Skal jeg oprette en brugerprofil på Trustpilot?

Du behøver ikke at oprette en profil for at læse anmeldelser på Trustpilot, inden du handler på nettet. Vi beder dig kun oprette en profil, hvis du vil dele dine købs- eller serviceoplevelser med andre ved at skrive anmeldelser.

Hvorfor skal jeg have en profil for at skrive en anmeldelse?

Vi arbejder hårdt for at sikre tilliden til vores community. Derfor skal alle anmeldelser være knyttet til en profil, som en rigtig person står bag.

Desuden vil vi i nogle tilfælde have brug for at kontakte dig for at verificere, at din anmeldelse lever op til vores Brugerretningslinjer. Det betyder, at din profil skal være tilknyttet en gyldig og aktiv e-mailadresse, som vi kan bruge til at kontakte dig.

Du kan finde vores Brugerretningslinjer her.

Hvilke fordele er der ved at have en brugerprofil?

Med en brugerprofil ejer du de anmeldelser, du skriver på Trustpilot, hvilket bl. a. giver dig mulighed for at opdatere dem, skrive nye anmeldelser og ændre dine profilindstillinger.

Det eneste vi deler med de virksomheder, du anmelder, er dit referencenummer, hvis du indsætter det, når du skriver din anmeldelse. Læs mere om, hvordan vi håndterer personlig data i vores Persondatapolitik her:

Jeg har fået en invitation til at skrive en anmeldelse. Skal jeg stadig oprette en profil på Trustpilot?

Hvis du får en invitation til at skrive en anmeldelse på Trustpilot fra en virksomhed, du har købt noget hos for nyligt, skal du stadig oprette en brugerprofil, før du kan dele din købsoplevelse.

Når du klikker på linket i invitationen og accepterer vores vilkår og betingelser, opretter vi automatisk en brugerprofil med den e-mailadresse, du brugte ved dit køb.

Du kan til enhver tid logge ind på din brugerprofil og skrive nye anmeldelser eller opdatere eksisterende anmeldelser. Vi håber, du vil dele dine købs- og serviceoplevelser med vores community.