Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Kan Jeg Afmelde Mig Fra Anmeldelsesinvitationer? Følg

Selvfølgelig. Vi har ingen intention om at genere dig med anmeldelsesinvitationer, der er sendt igennem vores system. Ønsker du at afmelde dig fra at modtage fremtidige invitationer, skal du blot kontakte vores support team her. Inkluder alle de e-mailadresser du ønsker at afmelde.

Desværre er vi kun i stand til at stoppe invitationer, der er sendt igennem vores system. Så selv efter at du er blevet afmeldt, er det stadigvæk muligt, at du vil modtage anmeldelsesinvitationer, som er blevet sendt til dig af virksomhederne manuelt.