Sådan anmoder du brugere om et referencenummer

Tilgængelig for:

• Free
  • Lite
  • Pro
  • Enterprise
Denne funktion er en del af vores gratis produktpakke Prøv den nu

Virksomheder kan anmode brugere om referencenumre ved hjælp af Trustpilots referencenummerfunktion.

Det kan nogle gange være svært at identificere, hvilken serviceoplevelse en anmeldelse beskriver. Selvom du har et brugernavn og en anmeldelse, kan du have brug for flere oplysninger for at besvare anmeldelsen ordentligt. Derfor kan du bede brugere om at angive et referencenummer, når de skriver en anmeldelse.

Det er ikke et krav at angive et referencenummer for at skrive en anmeldelse, men det er i alles interesse, at serviceoplevelsen hurtigt kan identificeres. Referencenumre bekræfter, at brugerne anmelder reelle oplevelser og gør det lettere for virksomheder at identificere og besvare anmeldelser.

Sådan anmoder du brugere om et referencenummer

Sådan aktiverer du referencenummerfunktionen:

1. Log ind på din virksomhedskonto. Klik på Serviceanmeldelser og derefter på Opsæt referencenr.
  2. Markér Ja, bed kunder om referencenummer, og angiv, hvad du vil kalde nummeret (f.eks. ordre- eller bookingnummer).
  3. Klik på Gem.

Nu vil dine kunder blive bedt om at angive et referencenummer, når de anmelder din virksomhed, men vær opmærksom på, at det ikke er et krav. Kunder kan stadig skrive anmeldelser uden at angive et referencenummer.

Bemærk: Trustpilot kan ikke validere referencenumre.