SEO-fordele ved produktanmeldelser

Du kan opnå SEO-fordele ved at integrere TrustBoxe med produktanmeldelser på dit website. Du kan vælge mellem en client-side TrustBox eller en server-side TrustBox (kræver en API-integration).

Forbrugerne bruger gerne søgeordene i anmeldelser til at søge efter dine produkter. Derfor kan du hjælpe potentielle kunder med at finde dine produktsider ved at gøre det muligt for søgemaskiner at indeksere indholdet i dine produktanmeldelser.

Rich Snippets og annotationer

Vores client-side SEO-TrustBoxe inkluderer JSON-LD fra Schema.org, der tillader Rich Snippets på Google og annotationer på Bing. Det er bevist, at Trustpilots Rich Snippet-stjerner øger klikrater med op til 35 %.

Produktbedømmelser på Google Shopping og i Google Shopping-annoncer

Vi sender indholdet af de produktanmeldelser, du indsamler via Trustpilot, i et feed til Google Shopping. Bemærk, at indholdet af anmeldelser, der ikke er indsamlet via Trustpilot, ikke bliver sendt til Google Shopping, da vi ikke kan bekræfte, om de blev indsamlet i overensstemmelse med Googles retningslinjer.

Hvis du køber Shopping-annoncer, bliver bedømmelserne vist under det pågældende produkt i Google Shopping og i nogle tilfælde under produktet i de primære søgeresultater på Google. Kontakt vores supportteam for at tilføje flere oplysninger som GTIN og MPN til produktfeedet.

Hvad gør jeg med produktanmeldelser indsamlet af andre end Trustpilot?

Hvis du har indsamlet produktanmeldelser før, kan du nemt importere dem til Trustpilot med vores MultiSource-TrustBox, så bliver de vist i vores TrustBoxe. Bemærk, at din customer success manager foretager importen, og at det er en engangshandling.

Brugertilpassede API-integrationer

Hvis du vil have mere ud af indholdet i dine produktanmeldelser, kan du oprette brugertilpassede integrationer med vores Product Reviews API.