TrustBox-widgets – implementering og design

Vil du implementere en TrustBox på dit website eller i din webshop? Denne artikel kan hjælpe dig i gang.

Hvis du er i tvivl om, hvilke TrustBoxe du vil implementere, anbefaler vi, at du læser denne introduktion til TrustBoxe og Targeted TrustBoxe. Du kan også se forhåndsvisninger af alle vores TrustBoxe i TrustBox-biblioteket.

Implementeringsguide

1. Log ind på din virksomhedskonto.
  2. Gå til Integrationer > TrustBox-bibliotek for at se en oversigt over de tilgængelige TrustBoxe.
  3. Du kan filtrere TrustBoxene, så du f.eks. kun ser dem, der er optimeret til SEO. Du kan også klikke på TrustBoxene for at se live-eksempler.
  4. Når du har valgt en TrustBox, kan du konfigurere den ved at følge trinene under Lav din TrustBox.
  5. Når du er klar til at implementere TrustBoxen, skal du klikke på Hent kode. Du kan sende den til dig selv eller din udvikler ved at at vælge Del instruktioner.
  6. Kopiér og indsæt TrustBox-scriptet i SIDEHOVEDET på dit website (du behøver kun gøre dette én gang, uanset om du tilføjer en eller flere TrustBoxe).
  7. Indsæt HTML-koden i BRØDTEKSTEN, der hvor TrustBoxen(e) skal vises.

Bemærk: Hvis du ikke kan indsætte scriptet i SIDEHOVEDET, kan du indsætte det i BRØDTEKSTEN før HTML-koden. Vær dog opmærksom på, at det kan påvirke dit websites performance.

Responsivt design

Alle vores TrustBoxe er responsive og kan indstilles både i højden og bredden, så de passer til forskellige skærmstørrelser. Derudover har de interne brudpunkter, der sikrer, at indholdet tilpasses til de givne dimensioner, og de indeholder en rullefunktion.

Bemærk: Vi anbefaler, at du tjekker minimums- og maksimumsværdierne for dine TrustBoxe, før du implementerer dem. Du finder disse oplysninger under forhåndsvisningen af hver TrustBox.

Når du har implementeret TrustBoxen på dit website, indlejres den i en iframe. Iframen understøtter ikke alle dimensioner, så TrustBoxen kan derfor ikke ændres på alle ledder og kanter. Det betyder, at hvis du ændrer størrelsen på dit browservindue, kan du tilpasse TrustBoxens bredde, men højden forbliver den samme. For at dette skal virke, er det vigtigt, at du indstiller bredden til 100 % og tilpasser højden på dine DOM-elementer til mininumshøjden på TrustBoxen.

Product TrustBoxe i skabeloner

Når du modtager HTML-koden til din TrustBox, refererer den til et bestemt SKU. Find SKU’et i din 'data-sku="{din sku}"'-snippet. Hvis du genererer HTML-koden på din server, kan du programmatisk ændre attributten til at være en hvilken som helst af dine SKU’er. Ændrer du værdierne i din front-end, skal du yderligere følge disse trin for at ændre SKU’erne (du får muligvis brug for hjælp fra din udvikler).

Sådan tilføjer du en TrustBox til din webshop

Følg den vejledning der passer til din webshop, når du vil tilføje en TrustBox:

Sådan tilføjer du en TrustBox i Magento

I den følgende Magento-artikel kan du finde oplysninger om, hvordan du tilføjer indhold i Magentos content management-system. Under Page Layout kan du læse, hvordan du indsætter scriptet, og under Widgets kan du se, hvordan du tilføjer HTML-koder til brødteksten.

Sådan tilføjer du en TrustBox i WooCommerce

WooCommerce er en tilføjelse til WordPress, så du kan finde hjælp til at implementere en TrustBox i denne supportartikel fra WordPress. Hvis dit WooCommerce-site er hostet, skal du bruge en Premium WordPress-konto for at implementere TrustBoxe.

Sådan tilføjer du en TrustBox i Shopify

I denne Shopify-vejledning kan du læse, hvordan du tilføjer en brugertilpasset HTML-kode i Shopify.

Sådan tilføjer du en TrustBox i PrestaShop

I PrestaShops vejledning kan du finde detaljerede oplysninger om, hvordan du tilføjer en HTML-kode. Det kræver dog lidt programmeringskendskab at foretage implementeringen.

Sådan tilføjer du en TrustBox i BigCommerce

BigCommerce har lavet denne vejledning til at tilføje billeder til en HTML-kode. Det kræver dog lidt programmeringskendskab at foretage implementeringen.

Hvis du vil vide mere om TrustBoxenes performance og indlæsningshastighed, kan du finde flere oplysninger i denne artikel.