Sådan afmelder og gentilmelder du dig invitationer til at skrive anmeldelser

Læs, hvordan du kan afmelde og gentilmelde dig invitationer til at skrive anmeldelser, som sendes via Trustpilot.

Afmeld dig invitationer

Når du har haft en købs- eller serviceoplevelse med en virksomhed, modtager du muligvis en invitation via mail til at anmelde virksomhedens tjenesteydelser.

Hvis du ikke ønsker at modtage invitationer til at anmelde virksomheder på Trustpilot, skal du blot klikke på Afmeld i slutningen af e-mailen.*

Derefter vises en bekræftelse på, at du har afmeldt dig.

Ønsker du ikke at afmelde dig?

Hvis du ved en fejl kom til at klikke på Afmeld-linket og gerne vil tilmelde dig igen, skal du blot klikke på Tilmeld dig igen, som du ser her:

Gentilmeld dig via din konto

Du kan også gentilmelde dig invitationer direkte fra din Trustpilot-konto.

1. Gå til Trustpilot.dk, og klik på Log ind i øverste højre hjørne, eller log ind på Trustpilot
  2. Klik på dit profilbillede i øverste højre hjørne
  3. Klik på Mine indstillinger
  4. Klik på Hvilke e-mailnotifikationer vil du modtage?
  5. Markér feltet ud for Virksomheder på Trustpilot kan invitere mig til at skrive anmeldelser
  6. Gem dine indstillinger

*Bemærk: Vi kan kun afmelde dig fra invitationer, som sendes via vores systemer. Selvom du har afmeldt dig, kan virksomheder stadig sende dig invitationer via e-mail gennem deres egne systemer.