Guide: Trustpilots Magento-app

Vores Magento-app gør det enkelt for dig at invitere kunder til at skrive anmeldelser på Trustpilot. Læs, hvordan du opsætter appen, så du nemt kan indsamle et hav af anmeldelser.

Når du har integreret appen, kan Trustpilot trække data fra din Magento-webshop. Det gør det muligt automatisk at sende anmeldelsesinvitationer til dine kunder, når de har afgivet en ordre i din webshop.

Vær opmærksom på følgende:

• Vi understøtter kun Magento CE 1.8.x til 1.9.x
  • Magento EE er ikke understøttet
  • SOAP skal være installeret, og WS-I skal være aktiveret på din Magento-webshop
  • Trustpilots Automatiske Feedback Service skal være deaktiveret

Sådan opsætter du Magento-appen

Tip: Hvis du har problemer med at implementere Magento-appen, kan du finde hjælp i denne artikel.

Forbind

• Log ind på din virksomhedskonto, klik på Integrationer, gå ind under Apps, og klik på Forbind nu under Magento
  • Opret en ny administratorrolle i Magento, og tildel en ny bruger den rolle
  • Log ind på Magento som administrator
  • Gå til System > Web Services > SOAP/XML-RPC Roles
  • Klik på Add New Role
  • Angiv "Admin" som dit Role Name
  • Klik på Role Resources
  • Indstil Resource Access til "All"
  • Klik på Save Role
  • Gå til System > Web Services > SOAP/XML-RPC Users
  • Vælg Add New User
  • Angiv dit brugernavn, fornavn, efternavn og e-mail
  • Angiv en ny API key (skal indeholde 6 eller flere tegn)
  • Angiv den samme API key i API Key Confirmation
  • Vælg User Role i venstre side
  • Vælg rollen Admin
  • Vælg Save User
  • Angiv dit Magento-brugernavn, den API key, du oprettede ovenfor, og din webshops URL, og klik derefter på Forbind

Vi anbefaler at bruge https-protokollen til dit domænes URL. Hvis du bruger http, sendes dit brugernavn og din API key via en ikke-sikker forbindelse.

Når du har klikket på Forbind, skal du enten klikke på alle mine butikker eller udvalgte butikker.

Sådan finder du dit Website ID og Store ID/Store Group ID, når du forbinder flere shops
I Magento Admin panel skal du gå til System > Manage Stores og føre cursoren hen over websitet/shopnavnene, der er hyperlinkede, under Website Name og Store Name. ID'er vises som pop op-tekster.

Du bør se pop op-teksten, når du fører cursoren hen over en bestemt shop. Ellers kan du klikke på den pågældende shop og derefter se parameteret "group_id" i adresselinjen. Dette er dit Store ID.

Opsætning

Angiv dine invitationsoplysninger:

• Afsendernavn og afsendermail: De afsenderoplysninger, der vises i dine kunders indbakke, når de modtager din anmeldelsesinvitation. Bemærk: I øjeblikket er afsendermailen som standard Trustpilots "noreply.invitations"-mailadresse.
  • Svar-mailadresse: Den e-mailadresse, dine kunder skal bruge, når de svarer på invitationen. (Du kan tilføje og bekræfte svar-mailadresser via din virksomhedskonto under Inviter kunder.)
  • Trustpilots website: Den landing page, dine kunder bliver sendt videre til, når de skriver deres anmeldelse. Trustpilot har websites med forskellige landestandarder, f.eks. er de.trustpilot.com Trustpilots website for Tyskland.

E-mailskabelon

Vælg den e-mailskabelon, du vil bruge til at opfordre dine kunder til at skrive en anmeldelse. Du kan tilgå og redigere dine skabeloner i Rediger din skabelon på din virksomhedskonto. Du finder flere oplysninger her.

Du kan kontrollere e-mailen ved at sende en testmail til dig selv (det er dog kun muligt for brugeranmeldelser). Færdiggør opsætningen ved at klikke på Fortsæt.

Bekræftelse

Når du har forbundet appen og foretaget opsætningen, vil du se en bekræftelse. Det betyder, at indgående ordrer i Magento vil trigge invitationer til dine kunder. Du kan følge status på dine invitationer i invitationshistorikken.

Kan jeg whiteliste Trustpilots IP-adresse med mit eCommerce-system?

Vi har ikke en IP-adresse, men du kan benytte vores brugeragent: TrustpilotMagentoIntegrationService/1.0 (+https://www.trustpilot.com)

Trustpilot er ikke ansvarlig for nogen links til tredjepartssites i denne artikel, deriblandt indholdet på andre websites, der linkes til i denne artikel.