Sådan forbinder du din Trustpilot-profil med Facebook

Du kan logge ind på Trustpilot med din Facebook-profil og vælge, hvilke oplysninger du vil dele med Trustpilot og dine venner på de sociale medier.

Hvis du allerede har en Trustpilot-profil, kan du nemt forbinde den med din Facebook-konto, så du kan dele dine anmeldelser med dine Facebook-venner og læse deres anmeldelser.

Forbind Trustpilot med Facebook

Sådan forbinder du dine profiler:

1. Log ind på Trustpilot. Før markøren hen over dit navn i øverste højre hjørne, og klik på Mine indstillinger i rullemenuen.
  2. Klik på Forbind med Facebook under Sociale indstillinger.
  3. Klik på Fortsæt som [Dit navn] i vinduet Log ind via Facebook for at forbinde de to profiler.

Konfigurér adgang

For at konfigurere Trustpilots adgang til din Facebook-konto skal du forbinde din Facebook- og Trustpilot-profil og derefter gøre følgende:

1. Klik på Rediger dette i vinduet Log ind via Facebook .
    • Brug skydeknappen til at aktivere eller deaktivere Trustpilots adgang til din venneliste.
    • Brug skydeknappen til at aktivere eller deaktivere Trustpilots adgang til din e-mailadresse.
  2. Klik på Fortsæt som [Dit navn] for at gemme dine indstillinger.

Afbryd forbindelsen til Facebook

Du kan nemt afbryde forbindelsen mellem Facebook og din Trustpilot-profil.

• Klik på Afbryd forbindelse til Facebook under Sociale indstillinger.