Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Tagging og pre-tagging af brugeranmeldelser Følg

Med Trustpilots tagging-funktion kan du vælge, hvordan du kategoriserer eller tagger dine anmeldelser. Når en anmeldelse er tagget, kan du nemt analysere på, hvordan du klarer dig i forskellige segmenter, samt hvilke emner, der går igen i anmeldelserne.

Du kan også vise taggede anmeldelser i Targeted TrustBoxe. Ideen med dem er, at du i stedet for at vise alle dine anmeldelser i en TrustBox vælger de mest relevante anmeldelser for kunden. For at øge din konvertering kan du f. eks. placere en TrustBox med målrettede anmeldelser af din virksomheds levering på betalingssiden.

For at få mere inspiration til tagging af anmeldelser kan du læse vores blog (på engelsk) 5 steps to maximize your review ROI with Trusted Insights eller få mere information om, hvordan du opretter Targeted TrustBoxe.

Hvordan fungerer tagging?

Vælg nøgleord eller tags alt efter segment, som f.eks. placeringer, produktlinjer, afdelinger m.fl., og tilføj disse tags til anmeldelser, der matcher dine kriterier. Bemærk, at anmeldelser kan have flere tags, så en anmeldelse, der beskriver f.eks. en produktlinje og en afdeling, kan passe ind i to forskellige segmenter.

Tags er ikke private

Dine tags vises kun i den private API, og de er ikke synlige på din virksomheds profilside på Trustpilot. Du skal dog være opmærksom på, at tags anses for at være offentlig data, da det er muligt at filtrere anmeldelser efter tags i vores Public API (hvis man ved, hvad der skal filtreres efter).

Så hvordan sørger du for, dine tags er så private som muligt? - Lav tags, der er svære at gætte.

Din virksomhed kan tage sine forholdsregler ved at følge disse tips for tagging:

• Skriv tags på en måde, der giver mening for medarbejdere, men som eksterne personer ikke forstår.
  • Brug et internt kodesystem til at kryptere tags, f.eks. mobileunitA i stedet for iPhone 6.

Hvordan tagger jeg anmeldelser manuelt?

Anmeldelser kan tagges manuelt i modulet Brugeranmeldelser på vores virksomhedsplatform.

Følg disse trin:

1. Vælg den anmeldelse du gerne vil tagge.
  2. Klik på Tilføj tag.
  3. Du vil nu se en tekstboks.
  4. Indtast dit tag/nøgleord.
  5. Når du har klikket OK, vil du se, at tagget er blevet tilføjet til anmeldelsen.

Hvordan kan jeg filtrere mine anmeldelser efter tag?

Der er to måder, hvorpå du kan filtrere dine anmeldelser efter tag. Du kan bruge vores API (med hjælp fra en udvikler), eller du kan bruge filtreringsfunktionen i modulet Brugeranmeldelser.

Sådan fungerer filtrering i modulet Brugeranmeldelser:

1. Vælg Flere filtre.
  2. Vælg derefter Tag under Tags.

Nu skulle du gerne se alle anmeldelser med det tag, du har valgt.

Du kan fjerne filtre(t) igen ved at klikke på Ryd alle filtre.

Hvordan pre-tagger jeg automatisk anmeldelser?

Du kan tagge dine anmeldelser automatisk ved at vælge hvilke tags, du vil give en anmeldelse, før kunden har skrevet anmeldelsen.

Hvis du f. eks. indsamler anmeldelser fra forskellige kontorer, kan du tagge anmeldelser fra hvert kontor, inden du sender invitationerne. Det vil sige, at du kan tagge alle anmeldelser, som f.eks. hører til dit kontor i London, med nøgleordet London. Når dine kunder i London skriver deres anmeldelser, bliver tagget London automatisk knyttet til dem, og du kan segmentere og analysere anmeldelserne, som de kommer ind.

Vejledning

Hvis du ønsker at pre-tagge anmeldelser, inden du inviterer dine kunder, kan du tilføje et tag-parameter under opsætningen af invitationerne. Du eller din udvikler kan læse vores Invitation API-dokumentation for flere detaljer. Vær opmærksom på, at det i øjeblikket ikke er muligt at pre-tagge ameldelser, hvor invitationerne er lavet med vores invitations-apps eller er manuelle invitationer. Du kan dog godt pre-tagge anmeldelser fra invitationer, der er genereret af vores AFS, ved at bruge den strukturerede data-snippet.

Kontakt vores Support Team, hvis du har spørgsmål til tagging-funktionen.