne bør opsættes som en såkaldt "Search and content campaign".
  • Brugeren skal søge på Bing.com, Bing.co.uk, Bing.co.nz, Bing.com.au, Bing.de eller Bing.fr.

I de fleste tilfælde skal din virksomhed have mindst 30 unikke anmeldelser - alle fra de seneste 12 måneder - og en gennemsnitlig bedømmelse på mindst 3,5 stjerner. Dog kan Bing vælge at vise bedømmelser for kunder med færre end 30 anmeldelser, hvis Bing har tilstrækkelig data fra andre kilder til at bestemme en nøjagtig bedømmelse.

Hvordan bruger Bing Trustpilot-data?

Bing viser Trustpilot bedømmelser på ‘Bing Merchant Ratings’. Vi sender informationer til Bing, uanset om du er betalende kunde hos Trustpilot eller en basisbruger. Som et eksempel, for at se ‘merchant ratings’ på Bing for wiggle.com, gå til URL:

http://www.bing.com/merchant/reviews?mid=wiggle.com

Skærmbilledet nedenfor viser, hvordan wiggle.com kun bruger anmeldelser fra én kilde (Trustpilot).

Erstat wiggle.com med et andet domæne (f.eks replacementlaptopkeys.com) for at få ‘merchant ratings’ for replacementlaptopkeys.com

URL: http://www.bing.com/merchant/reviews?mid=replacementlaptopkeys.com.

Bemærk, at replacementlaptopkeys.com har anmeldelser fra to kilder, ResellerRatings og Trustpilot.

Hvordan og hvornår sender Trustpilot Bing feeds?

Trustpilots udsending af feeds er baseret på markeder (lande). Vi genererer dagligt et feed over bedømmelser for de sidste 14 dage samt et månedlig feed for alle bedømmelser for hvert marked. Det månedlige feed bliver genereret den 1. i hver måned.

Genberegner Bing scoren, så den passer til deres platform, eller hvis der kommer feeds fra andre anmeldelses platforme? Hvis ja, hvad kaldes så denne nye score?

Ja, Bing genberegner scoren, da de har flere anmeldelseskilder. Disse er nævnt i Bings artikel og angivet nedenfor:

• ResellerRatings
  • Yahoo! Shopping
  • Epinions
  • bizrate
  • TrustPilot
  • PriceGrabber
  • ViewPoints
  • ReviewCentre
  • ShopperApproved
  • eKomi
  • Feefo.

Den genberegnede score kaldes for ‘composite rating’, og er baseret på antallet af anmeldelser fra hver kilde.

I hvilke lande vises ‘Merchant ratings’ i Bing-annoncer?

Ifølge Bings artikel om ‘hvordan man kan styrke annoncer med udvidelser og anmærkninger’, vises Bing-annoncer i en række lande. Disse er vist nedenfor i et skærmbilled fra artiklen.

Er ‘merchant ratings’ også tilgængelig for et Yahoo-Bing netværk?

‘Bing Merchant ratings’ er tilgængelig på Bing-netværker og Yahoo-Bing-Netværker i de lande, der er nævnt i Bing’s artikel.