TrustBoxe – Sådan konfigurerer og implementerer du dine Trustpilot-widgets

Dine potentielle kunder lytter til, hvad dine eksisterende kunder siger om din virksomhed.

Begynd at indsamle anmeldelser

TrustBoxe er Trustpilots widgets – enkeltstående applikationer, du kan tilføje til dit website for at vise dine seneste anmeldelser, TrustScore samt stjernebedømmelser.

Du kan tilføje flere TrustBoxe til dit website, så du kan vise dine favoritanmeldelser i én Trustbox, dine seneste anmeldelser i en anden eller oprette flere Targeted TrustBoxe med anmeldelser, der er relevante for bestemte kundegrupper.

Vælg en TrustBox

Når du skal vælge en TrustBox til dit website, er der mange layouts og funktioner at vælge imellem. Vælg den TrustBox, der passer bedst til din virksomheds behov.

1. Gå ind på din virksomhedskonto > Vis dine anmeldelser > Website-widgets, og vælg din foretrukne TrustBox fra TrustBox-biblioteket.
  2. Vælg en TrustBox fra TrustBox-biblioteket, og klik på Læs mere.

Konfigurér din TrustBox

Når du har valgt en TrustBox, skal den konfigureres.

• Du kan tilpasse din TrustBox under Få din TrustBox.

Lokation

Vælg den lokation, hvis anmeldelser skal vises i din TrustBox. Vælg Alle lokationer eller bare en bestemt lokation.

Bemærk: Lokationer er i øjeblikket tilgængelige for kunder i Storbritannien og Australien.

Vælg dine anmeldelser

Når du skal vælge, hvilke anmeldelser du vil vise i din TrustBox, har du 4 muligheder:

Anmeldelsestyper Beskrivelse
Dine seneste anmeldelser Viser anmeldelser i omvendt kronologisk rækkefølge med din seneste anmeldelse først.
Dine anmeldelser efter stjernebedømmelse Viser de stjernebedømmelser, du har valgt, for eksempel alle 3-, 4- og 5-stjernede anmeldelser.
Dine favoritanmeldelser Vælg manuelt dine favoritanmeldelser, der skal vises i TrustBoxen.
Dine anmeldelser efter tag Vælg taggede anmeldelser for at målrette din TrustBox. Du kan vælge ét tag pr. TrustBox.

Bemærk, at forbrugerne kun ser uddrag fra dine udvalgte anmeldelser, så de får ikke det fulde billede af dine kunders meninger. Selvom din TrustBox altid viser din TrustScore og stjernebedømmelse, anbefaler vi, at du viser alle dine anmeldelser – også de negative.

Konfigurér din TrustBox

Konfigurér din TrustBox, så den passer til dit website.

Indstillinger Beskrivelse
Foretrukket sprog Det viste sprog i TrustBoxen
Bredde TrustBoxens bredde
Højde TrustBoxens højde i pixels
Tema Vælg et lyst eller mørkt tema
Konverteringsoptimeringstest Aktivér TrustBox Optimizer for denne Trustbox
Rich Snippets for SEO Aktivér strukturerede data-snippets for at forbedre din placering i Googles søgeresultater

Responsivt design

Alle vores TrustBoxe er responsive. Dvs., de har interne brudpunkter, der sikrer, at indholdet tilpasses til de givne dimensioner, og så indeholder de en rullefunktion.

TrustBoxe er integrerede i en iframe på dit website. De kan dog ikke ændres på alle ledder og kanter, da iframen ikke understøtter alle dimensioner. Når du ændrer størrelsen på dit browservindue, tilpasses TrustBoxens bredde, mens højden forbliver den samme. Du opnår de bedste resultater ved at indstille bredden til 100 % og tilpasse højden af dine DOM-elementer, så de passer til TrustBoxens minimumshøjde.

Bemærk: Vi anbefaler, at du tjekker minimums- og maksimumsværdierne for dine TrustBoxe, før du implementerer dem. Du finder disse oplysninger under forhåndsvisningen af hver TrustBox.

Implementér din TrustBox

Når du har valgt og konfigureret din TrustBox, skal den indsættes på dit website.

1. Klik på Hent kode under Implementér din TrustBox. Du kan sende den til dig selv eller din udvikler ved at vælge Del instruktioner.
  2. Kopiér og indsæt TrustBox-scriptet i <HEAD>-afsnittet på dit website. Du behøver kun at gøre dette én gang, uanset om du tilføjer én eller flere TrustBoxe.
  3. Indsæt HTML-koden i <BODY>-afsnittet, hvor TrustBoxen(e) skal vises.

Bemærk: Hvis du ikke kan indsætte scriptet i <HEAD>-afsnittet, kan du indsætte det i <BODY>-afsnittet før HTML-koden. Bemærk, at det kan påvirke dit websites performance.

eCommerce-integrationer

Vi har flere eCommerce-integrationer, der kan gøre det nemmere for dig at tilføje en TrustBox til dit website.

Du kan også tilføje en TrustBox til dit website manuelt, men hvis der er et plugin tilgængeligt for din eCommerce-platform, kan du nemt trække TrustBoxen hen på dit website.

eCommerce-platform Tilgængelig integration
PrestaShop Ja
Magento Ja
WooCommerce Ja
OpenCart Ja
Shopify Ja
BigCommerce Nej