Anmod brugere om et referencenummer

Virksomheder kan anmode brugere om referencenumre ved hjælp af Trustpilots referencenummerfunktion.

Det kan nogle gange være svært for en virksomhed at identificere en bruger, der har skrevet en anmeldelse, alene ud fra vedkommendes navn. For at lette processen kan brugerne angive et referencenummer, når de skriver en anmeldelse.

At angive et referencenummer er ikke et krav for at skrive en anmeldelse, men det er i både brugerens og virksomhedens interesse, at købsoplevelsen hurtigt kan identificeres ved hjælp af et referencenummer. For forbrugerne er det en fordel at vide, at anmeldelserne på Trustpilot kommer fra en troværdig kilde, og virksomheden kan hurtigt identificere en transaktion, når en bruger skriver en organisk anmeldelse.

Du kan selv vælge, hvilket udtryk du bruger til dine transaktioner, f.eks. bookingnummer eller ordrereference m.fl.

Sådan bruger du referencenummerfunktionen

Følg disse trin for at aktivere funktionen:

• Log ind på din virksomhedskonto.
  • Gå til Brugeranmeldelser, og vælg Opsæt referencenr.
  • Vælg den relevante indstilling.
  • Angiv det ord, du bruger til dine transaktioner, og klik derefter på Gem. Nu vil dine kunder få mulighed for at indtaste et referencenummer, når de skriver en anmeldelse. De vil dog stadig kunne offentliggøre anmeldelsen uden at angive et referencenummer.

Bemærk, at vi ikke kan validere det referencenummer, kunden angiver.