Sådan downloader, installerer og konfigurerer du Trustpilots gratis Magento-plugin

Tilgængelig for:

• Free
  • Lite
  • Pro
  • Enterprise
Denne funktion er en del af vores gratis produktpakke Prøv den nu

Med Trustpilots gratis Magento-plugin kan du automatisk indsamle service- og produktanmeldelser. Du kan også tilføje TrustBoxe og sende anmeldelsesinvitationer til tidligere kunder.

I denne artikel kan du læse, hvordan du downloader, installerer og konfigurerer plugin'et i din webshop.

Bemærk: Dette plugin er udviklet til virksomheder, som bruger Magento eCommerce-platformen. Hvis du bruger en anden platform, kan du finde vores andre integrationer her. Vær opmærksom på, at hvis du bruger andre automatiske invitationsmetoder, skal du deaktivere dem for at undgå at sende invitationerne to gange.

Nedenfor finder du oplysninger om Magento 1-plugin'et. Hvis du bruger Magento 2, skal du klikke her.

Magento 1-plugin'et i korte træk

• Automatisér dine anmeldelsesinvitationer – nye ordrer vil automatisk trigge en e-mail til dine kunder med en opfordring om at anmelde din virksomhed på Trustpilot.
  • Send invitationer til dine tidligere kunder på én gang.
  • Tilføj TrustBoxe med plugin'et.
  • Magento 1.x-plugin'et understøtter flere shops i versionerne 1.6, 1.7, 1.8 og 1.9.

Sådan opsætter du Magento 1-plugin'et

Forbind din Magento 1.x-webshop til Trustpilot med 2 nemme trin:

1. Download Magento 1.x-plugin'et til din computer.
  2. Upload og aktivér plugin'et i din webshop.

Sådan downloader du Magento 1-plugin'et

• Gå til din virksomhedskonto > Integrationer > eCommerce-integrationer > Magento 1.x, og klik på Forbind nu. Klik derefter på Download.

Sådan installerer du Magento 1-plugin'et

Når du har downloadet Trustpilot-plugin'et, kan du logge ind på dit Magento Admin-panel og installere det:

1. Gå til System > Magento Connect > Magento Connect Manager, og log ind.

1. Klik på Choose file, og vælg den plugin-fil, du lige har downloadet. Klik derefter på Upload.

1. Klik på linket Return to Admin øverst på siden.

1. Når du er tilbage på Admin-panelet, vil du se Trustpilot-fanen. Du skal muligvis bruge loginoplysningerne til din Trustpilot-virksomhedskonto for at logge ind.

1. Læs de juridiske betingelser, sæt hak ved I understand and accept the above, og klik på Confirm.
  1. Plugin'et er nu installeret.

Sådan konfigurerer du Magento 1-plugin'et

Når plugin'et er installeret, har du følgende konfigurationsmuligheder:

• Angiv dine e-mailoplysninger.
  • Invitér tidligere kunder til at skrive en anmeldelse.
  • Tilføj TrustBoxe ved hjælp af plugin'et.

Angiv dine e-mailoplysninger

Gå til Invitations, og angiv dine e-mailoplysninger:

• Sender Name: De afsenderoplysninger, der vises i dine kunders indbakke, når de modtager din anmeldelsesinvitation. Bemærk: I øjeblikket er afsendermailen som standard Trustpilots noreply.invitations-mailadresse.
  • Reply-to Email: Den e-mailadresse, dine kunder skal bruge, når de svarer på invitationen.
  • Trustpilot website: Den destinationsside på Trustpilot, hvor dine kunder skriver deres anmeldelse. Trustpilot har websites med forskellige locales, f.eks. er de.trustpilot.com Trustpilots website for Tyskland.
  • Send Delay: En ordre fra din Magento-webshop trigger automatisk en e-mail til din kunde. Angiv, hvor mange dage der skal gå, før du ønsker invitationen sendt. Den maksimale forsinkelse er 90 dage.

Konfigurér invitationstriggeren

Under General kan du indstille, hvad der skal trigge afsendelsen af invitationerne til dine kunder.

• Vælg Order confirmed, hvis du vil invitere dine kunder, når status i Magento er Processing.
  • Vælg Order completed, hvis du vil invitere dem, når status er Complete.

Klik på Save changes, når du er færdig med konfigurationen.

Inkludér produktanmeldelsesinvitationer

Hvis du bruger Trustpilots produktanmeldelsesfunktion, kan du sende produktanmeldelsesinvitationer med Magento-plugin'et.

Klik på Enable to start getting product reviews for at komme i gang med at sende produktanmeldelsesinvitationer.

Når du har aktiveret produktanmeldelser, skal du bruge SKU-rullemenuen til at angive, hvor du gemmer dine produkt-SKU, så vi ved, hvor vi kan finde dem. Bemærk, at det er nødvendigt, for at du kan sende produktanmeldelsesinvitationer.

Du kan også vælge at angive GTIN- og MPN-numre. Men det er kun SKU-feltet, der er obligatorisk, for at vi kan oprette produktanmeldelsesinvitationer til dine kunder.

Klik på Save changes for at gemme din konfiguration.

Invitér tidligere kunder til at skrive en anmeldelse

Med Trustpilot-plugin'et kan du invitere tidligere kunder, som har afgivet en ordre de seneste 7 dage og op til 3 måneder. Vælg det ønskede tidsinterval, og klik på Sync up orders, så synkroniseres dine tidligere ordrer med Trustpilots invitationssystem.

Oversigt over synkroniserede ordrer

Du vil nu se en oversigt over dine synkroniserede ordrer, så du ved, om det lykkedes at synkronisere alle, eller om nogen mislykkedes.

Nederst på siden er en liste med oplysninger om de mislykkede ordrer. Du kan prøve at synkronisere dem igen ved at klikke på Re-sync.

Tilføj en TrustBox med plugin'et

Du kan tilføje flere TrustBoxe til dine websider ved hjælp af dit Magento-plugin.

1. Du kan se en forhåndsvisning af din TrustBox ved at gå til din Magento Admin-side og klikke på TrustBox-fanen i menuen foroven.
  2. Vælg den TrustBox, du vil se, træk den hen på dit website, og placér den, hvor du vil.
  3. Offentliggør TrustBoxen på dit site ved at klikke på Publish Changes.

Flere konfigurationsmuligheder:

• Page – Du kan placere TrustBoxen på din destinationsside, kategoriside eller produktside. Hvis du foretrækker en anden side, skal du bare indtaste den specifikke webadresse.
  • Position – Vælg, hvor på siden du vil placere TrustBoxen.
  • Horizontal offset – Vandret placering.
  • Vertical offset – Lodret placering.

Bemærk: Hvis du vælger en TrustBox med produktanmeldelser, opdateres attributten data-sku automatisk. Husk at tilføje den til din produktside.

Sådan implementerer du en TrustBox til Rich Snippets i Google-søgninger:

1. Vælg en TrustBox, og træk den hen på dit website.
  2. Klik på den TrustBox, du du vil se, og derefter på Customize.
  3. Aktivér Rich Snippets for SEO.

Vi følger løbende tendenserne inden for struktureret data og kan garantere, at din implementering altid overholder Googles retningslinjer, forudsat at du nøje følger vores retningslinjer for implementering af TrustBoxe.

Bemærk, at vi i øjeblikket ikke har et testmiljø til testningsformål til rådighed.

Trustpilot er ikke ansvarlig for nogen links til tredjepartssites i denne artikel, herunder indholdet på andre websites, der linkes til fra denne artikel.

Kommentarer

Log ind for at kommentere.