Sådan downloader, installerer og konfigurerer du Trustpilots gratis Magento-plugin

Med Trustpilots gratis Magento-plugin kan du automatisk indsamle bruger- og produktanmeldelser. Du kan også tilføje TrustBoxe og sende anmeldelsesinvitationer til tidligere kunder.

I denne artikel kan du læse, hvordan du downloader, installerer og konfigurerer plugin'et i din webshop.

Bemærk: Dette plugin er udviklet til virksomheder, som bruger Magento eCommerce-platformen. Hvis du bruger en anden platform, kan du finde vores andre integrationer her. Vær opmærksom på, at hvis du bruger andre automatiske invitationsmetoder, skal du deaktivere dem for at undgå at sende invitationerne to gange.

Nedenfor finder du oplysninger om Magento 1-plugin'et. Hvis du bruger Magento 2, skal du klikke her.

Magento 1-plugin'et i korte træk

• Automatisér dine anmeldelsesinvitationer – nye ordrer vil automatisk trigge en e-mail til dine kunder med en opfordring om at anmelde din virksomhed på Trustpilot.
  • Send invitationer til dine tidligere kunder på én gang.
  • Tilføj TrustBoxe med plugin'et.
  • Magento 1.x-plugin'et understøtter flere shops i versionerne 1.6, 1.7, 1.8 og 1.9.

Sådan opsætter du Magento 1-plugin'et

Forbind din Magento 1.x-webshop til Trustpilot med 2 nemme trin:

1. Download Magento 1.x-plugin'et til din computer.
  2. Upload og aktivér plugin'et i din webshop.

Sådan downloader du Magento 1-plugin'et

• Gå til din virksomhedskonto > Integrationer > eCommerce-integrationer > Magento 1.x, og klik på Forbind nu. Klik derefter på Download.

Sådan installerer du Magento 1-plugin'et

Når du har downloadet Trustpilot-plugin'et, kan du logge ind på dit Magento Admin-panel og installere det:

1. Gå til System > Magento Connect > Magento Connect Manager, og log ind.

1. Klik på Choose file, og vælg den plugin-fil, du lige har downloadet. Klik derefter på Upload.

1. Klik på linket Return to Admin øverst på siden.

1. Når du er tilbage på Admin-panelet, vil du se Trustpilot-fanen. Du skal muligvis bruge loginoplysningerne til din Trustpilot-virksomhedskonto for at logge ind.

1. Læs de juridiske betingelser, sæt hak ved I understand and accept the above, og klik på Confirm.
  1. Plugin'et er nu installeret.

Sådan konfigurerer du Magento 1-plugin'et

Når plugin'et er installeret, har du følgende konfigurationsmuligheder:

• Angiv dine e-mailoplysninger.
  • Invitér tidligere kunder til at skrive en anmeldelse.
  • Tilføj TrustBoxe ved hjælp af plugin'et.

Angiv dine e-mailoplysninger

Gå til Invitations, og angiv dine e-mailoplysninger:

• Sender Name: De afsenderoplysninger, der vises i dine kunders indbakke, når de modtager din anmeldelsesinvitation. Bemærk: I øjeblikket er afsendermailen som standard Trustpilots noreply.invitations-mailadresse.
  • Reply-to Email: Den e-mailadresse, dine kunder skal bruge, når de svarer på invitationen.
  • Trustpilot website: Den destinationsside på Trustpilot, hvor dine kunder skriver deres anmeldelse. Trustpilot har websites med forskellige locales, f.eks. er de.trustpilot.com Trustpilots website for Tyskland.
  • Send Delay: En ordre fra din Magento-webshop trigger automatisk en e-mail til din kunde. Angiv, hvor mange dage der skal gå, før du ønsker invitationen sendt. Den maksimale forsinkelse er 90 dage.

Konfigurér invitationstriggeren

Under General kan du indstille, hvad der skal trigge afsendelsen af invitationerne til dine kunder.

• Vælg Order confirmed, hvis du vil invitere dine kunder, når status i Magento er Processing.
  • Vælg Order completed, hvis du vil invitere dem, når status er Complete.

Klik på Save changes, når du er færdig med konfigurationen.

Inkludér produktanmeldelsesinvitationer

Hvis du bruger Trustpilots produktanmeldelsesfunktion, kan du sende produktanmeldelsesinvitationer med Magento-plugin'et.

Klik på Enable to start getting product reviews for at komme i gang med at sende produktanmeldelsesinvitationer.

Når du har aktiveret produktanmeldelsesfunktionen, kan du konfigurere felterne til produkt-SKU, GTIN og MPN i Magento for at fortælle Trustpilot, hvor på din Magento-platform du gemmer disse oplysninger. Klik på Save changes, når du er færdig med konfigurationen.

Invitér tidligere kunder til at skrive en anmeldelse

Med Trustpilot-plugin'et kan du invitere tidligere kunder, som har afgivet en ordre de seneste 7 dage og op til 3 måneder. Vælg det ønskede tidsinterval, og klik på Sync up orders, så synkroniseres dine tidligere ordrer med Trustpilots invitationssystem.

Oversigt over synkroniserede ordrer

Du vil nu se en oversigt over dine synkroniserede ordrer, så du ved, om det lykkedes at synkronisere alle, eller om nogen mislykkedes.

Nederst på siden er en liste med oplysninger om de mislykkede ordrer. Du kan prøve at synkronisere dem igen ved at klikke på Re-sync.

Tilføj en TrustBox med plugin'et

Du kan tilføje flere TrustBoxe til dine websider ved hjælp af dit Magento-plugin.

1. Du kan se en forhåndsvisning af din TrustBox ved at gå til din Magento Admin-side og klikke på TrustBox-fanen i menuen foroven.
  2. Vælg den TrustBox, du vil se, træk den hen på dit website, og placér den, hvor du vil.
  3. Offentliggør TrustBoxen på dit site ved at klikke på Publish Changes.

Flere konfigurationsmuligheder:

• Page – Du kan placere TrustBoxen på din destinationsside, kategoriside eller produktside. Hvis du foretrækker en anden side, skal du bare indtaste den specifikke webadresse.
  • Position – Vælg, hvor på siden du vil placere TrustBoxen.
  • Horizontal offset – Vandret placering.
  • Vertical offset – Lodret placering.

Hvis du vælger en TrustBox med produktanmeldelser, opdateres attributten data-sku automatisk. Husk at tilføje den til din produktside.

Magento 2.x – Installér plugin'et i din webshop

Download og installér plugin'et fra Magento Marketplace

Sådan installerer du Trustpilot-plugin'et fra Magento Marketplace gratis.

1. Gå til Magento Marketplace, søg efter Trustpilot Reviews M2-udvidelsen, og klik på Add to Cart.
  2. Klik på indkøbsvognen i øverste højre hjørne og derefter på Go to Checkout.
  3. Hvis du bliver bedt om det, skal du tilmelde dig eller logge ind på din Magento Marketplace-konto og færdiggøre processen ved at klikke på Place Order. Bemærk, at Trustpilot-udvidelsen er gratis.
  4. Klik på Install på ordrebekræftelsessiden.
  5. Klik på Create a New Access Key på siden My Access Keys for at oprette en ny key. Angiv et navn for at kunne identificere key-parret, og kopiér de oprettede keys (Private og Public).
  6. Log ind på dit Magento Admin-panel.
  7. Klik på System > Web Setup Wizard > Extension Manager/Component Manager.
  8. Hvis din webshop ikke er tilsluttet Magento Marketplace, skal du klikke på Sign In. Derefter vises to tomme felter, hvor du skal indsætte de kopierede keys.
  9. Vælg Refresh/Sync for at opdatere listen over tilgængelige udvidelser.
  10. Klik på Review and Install.
  11. Find Trustpilot-udvidelsen på listen, og klik på Install.
  12. Følg standardproceduren, gennemfør kontrollen, lav en sikkerhedskopi, og installér udvidelsen.
  13. Kopiér integrationsnøglen, som skal bruges i næste trin. Du finder den i boksen til højre.
  14. Gå tilbage til din webshops Magento Admin, og klik på Stores > Configuration.
  15. Skift konfigurationen fra Default Config til Website eller Store View.
  16. Scroll ned til Trustpilot, udvid panelet, og klik på General.
  17. Scroll tilbage til toppen, og indsæt den integrationsnøgle, du har kopieret fra din virksomhedskonto på Trustpilot.
  18. Klik på Save Config.

Download og installér plugin'et ved hjælp af Composer

Installation af Trustpilot-plugin'et i din Magento 2.x-platform kræver teknisk ekspertise og adgang til din webshop-servers kommandolinjegrænseflade (CLI) (terminal). Plugin'et kan installeres ved hjælp af softwaren Composer.

Vigtigt: Din webshop er ikke tilgængelig de 5-15 minutter, installationen tager. Vi anbefaler at installere plugin'et, når der er mindst travlhed på din webshop og at lave en sikkerhedskopi først.

Log ind på din Magento-server ved hjælp af SSH (Secure Shell), og kør følgende kommandoer:

1. Gå til din Magento-installations rodmappe, og kør nedenstående kommando for at lave en sikkerhedskopi. Bemærk, at dit website ikke er tilgængeligt i den tid, det tager at lave en sikkerhedskopi. php bin/magento setup:backup --code --db --media
  2. Aktivér vedligeholdelsestilstand: php bin/magento maintenance:enable
  3. Download og installér Trustpilot-plugin'et ved hjælp af Composer: composer require “trustpilot/module-reviews”
  4. Hvis det er første gang, du installerer et plugin ved hjælp af Composer, vil Magento bede dig om at angive dine login-oplysninger til din Magento Marketplace-konto. Gå til https://marketplace.magento.com > My profile > Access Keys > Create A New Access Key for at finde dine login-oplysninger. Bemærk: Din Public key er dit brugernavn, mens din Private key er din adgangskode.
  5. Aktivér Trustpilot-plugin'et: php bin/magento module:enable Trustpilot_Reviews --clear-static-content
  6. Opdatér databaseskemaet. Bemærk, at dette er en global kommando, som aktiverer alle dine installerede Magento-plugins, så vær omhyggelig. php bin/magento setup:upgrade
  7. Kompilér (bemærk, at denne kommando kun er påkrævet i produktionstilstand): php bin/magento setup:di:compile
  8. Anvend statisk indhold (bemærk, at denne kommando kun er påkrævet i produktionstilstand): php bin/magento setup:static-content:deploy
  9. Deaktivér vedligeholdelsestilstand: php bin/magento maintenance:disable

Indtast integrationsnøglen

Når du har installeret Trustpilot-plugin'et, kan du logge ind på Magento Admin og færdiggøre integrationen ved at indtaste integrationsnøglen.

1. Gå til din Trustpilot-virksomhedskonto > Integrationer > Magento 2.x, og kopiér integrationsnøglen, som du finder til højre under Din API key.
  2. Gå derefter tilbage til Magento Admin, og klik på Stores > Configuration.
  3. Skift "store view" fra Default Config til Main Website (eller et af dine andre websites).
  4. Klik på Trustpilot > General, og indsæt integrationsnøglen, du har kopieret fra din virksomhedskonto.
  5. Klik på Save Config.

Bemærk, at vi i øjeblikket ikke har et testmiljø til testningsformål til rådighed.

Trustpilot er ikke ansvarlig for nogen links til tredjepartssites i denne artikel, herunder indholdet på andre websites, der linkes til fra denne artikel.