Hvordan ændrer jeg mine indstillinger for sociale medier?

Selvom du har logget ind på Trustpilot via din Facebook-profil, kan du altid vælge, om du vil dele dine anmeldelser med dine Facebook-venner. Følg disse trin for at ændre de sociale indstillinger for din brugerprofil:

1. Gå til dk.trustpilot.com, og log ind ved at klikke på Log ind i øverste højre hjørne
  2. Klik på dit profilbillede i øverste højre hjørne
  3. Klik på Mine indstillinger
  4. Åbn feltet Sociale indstillinger
  5. Hvis du vil forbinde din Facebook-profil med Trustpilot, skal du klikke på Forbind med Facebook og redigere de oplysninger, du vil videregive, i pop op-vinduet.
  6. Hvis du vil frakoble din Facebook-profil, skal du klikke på Afbryd forbindelse med Facebook

Hvis du er logget ind på Trustpilot med en e-mailadresse, kan du forbinde din Trustpilot-profil med Facebook ved at følge de første 4 trin ovenfor og derefter gøre følgende:

1. Klik på knappen Forbind med Facebook
  2. Et pop op-vindue med en loginformular til Facebook vises. Angiv din e-mailadresse og adgangskode til Facebook.
  3. Bekræft handlingen ved at klikke på OK