Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Anmod anmeldere om at indsætte et referencenummer

Trustpilot er et online-community for anmeldelser, der hjælper forbrugere til at træffe bedre købsbeslutninger og giver virksomheder mulighed for at udvikle deres forretning. Vi opfordrer alle brugere, der har haft en købsoplevelse, til at skrive en anmeldelse og dele deres erfaringer med andre forbrugere.

Nogle gange kan det være svært for virksomheder at finde brugeren, der har skrevet anmeldelsen, ud fra personens navn alene. For at gøre processen nemmere giver Trustpilot virksomheder mulighed for at anmode om et referencenummer, før deres kunder skriver en anmeldelse.

Det er i både brugerens og virksomhedens interesse at kunne identificere købsoplevelser med et referencenummer. For forbrugerne er det en fordel at vide, at anmeldelserne på Trustpilot kommer fra en troværdig kilde, mens du som virksomhed hurtigt kan identificere en transaktion, når en bruger skriver en spontan anmeldelse.

Du kan selv vælge, hvilket udtryk du bruger til dine transaktioner, f.eks. Bookingnummer eller Kundereference m.fl.

Følg disse trin, hvis du gerne vil slå funktionen til:

• Log ind på din virksomhedskonto
  • Gå til Brugeranmeldelser, og vælg Opsæt referencenummer.
  • Vælg den relevante indstilling
  • Skriv det ord, du bruger til dine transaktioner, og gem dine indstillinger. Herefter skal dine kunder indtaste et referencenummer for at skrive en anmeldelse.

Bemærk, at vi ikke kan bekræfte de referencenumre, som dine kunder opgiver.