Sådan tilføjer du en TrustBox til en webside

Denne funktion er en del af Free-pakken.

Kom i gang nu

TrustBoxe er Trustpilots widgets. Du kan tilføje disse selvstændige applikationer til dit website, så de viser dine nyeste anmeldelser, din TrustScore og din stjernebedømmelse. I denne guide kan du læse, hvordan du gør.

Trustpilot tilbyder flere forskellige TrustBoxe, du kan tilføje til dit website, så du kan vise dine favoritanmeldelser i én Trustbox, dine seneste anmeldelser i en anden eller oprette flere målrettede TrustBoxe med anmeldelser, der er relevante for bestemte kundegrupper.

Vælg en TrustBox

Når du skal vælge en TrustBox til dit website, er der mange layouts og funktioner at vælge imellem. Vælg den TrustBox, der passer bedst til din virksomheds behov.

1. Gå ind på din virksomhedskonto, og vælg Vis anmeldelser > Website-widgets. Gennemse TrustBox-biblioteket, og vælg en TrustBox.

1. Klik på Læs mere, når du har valgt en TrustBox.

Konfigurér din TrustBox

Når du har valgt en TrustBox, skal den konfigureres. Under Få din TrustBox finder du forskellige valgmuligheder.

Lokation

Vælg lokationen, din TrustBox skal vise anmeldelser for. Vælg Alle lokationer eller en enkelt lokation.

Bemærk: Denne indstilling vil kun blive vist, hvis du har adgang til TrustBoxe med lokationsanmeldelser

Vælg dine anmeldelser

Når du skal vælge, hvilke anmeldelser du vil vise i din TrustBox, har du 4 muligheder:

Anmeldelsesfilter Beskrivelse Tekst vist i widget
Dine seneste anmeldelser Viser anmeldelser i omvendt kronologisk rækkefølge med din seneste anmeldelse først. Viser vores seneste anmeldelser
Dine anmeldelser efter stjernebedømmelse Viser din valgte stjernebedømmelse, for eksempel alle 3-, 4- og 5-stjernede anmeldelser. Viser vores 3-, 4- og 5-stjernede anmeldelser
Dine favoritanmeldelser Angiv, hvilke af dine favoritanmeldelser der skal vises i TrustBoxen. Viser vores yndlingsanmeldelser
Dine anmeldelser efter tag Vælg taggede anmeldelser for at målrette din TrustBox. Du kan vælge ét tag pr. TrustBox. Viser vores yndlingsanmeldelser

Bemærk, at forbrugerne kun ser uddrag fra dine filtrerede anmeldelser, så de får ikke det fulde billede af dine kunders meninger. Selvom din TrustBox altid viser din TrustScore og stjernebedømmelse, anbefaler vi, at du viser alle dine anmeldelser – også de negative.

Skræddersy din TrustBox

Du kan tilpasse konfigurationen af din TrustBox, så den passer til dit website, ved at vælge indstillinger for sprog, bredde, højde, skrifttype, farvetema og skriftfarve.

Implementér din TrustBox

Nu, hvor du har valgt og konfigureret din TrustBox, er næste trin at integrere den på dit website.

1. Gå til Implementér din TrustBox, og klik på Hent kode. Du kan sende den til dig selv eller din udvikler ved at klikke på Del instruktioner.

1. Kopiér TrustBox-scriptet, og indsæt det i <HEAD>-elementet på dit website. Du behøver kun at gøre dette én gang, uanset om du tilføjer én eller flere TrustBoxe.

1. Indsæt HTML-koden i <BODY>-afsnittet, hvor TrustBoxen(e) skal vises.

Andre implementeringsmuligheder

• Hvis dit website bruger WordPress, vil vi anbefale dig at anvende vores WordPress-plugin til at installere en TrustBox. Du skal ikke kode blot omarrangere, skræddersy og offentliggøre – alt sammen på samme sted.
  • Hvis du kun har begrænset adgang til kildekoden, kan du bruge Google Tag Manager (GTM) til at tilføje TrustBoxen som et brugerdefineret script.
  • Hvis du ikke kan indsætte scriptet i <HEAD>-elementet, kan du indsætte det i <BODY>-afsnittet før HTML-koden. Bemærk, at det kan påvirke dit websites performance.

Når du har implementeret din TrustBox, kan du overveje at teste, hvordan dine TrustBoxe performer, ved hjælp af vores TrustBox Optimizer. Hvis du vil vide mere om TrustBoxe generelt, kan du læse vores andre artikler om emnet.