Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Hvordan ændrer jeg min e-mailadresse? Følg

På Trustpilot kan du ikke ændre din e-mailadresse direkte fra dine profilindstillinger.

I stedet beder vi dig om at skrive til vores venlige supportere her. Din e-mail skal være sendt fra den adresse, du normalt benytter til at logge ind på Trustpilot og inkludere den nye e-mailadresse, du ønsker at bruge.

Når vi modtager din e-mail, vender vi tilbage til dig for at verificere din nye e-mailadresse, da vi vi gerne vil være helt sikre på, at du er ejer af profilen, før vi laver ændringen.