Sådan afmelder og gentilmelder du dig anmeldelsesinvitationer

Hvis du ikke længere ønsker at modtage anmeldelsesinvitationer, kan du afmelde dig invitationer sendt via Trustpilot og gentilmelde dig, hvis du ændrer mening.

Afmeld dig invitationer

Når du har haft en købs- eller serviceoplevelse med en virksomhed, modtager du muligvis en e-mailinvitation til at anmelde virksomhedens services. Hvis e-mailen blev sendt via Trustpilots systemer, bør den indeholde et afmeldingslink.

Hvis du ikke ønsker at modtage invitationer til at anmelde virksomheder på Trustpilot, skal du blot klikke på Afmeld i slutningen af e-mailen.

Derefter vises en bekræftelse på, at du har afmeldt dig.

Bemærk: Vi kan kun afmelde dig invitationer sendt via vores systemer, herunder invitationer fra alle virksomheder, der bruger vores invitationsservices. Selvom du har afmeldt dig, kan virksomheder dog stadig sende dig e-mailinvitationer gennem deres egne systemer.

Vil du ikke afmelde dig?

Hvis du kom til at klikke på afmeldingslinket ved en fejl og gerne vil tilmelde dig igen, skal du blot klikke på Tilmeld dig igen, som vises nedenfor:

Gentilmeld dig fra din konto

Du kan også gentilmelde dig invitationer direkte fra din Trustpilot-konto.

1. Log ind på din profil på Trustpilot.dk, og før markøren hen over dit navn øverst til højre på siden.
  2. Vælg Mine indstillinger fra rullemenuen.
  3. Markér feltet Virksomheder på Trustpilot kan invitere mig til at skrive anmeldelser under Bidrag i afsnittet E-mailindstillinger.
  4. Klik på Gem e-mailindstillinger.