Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Hvordan ændrer jeg mine indstillinger for sociale medier? Følg

Selvom du har logget ind på Trustpilot via din Facebook-profil, kan du altid vælge, om du vil dele dine anmeldelser med dine Facebook-venner. Følg disse trin for at ændre de sociale indstillinger for din brugerprofil:

1. Gå til dk.trustpilot.com, og log ind ved at klikke på Log ind i øverste højre hjørne

2. Klik på dit profilbillede i øverste højre hjørne
  3. Klik på Mine indstillinger
  4. Åbn feltet Sociale indstillinger
  5. Hvis du vil forbinde din Facebook-profil med Trustpilot, skal du klikke på Forbind med Facebook og redigere de oplysninger, du vil videregive, i pop op-vinduet.
  6. Hvis du vil frakoble din Facebook-profil, skal du klikke på Afbryd forbindelse med Facebook

Hvis du er logget ind på Trustpilot med en e-mailadresse, kan du forbinde din Trustpilot-profil med Facebook ved at følge de første 4 trin ovenfor og derefter gøre følgende:

1. Klik på knappen Forbind med Facebook
  2. Et pop op-vindue med en loginformular til Facebook vises. Angiv din e-mailadresse og adgangskode til Facebook.
  3. Bekræft handlingen ved at klikke på OK