TrustBox-widgets – implementering, performance og design

Skal du til at implementere en af Trustpilots TrustBoxe? Vil du vide noget om deres performance og indlæsningshastighed? I denne artikel finder du svarene på dine spørgsmål.

Før du går i gang, skal du være opmærksom på, at du måske er nødt til at få din webmaster til at hjælpe med implementeringen. Og hvis du er i tvivl om, hvilke widgets du vil implementere, anbefaler vi, at du læser denne introduktion til TrustBoxe og Targeted TrustBoxe.

Implementeringsguide

1. Log ind på din virksomhedskonto på Trustpilot.
  2. Klik på Integrationer for at tilgå TrustBox-biblioteket, hvor du kan se de tilgængelige TrustBoxe.
  3. Du kan filtrere TrustBoxene, så du f.eks. kun ser dem, der er optimeret til SEO. Du kan også klikke på TrustBoxene for at se live-eksempler.
  4. Når du har valgt en TrustBox, kan du konfigurere widgeten ved at følge trinnene under 3 nemme trin til at lave din TrustBox.
  5. Når du er klar til at implementere TrustBoxen, skal du klikke på Hent kode eller vælge Send koden via e-mail, hvis du hellere vil have den tilsendt via e-mail eller vil sende den til din udvikler.
  6. Kopiér og indsæt koden i SIDEHOVEDET på dit website (du behøver kun gøre dette én gang, uanset om du tilføjer en eller flere TrustBoxe).
  7. Indsæt HTML-koden i BRØDTEKSTEN, der hvor TrustBoxen(e) skal vises.

Bemærk: Hvis du ikke kan indsætte scriptet i SIDEHOVEDET, kan du indsætte det i BRØDTEKSTEN FØR HTML-koden. Du skal dog være opmærksom på, at det kan påvirke dit websites performance.

Responsivt design

De fleste af vores TrustBoxe er responsive og kan indstilles både i højden og bredden, så de passer til forskellige skærmstørrelser. Derudover har de interne brudpunkter, der sikrer, at indholdet tilpasses til de givne dimensioner, og om nødvendigt, fremkommer en rullefunktion. Bemærk: Vi anbefaler, at du tjekker minimums- og maksimumsværdierne for dine TrustBoxe, før du foretager implementeringen.

Når du har implementeret TrustBoxen på dit website, indlejres den i en iframe. TrustBoxen kan dog ikke ændres på alle ledder og kanter, da iframen ikke understøtter alle dimensioner. Det betyder, at hvis du ændrer størrelsen på dit browservindue, kan du tilpasse TrustBoxens bredde, mens højden forbliver den samme. For at dette skal virke, er det vigtigt, at du indstiller bredden til 100 % og tilpasser højden på dine DOM-elementer til mininumshøjden på TrustBoxen.

Performance og indlæsningshastighed

TrustBoxe påvirker ikke dit websites performance, da TrustBox-scriptet indlæses asynkront på siden. Ved hjælp af asynkrone scripts vises din side hurtigere, fordi scriptet indlæses og afvikles i baggrunden, mens siden fortsat indlæses. Det vil sige, at TrustBox-scriptet ikke påvirker dit websites indlæsningshastighed.

Dataene cachelagres i vores CDN (Content Delivery Network) og leveres inden for 300-500 millisekunder, hver gang sitet indlæses med TrustBoxen. Det betyder, at TrustBoxen muligvis indlæses langsomt, den første gang websitet indlæses efter implementeringen. Men når først dataene er hentet fra serverne, indlæses TrustBoxen øjeblikkeligt.

Hvis Trustpilot er midlertidigt nede, vil TrustBoxene også være det, men det er ikke noget, der sker ofte. Og hvis en TrustBox indlæses langsomt, vises et alternativt billede, mens TrustBoxen indlæses i baggrunden.

Sådan tilføjer du en TrustBox til din webshop

Når du tilføjer en TrustBox til din webshop, skal du sørge for at følge den relevante vejledning.

Sådan tilføjer du en TrustBox i Magento

I den følgende Magento-artikel kan du finde oplysninger om, hvordan du tilføjer indhold i Magentos Content Management-system. Under Page Layout kan du læse, hvordan du indsætter scriptet, og under Widgets kan du se, hvordan du tilføjer HTML-koder til brødteksten.

Sådan tilføjer du en TrustBox i WooCommerce

WooCommerce er et modul til WordPress, derfor finder du hjælp med at implementere en TrustBox-widget i denne supportartikel fra WordPress. Hvis dit WooCommerce-site er hostet, skal du bruge en Premium WordPress-konto for at implementere TrustBoxe.

Sådan tilføjer du en TrustBox i Shopify

I denne Shopify-vejledning kan du læse, hvordan du tilføjer en brugertilpasset HTML-kode i Shopify.

Sådan tilføjer du en TrustBox i PrestaShop

I PrestaShops vejledning kan du finde detaljerede oplysninger om at tilføje en HTML-kode. Du skal bare være opmærksom på, at det kræver lidt programmeringskendskab at foretage implementeringen.

Sådan tilføjer du en TrustBox i Bigcommerce

BigCommerce har lavet denne vejledning om at tilføje billeder til en HTML-kode. Du skal bare være opmærksom på, at det kræver lidt programmeringskendskab at foretage implementeringen.