Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Server-side SEO TrustBox

Denne artikel er skrevet til udviklere, da det kræver teknisk ekspertise at foretage implementeringen. Klik hér for flere oplysninger om vores enkle variant, der kan kopieres og indsættes.

Indholdet i en server-side SEO TrustBox indekseres af søgemaskiner og kan bruges til at vise Rich Snippets i søgeresultaterne i Google samt annotationer i Bing.

Sådan integreres en server-side SEO TrustBox

En server-side SEO TrustBox indeholder en markup til din webside. Hent din markup, når du opretter websider, eller prøv at gøre det til en regelmæssig opgave. Husk på, at resultaterne gemmes i 20 minutter.

Du finder din markup hér:

https://productreviewswidgets.trustpilot.com/?sku={sku}&contentLanguage={contentLanguage}&businessUnitId={buid}&apikey={apikey}&productName={productName}&perPage={perPage}&count={count}&locale={locale}&widgetHeight={widgetHeight}

Udskift derefter værdierne i tuborgklammerne som vist i følgende tabel:

Felt

Kræves

Eksempel

Beskrivelse

sku

Ja

id001,id002 eller lego-grøn eller 12345

Dine produkt-SKU'er adskilt af et komma

buid

Ja

2400267300006400057a0114

Dit Business Unit ID

apikey

Ja

jL97tVnQcXhOef8Jxn2FtUi38oQjwnbX

Din API key

productName

Ja

Rød 28-tommers cykel

Produktnavnet, der skal fremhæves i indekserbart indhold, Rich Snippets osv.

contentLanguage

Nej

da

Dine indstillinger for, hvilke sprog dine anmeldelser skal vises på. Hvis du udelader denne del, vises alle sprog som standard.

perPage

Nej

5

Antallet af anmeldelser, der skal vises pr. side. Hvis du udelader denne del, vises 8 anmeldelser som standard.

count

Nej

80

Det samlede antal af anmeldelser, der skal vises. Hvis du udelader denne del, vises 50 anmeldelser som standard.

locale

Nej

da-DK

Dine foretrukne indstillinger for visning af dato og tid. Hvis du udelader denne del, anvendes indstillinger for en-US som standard.

widgetHeight

Nej

300

Den foretrukne højde på din widget

Stylesheet og JavaScript

Du får et stylesheet af Trustpilot, der passer til din markup, samt et JavaScript med et responsivt layout og paging-funktioner. Stylesheetet er en fleksibel løsning, der kan ændres efter behov. Trustpilot supporterer dog ikke brugertilpassede ændringer i stylesheetet. Hvis du ønsker en komplet skræddersyet løsning, anbefaler vi dig at bruge vores API.

Stylesheetet kan hentes som scss, css eller minified css via nedenstående links. Du kan linke direkte fra dit website eller downloade det og ændre det efter behov.

JavaScriptet er tilgængeligt i en almindelig eller minified version, som kan downloades eller placeres enten direkte på dit website ligesom stylesheetet.