Tagging og pre-tagging af brugeranmeldelser

Hvilke emner er mest populære i dine brugeranmeldelser? Med Trustpilots tagging-funktion kan du kategorisere anmeldelser og analysere din indsats på forskellige områder.

Vil du gerne booste dine konverteringer? Taggede anmeldelser i Targeted TrustBoxe viser kunderne dine mest relevante anmeldelser. Du kan f.eks. indsætte en Targeted TrustBox på din betalingsside med anmeldelser, der fremhæver din virksomheds leveringsservice.

Du kan læse flere tips til tagging af anmeldelser i blogindlægget 5 steps to maximize your review ROI (på engelsk) eller få mere information om, hvordan du opretter Targeted TrustBoxe.

Hvordan fungerer tagging?

Vælg nøgleord eller tags alt efter segment, såsom placeringer, produktlinjer, afdelinger mv., og tilføj disse tags til anmeldelser, der matcher dine kriterier. Anmeldelser kan have flere tags, og en anmeldelse, der eksempelvis både nævner en produktlinje og en afdeling, passer således ind i to forskellige segmenter.

Tags er ikke private

Dine tags vises kun i den private API, og de er ikke synlige på din virksomheds profilside på Trustpilot. Du skal dog være opmærksom på, at tags anses for at være offentlig data, da det er muligt at filtrere anmeldelser efter tags i vores public API, (hvis man ved, hvad der skal filtreres efter).

Tag dine forholdsregler ved at følge disse tagging-tips:

• Skriv tags på en måde, så kun interne medarbejdere forstår dem.
  • Brug et internt kodesystem til at kryptere tags såsom "mobileunitA" i stedet for "iPhone" eller "mobileunitB" i stedet for "Samsung Galaxy".

Kan jeg tagge anmeldelser manuelt?

Du kan tagge dine anmeldelser manuelt på din virksomhedskonto under Brugeranmeldelser.

Følg disse trin:

1. Find den anmeldelse, du gerne vil tagge.
  2. Klik på Tilføj tag.
  3. Du vil nu se en tekstboks.
  4. Indtast det ønskede tagnavn/nøgleord, f.eks "København".
  5. Når du har klikket OK, vil du se, at tagget er blevet tilføjet til anmeldelsen.

Hvordan kan jeg bruge mine tags til at filtrere mine anmeldelser?

Det kan gøres på to måder. Du kan bruge vores API (med hjælp fra en udvikler), eller du kan bruge filtreringsfunktionen under Brugeranmeldelser på din virksomhedskonto.

Sådan virker filtrering under Brugeranmeldelser:

1. Vælg Flere filtre.
  2. Klik derefter på Vælg tag under Tags.

Nu skulle du gerne se alle anmeldelser med det tag, du har valgt.

Du kan fjerne filtre(t) igen ved at klikke på Ryd alle filtre.

Hvordan pre-tagger jeg mine anmeldelser automatisk?

Du kan tagge dine anmeldelser automatisk ved at vælge hvilke tags, du vil give en anmeldelse, før kunden har skrevet anmeldelsen.

Hvis du indsamler anmeldelser fra forskellige kontorer, kan du tagge anmeldelser fra hvert kontor, inden du sender invitationerne.

Du kan f.eks. tagge alle invitationer knyttet til dit kontor i København med "København." Når dine kunder i København skriver deres anmeldelser, bliver de automatisk tagget med "København", og du vil kunne segmentere og analysere anmeldelserne i takt med, at de kommer ind.

Instruktioner

Hvis du ønsker at pre-tagge anmeldelser, inden du inviterer dine kunder, kan du tilføje et tag-parameter under opsætningen af invitationerne. Din udvikler kan finde mere information om dette i vores Invitation API-dokumentation. I øjeblikket er det ikke muligt at pre-tagge anmeldelser fra vores invitations-app eller vores manuelle invitationer. Du kan dog pre-tagge dine anmeldelser ved hjælp af en struktureret data-snippet i vores Automatiske Feedback Service.

Kontakt vores supportteam, hvis du har spørgsmål til tagging-funktionen.