Targeted TrustBox

Targeted TrustBox-funktionen giver dig mulighed for at vise udvalgte anmeldelser, der er blevet tagget. Dette er den fjerde indstilling under Vælg dine anmeldelser, som er en del af konfigurationsguiden i TrustBox-biblioteket.

Anmeldelser kan tagges i henhold til forskellige segmenter såsom placering, produktlinjer, virksomhedsopdeling, etc. Dette gør det muligt at segmentere de anmeldelser, der vises i en bestemt TrustBox i forbindelse med en landingsside. En Targeted TrustBox skal kun opsættes én gang, og den tilføjer automatisk nye anmeldelser med de specifikke tags.

At oprette og implementere en Targeted TrustBox består af to trin.

Trin 1 - Segmentering af anmeldelser via tagging

Anmeldelser kan tagges manuelt fra anmeldelsessiden på din virksomhedsside og ved at bruge API'er til tagging af anmeldelser.

Læs venligst Tagging af anmeldelser for detaljer.

Trin 2 - Implementering af Targeted TrustBox

1. Vælg en TrustBox i TrustBox-biblioteket
  2. Vælg Dine anmeldelser efter tag i konfigurationsafsnittet
  3. Vælg et tag fra dropdown-menuen
    • Valgfrit: angiv hvilke stjerner, der skal vises
  4. Klik på Få kode - TrustBox-koden vil nu indeholde de rette data (data-tags="tag1") for at vise anmeldelser med et udvalgt tag. Klik på knappen Send koden via e-mail, hvis du gerne vil have koden sendt til dig selv eller din udvikler, i en e-mail.
  5. Indsæt til sidst koden i HTML-kildekoden - den samme procedure som for implementering af TrustBox.

Vigtigt: Kun ét tag kan benyttes ad gangen pr. TrustBox. Dog kan flere TrustBoxe genereres med forskellige tags