Sådan anmoder du brugere om et referencenummer

Virksomheder kan anmode brugere om referencenumre ved hjælp af Trustpilots referencenummerfunktion.

Det kan nogle gange være svært at identificere, hvilken serviceoplevelse en anmeldelse beskriver. Selvom du har et brugernavn og en anmeldelse, kan du have brug for flere oplysninger for at besvare anmeldelsen ordentligt. Derfor kan du bede brugere om at angive et referencenummer, når de skriver en anmeldelse.

Sådan anmoder du brugere om et referencenummer

Sådan aktiverer du referencenummerfunktionen:

1. Log ind på din virksomhedskonto og klik på Indstillinger i menuen til venstre. Under Indstillinger for offentlig profil skal du klikke på Spørg efter et referencenummer.
  2. Vælg Ja tak, jeg vil gerne bede brugerne oplyse et referencenummer. Vælg et relevant referencenummer fra rullemenuen (f.eks. ordrenummer, fakturanummer, kundenummer etc.)
  3. Klik på Gem.

Under Indstillinger for offentlig profil skal du klikke på Spørg efter et referencenummer.

Nu vil dine kunder blive bedt om at angive et referencenummer, når de anmelder din virksomhed, men vær opmærksom på, at det ikke er et krav. Kunder kan stadig skrive anmeldelser uden at angive et referencenummer.

Bemærk: Trustpilot kan ikke validere referencenumre.