Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

SEO fordele ved produktanmeldelser

Læs, hvordan du kan opnå SEO-fordele ved hjælp af Trustpilots produktanmeldelser.

Du kan opnå SEO-fordele enten ved hjælp af en client-side TrustBox til produktanmeldelser eller ved hjælp af vores server-side TrustBox til produktanmeldelser (kræver API-integration). Fordelen ved vores TrustBoxe er, at indholdet i produktoplysninger og produktanmeldelser SEO-optimeres automatisk.

Rich Snippets og annotationer

Vores client-side SEO TrustBoxe inkluderer Schema.org til JSON-LD, som tillader Rich Snippets i Google og annotationer i Bing.

Vi anbefaler, at du bruger vores API-løsning, hvis du foretrækker en brugertilpasset løsning. Du kan læse mere om emnet i denne artikel.

Product Listing - Send til Google Shoppping: Trustpilot sender et feed med produktanmeldelser til Google Shopping. På udvalgte markeder bliver Trustpilots produktbedømmelser vist under shopping-annoncer, hvis du bruger Googles Product Listing Ads.

Product Reviews TrustBox: Trustpilot har TrustBoxe til produktanmeldelser, der er ligeså enkle at implementere som vores andre TrustBoxe. Det er kun nogle af vores TrustBoxe, der giver SEO-fordele. De versioner, der ikke giver SEO-fordele, har til formål at booste tillid, gennemsigtighed og konverteringer.

Indekseringsfordele: Vi offentliggør ikke produktanmeldelser på Trustpilot. Det betyder, at du bevarer retten til de SEO-fordele, der kan opstå ved at indsamle og vise produktanmeldelser på din hjemmeside.