Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Opsætning af Trustpilots Magento-applikation

Bemærk: Vi understøtter kun Magento CE 1.8.x og 1.9.x, Magento EE er IKKE understøttet.

Med Magento-app’en kan du let og ubesværet invitere dine kunder til at skrive en anmeldelse på Trustpilot. Denne simple løsning giver os mulighed for at få alle de nødvendige data fra din Magento-webshop, for på den måde at kunne udløse anmeldelsesinvitationer til dine kunder.

Nogle vigtige ting at vide om app’en:

• Udløser en anmeldelsesinvitation for hver gang, der oprettes en ny ordre ELLER afsendes en ordre i Magento-webshoppen.
  • Kan opsættes til at invitere nye, tilbagevendende og tidligere kunder.
  • Bruger Magento SOAP API.
Bemærk: Magento har mange indstillingsmuligheder, hvilket giver stor fleksibilitet for butiksejere, men det gør det også mere sandsynligt, at systemet er inkompatibelt med tredjepart-integrationer. Hvis du har problemer med at installere Trustpilots Magento-integration, er du velkommen til at kontakte vores Support Team for at få hjælp. Bemærk, at vi også tilbyder andre invitationstjenester og har et bredt udvalg af API'er.

Vejledning til at opsætte Magento-app’en - trin for trin

FORBIND

1. Gå ind på din virksomhedsprofil, vælg Magento og klik på Forbind nu.
  2. I Magento skal du opsætte en ny Admin Role og en ny User med den rolle. En detaljeret vejledning findes på Forbind-siden i B2B.

A. Log ind på Magento som administrator.

B.1 Gå videre til System > Web Services > SOAP/XML-RPC - Roles. B.2 Klik Add New Role.

B.3 Indtast Role Name. B.4 Indstil Role Resources.
Minimumkravet for Resources:

• Core\Store\List of stores
    • Catalog\Product\Retrieve products data
    • Catalog\Product\Product Images
    • Sales\Order\Retrieve orders info
    • Order shipments > Retrieve shipment info
    • Order shipments > Tracking
    • Order shipments > Comments
    • Order shipments > Create

Eksempel: Core > Store > List of stores: B.5 Klik Save Role.

C.1 Klik på System > Web Services > SOAP/XML-RPC - Users. C.2 Klik Add New User.

C.3 Indtast User Account Information. API Key er en brugerskabt værdi. C.4 Vælg Admin som User Role. C.5 Klik på Save User.

1. Indtast dit Magento Username, API key (som du har oprettet i trin C.3 længere oppe) samt webshoppens URL’er og klik herefter på Save. Bemærk: Vi anbefaler at bruge https-protokollen for domænets URL. Hvis http anvendes, vil dit brugernavn og adgangskode blive overført via en forbindelse, der ikke er sikker. Når du klikker på Save, vil vi forsøge at validere den forbindelse.

Hvis der bliver registreret flere butikker, når du har klikket Forbind, vil du få mulighed for at vælge enten All my stores eller hvilke butikker, du vil sende invitationer fra:

Afhængig af hvordan din Magento MultiStore er sat op, kan du vælge at indsamle anmeldelser for en eller flere forretninger hver for sig. Hvis du vil sende invitationer for et helt Website, skal du vælge ALL Stores (Store Groups), som er oprettet under det Website.

Læs mere om, hvordan du forbinder flere Magento-forretninger.

OPSÆTNING

1. Indstil informationen for dine invitationer:
    • Afsendernavn og Afsenderemail: Den afsenderinformation der vises i dine kunders indbakker, når de modtager en anmeldelsesinvitation (bemærk: afsenderemailen er i øjeblikket altid Trustpilots “noreply.invitations”-email).
    • Svar-til-email: Den e-mailadresse du ønsker dine kunder skal bruge, når de svarer på invitationen (Tilføj og verificer svar-til-emailen via Inviter kunder-siden på dit Dashboard).
    • Trustpilots hjemmeside: Den hjemmeside dine kunder bliver sendt videre til, når de skriver deres anmeldelse. Trustpilot har separate hjemmesider for de forskellige lande, hvilket ændrer sproget. F.eks. er de.trustpilot.com den tyske Trustpilot-hjemmeside.
    • Invitationsudløser: Vælg den handling, der vil udløse anmeldelsesinvitationer. Vælg enten mellem Ordre oprettet eller Ordre afsendt (udført).
    • Forsinkelse af afsendelse: Det antal dage du forsinker afsendelsen af en invitation, fra du modtager en ny ordre (max. 90 dage).
    • Vil du inkludere invitationer til produktanmeldelser? Hvis du bruger produktanmeldelser kan du vælge ‘Yes’ for at inkludere en invitation til produktanmeldelser.
    • Vil du invitere tidligere kunder?: Du kan invitere dine tidligere kunder fra syv dage og til et år (du vil ikke se denne mulighed, hvis du allerede har opsat app’en én gang. Afbryd forbindelsen og start forfra).

E-MAILSKABELON

1. Vælg den skabelon, du ønsker at sende til dine kunder. Skabelonerne på listen kommer fra dit manuelle invitations-bibliotek over skabeloner. Du kan få adgang til og redigere skabelonerne til de manuelle invitationer, ved at gå ind under Rediger din skabelon på din virksomhedskonto. Få mere information here. Send en test-email til dig selv for at se invitationen (kun for brugeranmeldelser). Tryk på “Continue”-knappen for at afslutte opsætningen.

FÆRDIG

1. Så snart forbindelsen er blevet oprettet og sat op, vil du se et skærmbillede, der bekræfter, at invitationer vil blive sendt for nye ordrer i Magento. Herefter kan du gå videre til din invitationshistorik eller redigere dine invitationsindstillinger for Magento-appen.

FAQ

PHP-biblioteker

Hvis du ikke allerede har det, skal du installere PHP SOAP-bibliotekerne på din server.

AFS

Hvis du ønsker at skifte fra AFS til Magento-app'en, anbefaler vi, at du deaktiverer AFS, mens du implementerer Magento-app'en. På den måde undgår du at sende invitationer ud dobbelt, som kan give problemer i forhold til indsamlingen af produktanmeldelser.

Fejlfinding

Gå til vores Ofte stillede spørgsmål om Magento-fejlfinding

Tip: Nu da du er kommet i gang med at indsamle anmeldelser, kan du her lære hvordan du kan indsætte dem i en TrustBox.