Sådan tilføjer du en TrustBox til en webside

Denne funktion er en del af Free-pakken.

Kom i gang nu

TrustBoxe er Trustpilots widgets – enkeltstående applikationer, du kan tilføje til dit website for at vise dine seneste anmeldelser, TrustScore samt stjernebedømmelser.

Trustpilot tilbyder flere forskellige TrustBoxe, du kan tilføje til dit website, så du kan vise dine favoritanmeldelser i én Trustbox, dine seneste anmeldelser i en anden eller oprette flere Targeted TrustBoxe med anmeldelser, der er relevante for bestemte kundegrupper.

Vælg en TrustBox

Når du skal vælge en TrustBox til dit website, er der mange layouts og funktioner at vælge imellem. Vælg den TrustBox, der passer bedst til din virksomheds behov.

1. Gå ind på din virksomhedskonto > Vis dine anmeldelser > Website-widgets, og vælg en TrustBox fra TrustBox-biblioteket.

1. Klik på Læs mere.

Konfigurér din TrustBox

Når du har valgt en TrustBox, skal den konfigureres.

• Du kan tilpasse din TrustBox under Få din TrustBox.

Lokation

Vælg den lokation, hvis anmeldelser skal vises i din TrustBox. Vælg Alle lokationer eller bare en bestemt lokation.

Vælg dine anmeldelser

Når du skal vælge, hvilke anmeldelser du vil vise i din TrustBox, har du 4 muligheder:

Anmeldelsestyper Beskrivelse
Dine seneste anmeldelser Viser anmeldelser i omvendt kronologisk rækkefølge med din seneste anmeldelse først.
Dine anmeldelser efter stjernebedømmelse Viser de stjernebedømmelser, du har valgt, for eksempel alle 3-, 4- og 5-stjernede anmeldelser.
Dine favoritanmeldelser Angiv, hvilke af dine favoritanmeldelser der skal vises i TrustBoxen.
Dine anmeldelser efter tag Vælg taggede anmeldelser for at målrette din TrustBox. Du kan vælge ét tag pr. TrustBox.

Bemærk, at forbrugerne ikke ser det fulde billede af dine kunders meninger, når du udvælger anmeldelser til TrustBoxe. Selvom din TrustBox altid viser din TrustScore og stjernebedømmelse, anbefaler vi, at du viser alle dine anmeldelser – også de negative.

Konfigurér din TrustBox

Konfigurér din TrustBox, så den passer til dit website.

Indstillinger Beskrivelse
Foretrukket sprog Det viste sprog i TrustBoxen
Bredde TrustBoxens bredde
Højde TrustBoxens højde i pixels
Tema Vælg et lyst eller mørkt tema.

Implementér din TrustBox

Når du har valgt og konfigureret din TrustBox, skal den indsættes på dit website.

1. Klik på Hent kode under Implementér din TrustBox. Du kan sende den til dig selv eller din udvikler ved at vælge Del instruktioner.

1. Kopiér og indsæt TrustBox-scriptet i <HEAD>-sektionen på dit website. Du behøver kun at gøre dette én gang, uanset om du tilføjer én eller flere TrustBoxe.

1. Indsæt HTML-koden i <BODY>-sektionen, hvor TrustBoxen(e) skal vises.

Andre implementeringsmuligheder

• Hvis dit website bruger WordPress, vil vi anbefale dig at anvende vores WordPress-plugin til at installere en TrustBox. Du skal ikke kode blot omarrangere, skræddersy og offentliggøre – alt sammen på samme sted.
  • Hvis du kun har begrænset adgang til kildekoden, kan du bruge Google Tag Manager (GTM) til at tilføje TrustBoxen som et brugerdefineret script.
  • Hvis du ikke kan indsætte scriptet i <HEAD>-sektionen, kan du indsætte det i <BODY>-sektionen før HTML-koden. Bemærk, at det kan påvirke dit websites performance.

Når du har implementeret din TrustBox, kan du overveje at teste, hvordan dine TrustBoxe performer, ved hjælp af vores TrustBox Optimizer. Og hvis du vil vide mere om TrustBoxe, kan du finde andre artikler om emnet.