Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Sådan implementeres en TrustBox Følg

I følgende artikel finder du oplysninger om, hvordan TrustBoxe implementeres på dit website. TrustBoxe er Trustpilots widgets. De er enkeltstående applikationer, der viser anmeldelser, stjernebedømmelser og TrustScorer. Bemærk, at implementeringen kan kræve hjælp fra din webmaster.

Hvis du mangler et generelt overblik over vores TrustBoxe og Targeted TrustBoxe, finder du vores TrustBox-bibliotek i denne artikel.

Implementeringsguide

1. Log ind på din virksomhedskonto.
  2. Klik på Integrationer for at få adgang til TrustBox-biblioteket. Her finder du en oversigt over alle de TrustBoxe, du har adgang til.
  3. Du kan indsætte et filter for at se specifikke TrustBox-typer, f. eks. TrustBoxe optimeret til SEO.
  4. Du kan også klikke på TrustBoxene for at se eksempler i realtid.
  5. Når du har valgt en TrustBox, kan du konfigurere den ved at følge trinnene under Få din TrustBox.
  6. Når du er klar til at foretage implementeringen, skal du klikke på Hent kode. Klik på knappen Send koden via e-mail, hvis du vil have den tilsendt via e-mail eller sende den til din udvikler via e-mail.
  7. Kopiér <script>-koden, og sæt den ind i SIDEHOVEDET på dit website (du behøver kun at gøre det én gang, uanset om du tilføjer én eller flere TrustBoxe). Tilføj derefter koden <div> til HOVEDAFSNITTET, hvor TrustBoxen(e) skal vises. På samme måde som med en Bootstrap indlæses dette script asynkront og indsætter en iframe i <div> koden. Det er denne iframe, der indlæser TrustBoxen.

Responsivt design

De fleste af vores TrustBoxe er responsive og kan konfigureres til forskellige skærmstørrelser, da du kan indstille deres højde og bredde. Derudover har de interne brudpunkter, der sikrer, at indholdet tilpasses til de givne dimensioner, og om nødvendigt, fremkommer en rullefunktion. Bemærk: Vi anbefaler, at du kontrollerer minimums- og maksimumsværdierne for dine TrustBoxe, før du foretager implementeringen.

Når du har implementeret TrustBoxen på dit website, indlejres den i en iframe. TrustBoxen kan dog ikke ændres på alle ledder og kanter, da iframen ikke understøtter alle dimensioner. Det betyder, at hvis du ændrer størrelsen på dit browservindue, kan du tilpasse TrustBoxens bredde, mens højden forbliver den samme.

Vi anbefaler dig at angive bredden til 100 % for at sikre, at den svarer til boksens bredde og kan tilpasses efter behov. Justér højden på dit website for hovedbrudpunkterne for at sikre, at den svarer til boksens nye højde.

Performance og indlæsningshastighed

TrustBoxe påvirker ikke dit websites performance. TrustBox-scriptet indlæses asynkront i forhold til resten af siden. Ved hjælp af asynkrone scripts vises din side hurtigere, fordi scriptet indlæses og afvikles i baggrunden, mens siden fortsat indlæses. Derfor påvirker TrustBox-scriptet ikke dit websites indlæsningshastighed.

Når du indlæser dit website for første gang efter implementeringen, kan det tage et stykke tid at indlæse TrustBoxen. Men når først dataene er hentet fra serverne, indlæses TrustBoxen øjeblikkeligt. For at være helt nøjagtig cachelagres data i vores CDN (Content Delivery Network) og leveres inden for 300-500 ms, hver gang TrustBoxen indlæses på websitet.

Hvis en TrustBox indlæses langsomt, vises et alternativt billede, mens TrustBoxen indlæses i baggrunden. Det vil forsvinde, så snart TrustBoxen er klar.

Hvis Trustpilot er midlertidigt nede, vil TrustBoxene også være det.