Trustpilots Magento-app

Sæt Trustpilots Magento-integration op, og automatisér din invitationsproces, så du på enkel vis får masser af bruger- og produktanmeldelser.

I denne artikel finder du oplysninger om Magento-appen og instruktioner til, hvordan du opsætter den samt downloader og installerer plugin'et i din webshop.

Bemærk, at appen er udviklet til virksomheder, som bruger Magento eCommerce-platformen. Hvis du bruger en anden platform, kan du finde vores andre apps her.

Magento-appen i korte træk

• Nye ordrer vil automatisk trigge en e-mail til dine kunder, som opfordrer dem til at anmelde din virksomhed på Trustpilot.
  • Magento-plugin'et understøtter multi-stores i versionerne: 1.5, 1.6, 1.7, 1.8, 1.9, 2.0, 2.1 og 2.2.

Sådan opsætter du Magento-appen

Forbind din Magento-platform til Trustpilot med 3 nemme trin:

1. Angiv din nuværende Magento-version.
  2. Foretag dine e-mailindstillinger.
  3. Installér plugin'et i din Magento-webshop.

Angiv din nuværende Magento-version

Hvis du bruger en automatisk invitationsmetode, skal du deaktivere den, når du implementerer din integration. På den måde undgår du at sende invitationerne to gange.

1. Log ind på din virksomhedskonto, og klik på Integrationer. Gå derefter ind under Apps, og klik på Forbind nu under Magento.
  2. Du vil blive omdirigeret til Magentos integrationsguide. Klik på Fortsæt.
  3. Angiv din nuværende Magento-version.

Foretag dine e-mailindstillinger

Angiv dine e-mailoplysninger:

1. Afsendernavn: De afsenderoplysninger, der vises i dine kunders indbakke, når de modtager din anmeldelsesinvitation. Bemærk: I øjeblikket er afsendermailen som standard Trustpilots noreply.invitations-mailadresse.
  2. Svar-mailadresse: Den e-mailadresse, dine kunder skal bruge, når de svarer på invitationen.
  3. Trustpilots website: Den destinationsside, dine kunder bliver sendt videre til, når de skriver en anmeldelse. Trustpilot har websites med forskellige locales, f.eks. er de.trustpilot.com Trustpilots website for Tyskland.
  4. Forsinkelse af afsendelse: En ordre fra din Magento-platform trigger automatisk en invitation til din kunde. Angiv, hvor mange dage der skal gå, før du ønsker invitationen sendt. Den maksimale forsinkelse er 90 dage.
  5. Vil du inkludere invitationer til produktanmeldelser? Hvis du bruger vores produktanmeldelsesfunktion, kan du vælge Ja for at inkludere en invitation til at skrive en produktanmeldelse.
  6. Vælg en e-mailskabelon.
    1. Vælg den skabelon, du vil sende til dine kunder. Du kan tilgå og redigere skabeloner på din virksomhedskonto under Skabelon-editor. Find flere oplysninger her.
    2. Du kan sende en test-invitation til dig selv, så du kan se, hvordan den ser ud. Det er dog kun muligt for brugeranmeldelser. Du kan færdiggøre din opsætning ved at klikke på Fortsæt.
  7. Bekræft dine e-mailoplysninger, læs og acceptér Trustpilots vilkår og betingelser, og klik på Fortsæt.

Magento 1.x – Installér plugin'et i din webshop

Download Trustpilot-plugin'et

Når du har foretaget dine e-mailindstillinger, skal du downloade Trustpilot-plugin'et til din computer ved at vælge Klik her for at downloade filen. Derefter skal du klikke på Kopiér nøglen og gå til din Magento-webshop.

Upload Trustpilot-plugin'et i Magento

Når du har downloadet Trustpilot-plugin'et, kan du logge ind på Magento Admin og installere det.

1. For at installere plugin'et skal du bruge funktionen Direct package file upload, der er tilgængelig i Magento Connect Manager. Bemærk, at når du har installeret plugin'et, skal du logge af Magento Admin og logge ind igen.
    1. Gå til System > Magento Connect > Magento Connect Manager.
    2. Log ind med dine brugeroplysninger på Magento Admin.
    3. Klik på Choose file.
    4. Vælg zip-filen, du har downloadet fra din virksomhedskonto.
    5. Klik på Upload.
    6. Vent, indtil installationen af plugin'et er fuldført.
    7. Bekræft, at Trustpilot-plugin'et vises i listen under Manage Existing Extensions.
    8. Log af Magento, og log ind igen.
  2. Gå derefter til System > Configuration.
  3. Skift konfigurationen fra Default Config til Main Website (eller et af dine andre websites).
  4. Scroll ned til Trustpilot, udvid panelet, og klik på General.
  5. Scroll tilbage til toppen, udvid panelet General Settings, og indsæt den installationsnøgle, du har kopieret fra din virksomhedskonto.
  6. Klik på Save Config.
  7. Når du har gemt plugin-konfigurationerne, skal du gå tilbage til din virksomhedskonto og færdiggøre integrationen ved at klikke på Færdig! Jeg har installeret plugin'et.

Magento 2.x – Installér plugin'et i din webshop

Download og installér plugin'et i Magento Marketplace

Sådan installerer du gratis Trustpilot-plugin'et i Magento Marketplace.

1. Gå til Magento Marketplace, søg efter Trustpilot Reviews M2-udvidelsen, og klik på Add to Cart.
  2. Klik på indkøbsvognen i øverste højre hjørne og derefter på Go to Checkout.
  3. Hvis du bliver bedt om det, skal du tilmelde dig eller logge ind på din Magento Marketplace-konto og færdiggøre processen ved at klikke på Place Order.
  4. Du vil blive omdirigeret til ordrebekræftelsessiden, hvor du skal klikke på Install.
  5. Du bliver nu omdirigeret til siden My Access Keys. Hvis du ikke har oprettet nogen keys endnu, skal du blot vælge Create a New Access Key, angive et navn for at kunne identificere key-parret og kopiere de oprettede keys (Private og Public).
  6. Log ind på dit Magento Admin Panel.
  7. Klik på System > Web Setup Wizard > Extension Manager/Component Manager.
  8. Hvis din webshop ikke er tilsluttet Magento Marketplace, skal du klikke på Sign In. Derefter vises to tomme felter, hvor du skal indsætte de kopierede keys.
  9. Vælg Refresh/Sync for at opdatere listen over tilgængelige udvidelser.
  10. Klik på Review and Install.
  11. Find Trustpilot-udvidelsen på listen, og klik på Install.
  12. Følg standardproceduren, gennemfør kontrollen, lav en sikkerhedskopi, og installér udvidelsen.
  13. Gå tilbage til din webshops Magento Admin, og klik på Stores > Configuration.
  14. Skift konfigurationen fra Default Config til Website eller Store View.
  15. Scroll ned til Trustpilot, udvid panelet, og klik på General.
  16. Scroll tilbage til toppen, og indsæt den installationsnøgle, du har kopieret fra din virksomhedskonto på Trustpilot.
  17. Klik på Save Config.

Download og installér plugin'et ved hjælp af Composer

Installation af Trustpilot-plugin'et i din Magento 2.x-platform kræver teknisk ekspertise og adgang til din webshop-servers kommandolinjegrænseflade (CLI) (terminal). Plugin'et kan installeres ved hjælp af softwaren Composer.

Vigtigt: Din webshop er ikke tilgængelig i de 5-15 minutter, installationen tager. Vi anbefaler på det kraftigste at installere plugin'et, når der er mindst travlhed på din webshop, og at lave en sikkerhedskopi først.

Log ind på din Magento-server ved hjælp af SSH (Secure Shell), og kør følgende kommandoer:

1. Gå til din Magento-installations rodmappe, og kør nedenstående kommando for at lave en sikkerhedskopi. Bemærk, at dit website ikke er tilgængeligt i den tid, det tager at lave en sikkerhedskopi. php bin/magento setup:backup --code --db --media
  2. Aktivér vedligeholdelsestilstand: php bin/magento maintenance:enable
  3. Download og installér Trustpilot-plugin'et ved hjælp af Composer composer require “trustpilot/module-reviews”
  4. Hvis det er første gang, du installerer et plugin ved hjælp af Composer, vil Magento bede dig om at angive dine login-oplysninger til din Magento Marketplace-konto. Gå til https://marketplace.magento.com > My profile > Access Keys > Create A New Access Key for at finde dine login-oplysninger. Bemærk: Din Public key er dit brugernavn, mens din Private key er din adgangskode.
  5. Aktivér Trustpilot-plugin'et php bin/magento module:enable Trustpilot_Reviews --clear-static-content
  6. Opdatér databaseskemaet. Bemærk, at dette er en global kommando, som vil aktivere alle dine installerede Magento-plugins, så vær omhyggelig. php bin/magento setup:upgrade
  7. Kompilér (bemærk, at denne kommando kun er påkrævet i produktionstilstand) php bin/magento setup:di:compile
  8. Anvend statisk indhold (bemærk, at denne kommando kun er påkrævet i produktionstilstand) php bin/magento setup:static-content:deploy
  9. Deaktivér vedligeholdelsestilstand php bin/magento maintenance:disable

Indtast installationsnøglen

Når du har installeret Trustpilot-plugin'et, kan du logge ind på Magento Admin og færdiggøre integrationen ved at indtaste installationsnøglen.

1. Først skal du gå til din virksomhedskonto og kopiere installationsnøglen (se trin 13 på skærmbilledet nedenfor).
  2. Gå derefter tilbage til Magento Admin, og klik på Stores > Configuration.
  3. Skift "store view" fra Default Config til Main Website (eller et af dine andre websites).
  4. Klik på Trustpilot > General, og indsæt installationsnøglen, du har kopieret fra din virksomhedskonto.
  5. Klik på Save Config.
  6. Når du har gemt plugin-konfigurationerne, skal du gå tilbage til din virksomhedskonto og færdiggøre integrationen ved at klikke på Færdig! Jeg har installeret plugin'et.

I øjeblikket har vi ikke et sandkassemiljø til rådighed til testningsformål.