Hvordan ændrer jeg min e-mailadresse?

På Trustpilot kan du ikke ændre din e-mailadresse direkte fra dine profilindstillinger.

I stedet beder vi dig om at skrive til vores venlige supportere her. Din e-mail skal være sendt fra den adresse, du normalt benytter til at logge ind på Trustpilot og inkludere den nye e-mailadresse, du ønsker at bruge.

Når vi modtager din e-mail, vender vi tilbage til dig for at verificere din nye e-mailadresse, da vi vi gerne vil være helt sikre på, at du er ejer af profilen, før vi laver ændringen.