Tagging og pre-tagging af serviceanmeldelser

Denne funktion er en del af Convert-tilkøbet.

Få tilkøbet

Hvilke emner er mest populære i dine serviceanmeldelser? Med Trustpilots tagging-funktion kan du kategorisere anmeldelser og analysere din indsats på forskellige områder.

Vil du gerne booste dine konverteringer? Taggede anmeldelser i Targeted TrustBoxe viser dine kunder dine mest relevante anmeldelser. Du kan f.eks. indsætte en Targeted TrustBox på din betalingsside med anmeldelser, der fremhæver din virksomheds leveringsservice.

Hvordan fungerer tagging?

Vælg nøgleord eller tags alt efter segment, såsom placeringer, produktlinjer, afdelinger mv., og tilføj disse tags til anmeldelser, der matcher dine kriterier. Anmeldelser kan have flere tags, og en anmeldelse, der eksempelvis både nævner en produktlinje og en afdeling, passer således ind i to forskellige segmenter.

Tags er ikke private

Dine tags vises kun i den private API, og de er ikke synlige på din virksomheds profilside på Trustpilot. Du skal dog være opmærksom på, at tags anses for at være offentlig data, da det er muligt at filtrere anmeldelser efter tags i vores public API, (hvis man ved, hvad der skal filtreres efter).

Tag dine forholdsregler ved at følge disse tagging-tips:

• Skriv tags på en måde, så kun interne medarbejdere forstår dem.
  • Brug et internt kodesystem til at kryptere tags såsom "mobileunitA" i stedet for "iPhone" eller "mobileunitB" i stedet for "Samsung Galaxy".

Bemærk: Du kan ikke bruge specialtegn eller mellemrum i tagnavne (:><>/%#&?',♫♪☁★).

Tag anmeldelser manuelt

Du kan tagge dine anmeldelser manuelt på din virksomhedskonto under Serviceanmeldelser.

1. Find den anmeldelse, du gerne vil tagge.
  2. Klik på Tilføj tag.
  1. En tekstboks vises.
  2. Indtast det ønskede tagnavn/nøgleord, f.eks "København".
  1. Klik på Tilføj for at tilføje tagget til anmeldelsen.

Hvordan kan jeg bruge mine tags til at filtrere mine anmeldelser?

Det kan du gøre på følgende to måder: Du kan bruge vores API (med hjælp fra en udvikler), eller du kan bruge filtreringsfunktionen under Serviceanmeldelser på din virksomhedskonto.

1. Gå ind på din virksomhedskonto > Anmeldelser > Serviceanmeldelser, og klik på Flere filtre.
  2. Klik på Tags, vælg et tag fra rullemenuen, og klik på Anvend. Du kan fjerne filtre(t) igen ved at klikke på Ryd alle.

Hvordan pre-tagger jeg mine anmeldelser automatisk?

Du kan tagge dine anmeldelser automatisk ved at vælge, hvilke tags du vil give en anmeldelse, før kunden har skrevet den.

Hvis du indsamler anmeldelser for forskellige lokationer, kan du angive tags for hver lokation, inden du sender invitationerne.

Du kan f.eks. tagge alle invitationer knyttet til din lokation i København med "København." Når dine kunder i København skriver deres anmeldelser, bliver de automatisk tagget med "København", så du kan segmentere og analysere anmeldelserne, i takt med at de kommer ind.

Instruktioner

Hvis du vil pre-tagge anmeldelser, inden du inviterer dine kunder, kan du tilføje et tag-parameter under opsætningen af dine invitationer. Din udvikler finder flere oplysninger om emnet i vores Invitation API-dokumentation. I øjeblikket er det ikke muligt at pre-tagge anmeldelser ved hjælp af vores invitations-app eller manuelle invitationer. Du kan dog bruge den struktureret data-snippet i vores Automatiske Feedback Service til at pre-tagge dine anmeldelser.

Kontakt vores supportteam, hvis du har spørgsmål til tagging-funktionen.