Trustpilots Magento 1-integration

Denne funktion er en del af Free-pakken.

Kom i gang nu

I denne artikel kan du læse, hvordan du konfigurerer og administrerer Trustpilots Magento 1-integration. Integrationen understøtter Magento 1.7, 1.8 og 1.9 og kan bruges til at automatisere din invitationsproces, tilføje TrustBox-widgets til dit website og invitere dine kunder til at skrive anmeldelser.

Bemærk følgende to ting: Vi har ikke et tilgængeligt testmiljø i øjeblikket, og denne integration er ikke kompatibel med Internet Explorer.

Download integrationen

1. Gå ind på din virksomhedskonto > Integrationer > E-commerce, og klik på Magento 1

1. Klik derefter på Download under Installér dit Magento v1-plugin. Du behøver ikke at åbne filen.

Installér integrationen

1. Log ind på din Magento-konto, gå derefter ind på din Admin-side > System > Magento Connect > Magento Connect Manager, og log ind igen med dine brugeroplysninger.

1. Klik på Choose file under Direct package file upload, vælg den fil, du lige har downloadet fra Trustpilot, og klik på Upload.

1. Når du har uploadet filen, skal du klikke på Return to Admin øverst på siden.
  2. Derefter kommer du tilbage til din Admin-side, hvor du nu ser Trustpilot-fanen. Klik på fanen, og log ind.

1. Læs de juridiske betingelser, vælg I understand and accept the above, og klik på Confirm.

Administrér integrationen

Når du har installeret integrationen, vises Trustpilot-fanen på din Admin-side, hvor du kan administrere dine indstillinger.

Konfigurér dine invitationer

En ordre fra din Magento-webshop trigger automatisk en invitation til dine kunder til at skrive serviceanmeldelser på Trustpilot. Følg disse trin for at foretage e-mailindstillingerne:

1. Log ind på din Magento-konto, og klik på Trustpilot-fanen på din Admin-side.

1. Du kan angive Sender name, reply-to email, Trustpilot landing page, Send delay samt forskellige sprog for dine individuelle websites under Invitations.
  2. Du kan også angive, hvornår anmeldelsesinvitationerne skal trigges, ved at vælge: Order confirmed, så bliver der sendt en invitation til dine kunder, når Magento behandler deres ordrer, eller Order completed, så bliver der sendt en invitation til dine kunder, når deres ordrer er færdigbehandlet.
  3. Klik til sidst på Save changes.

Inkludér produktanmeldelsesinvitationer

Hvis du indsamler produktanmeldelser via Trustpilot, kan du inkludere dem i dine invitationer ved at følge disse trin:

1. Log ind på din Magento-konto, og klik på Trustpilot-fanen på din Admin-side.

1. Brug skydeknappen Turn product review invitations on under Product Reviews til at aktivere produktanmeldelsesinvitationer.
  2. Udfyld SKU'erne (Stock Keeping Unit), så vi ved, hvor du gemmer dem.
  3. Udfyld produktoplysningerne GTIN (Global Trade Item Number) og MPN (Manufacturer Part Number) – disse felter er dog valgfrie.
  4. Klik til sidst på Save changes.

Invitér kunder

Du kan invitere de kunder, der har afgivet en ordre inden for de sidste 7 dage til 6 måneder, ved at følge disse trin:

1. Log ind på din Magento-konto, og klik på Trustpilot-fanen på din Admin-side.
  2. Vælg den ønskede tidsperiode under Past Orders.

1. Klik på Sync up orders for at gemme.
  2. Når du har gemt, kan du se dine synkroniserede ordrer. Nederst på siden finder du en liste over eventuelle ordrer, der ikke blev synkroniseret. Du kan prøve at synkronisere dem igen ved at klikke på Re-sync.

Tilføj eller slet en TrustBox

Du kan tilføje TrustBox-widgets til dit website ved hjælp af integrationen ved at følge disse trin:

1. Log ind på din Magento-konto, og klik på Trustpilot-fanen på din Admin-side.
  2. Vælg din foretrukne TrustBox under TrustBox, træk den over på dit website for at teste visningen, og placér den, hvor du vil.

1. Du kan skræddersy din TrustBox under TrustBox Settings i venstre side.

Bemærk: Hvis du vælger en TrustBox med produktanmeldelser, opdateres data-sku-attributten automatisk. Husk at tilføje den til din produktside.
  1. Offentliggør TrustBoxen på dit site ved at klikke på Publish changes.
  2. Hvis du vil slette en TrustBox fra dit site, skal du først klikke på papirkurven og derefter på Publish changes.

Konfigurér flere websites eller webshops

Hvis dit website eller din webshop findes i flere lande og på flere sprog, kan du bruge Magentos multi-funktion til at konfigurere forskellige TrustBoxe for dem hver især ved at følge disse trin:

1. Log ind på din Magento-konto, og gå derefter ind på din Admin-side > System > Configuration.
  2. Vælg det website eller den webshop, hvis indstillinger du vil konfigurere, under Current Configuration Scope.
  3. Du kan nu logge ind på integrationen og konfigurere de pågældende indstillinger under Trustpilot-fanen.

Afbryd integrationen

Du kan sagtens afbryde integrationen, hvis du ikke vil bruge den længere. Du skal blot gøre følgende:

1. Log ind på din Magento-konto, og klik på Trustpilot-fanen på din Admin-side.
  2. Klik på Clear the integration key under Settings og derefter på Save changes.
Bemærk: Trustpilot er ikke ansvarlig for nogen links til tredjepartssites i denne artikel, deriblandt indholdet på andre websites, der linkes til fra denne artikel.