Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Trustpilots Indberet til Compliance-proces

Vores indberet til Compliance-funktion understreger vores overbevisning om, at vi i Trustpilot er et community, der samarbejder om at bevare tillid og integritet. Denne funktion gør det muligt for ethvert medlem af vores community at underrette os om anmeldelser, som de mener overtræder vores brugerretningslinjer. Indberettede anmeldelser forbliver synlige på Trustpilot indtil vores Complianceteam har konkrete beviser på, at der rent faktisk er tale om en overtrædelse. En gennemsigtig proces sikrer, at medlemmernes anmeldelser ikke bliver filtreret på uretfærdig vis, og at alle virksomhedsprofiler har nøjagtige gengivelser af deres forbrugeres meninger.

Hvordan foregår indberet til Compliance-processen?

Alle indberetninger som er foretaget af et af vores medlemmer genererer en meddelelse, som bliver sendt videre til vores Complianceteam, der herefter foretager en grundig undersøgelse af hver indberettet anmeldelse.

Fordi vi tror på fuld gennemsigtighed; der er ingen umiddelbare konsekvenser for indberettede anmeldelser hos Trustpilot. Øjeblikkelig fjernelse af anmeldelser i løbet af undersøgelsesprocessen kan misforstås og misbruges af virksomheder, der f.eks. ønsker at blokere deres konkurrenters positive anmeldelser. Derfor fortsætter vi med at vise de indberettede anmeldelser med mindre vores Complianceteam konkluderer, at en anmeldelse skal rapporteres.

Hvornår skal du indberette en anmeldelse til Compliance?

Du kan finde anmeldelser, som du mener kræver vores Complianceteams opmærksomhed, fordi de overtræder vores brugerretningslinjer. For eksempel kan en anmeldelses indhold være af sådan art, at du mener det er ulovligt, nedladende, stødende, falsk, følsomt osv.

Bemærk, at du ikke kan indberette din egen anmeldelse til Compliance, men du er velkommen til at ændre den eller slette den helt.

Hvordan indberetter jeg en anmeldelse til Compliance?

1. Find den anmeldelse, du ønsker at give os besked om. Klik på ’Indberet til Compliance’-knappen.
  2. Beskriv i tekstfeltet, hvorfor du indberetter anmeldelsen til os. Til dette er der påkrævet minimum 50 tegn.
  3. Klik på Send indberetning til Compliance.
  4. På skærmen vil du se en meddelelse med et tak, der viser, at vores Complianceteam er blevet underrettet. Du vil ikke få yderligere besked fra Trustpilot.

Hvad sker der efter jeg har indberettet en anmeldelse til Compliance?

1. Vores Complianceteam får besked.
  2. Vores Complianceteam undersøger anmeldelsen med hensyn til overtrædelse af vores Brugervejledning. I løbet af undersøgelsesprocessen viser vi stadig den indberettede anmeldelse, og vi tæller den stadig med i den samlede TrustScore.
  3. Hvis vores Complianceteam mener, at anmeldelsen overtræder vores brugerretningslinjer, vil de lave en rapport.

Hvad sker der hvis vores Complianceteam rapporterer en anmeldelse?

Hvis vores Complianceteam beslutter at rapportere en anmeldelse, vil de kontakte den person, der har skrevet anmeldelsen, via e-mail. Vores Complianceteam vil bede denne person om at udføre en bestemt handling – alt efter hvilken overtrædelse der er tale om. Hvis anmeldelsen f.eks. indeholder groft sprogbrug, vil brugeren blive bedt om at fjerne det grove sprog fra anmeldelsen. Hvis/når ændringerne træder i kraft, vil anmeldelsen fortsat være på virksomhedens profil. Hvis ikke, vil anmeldelsen blive filtreret af vores Complianceteam.

Hvad sker der hvis nogen indberetter min anmeldelse til Trustpilots Complianceteam?

Du vil ikke modtage nogen e-mail, hvis nogen har indberettet din anmeldelse til os. Det er kun Trustpilots Complianceteam, der får besked om dette. Hvis vores Complianceteam alligevel vælger at rapportere din anmeldelse, vil du modtage en e-mail fra os, hvor vi beder dig om at foretage de nødvendige ændringer.

Hvordan skal erhvervsbrugere indberette og rapportere anmeldelser?

Erhvervsbrugere skal ikke indberette anmeldelser på deres egne virksomhedsprofiler til vores Complianceteam. De kan rapportere anmeldelser fra deres egen virksomhedskonto. Hvis du ikke har en konto, inviterer vi dig til at oprette en.

Bemærk, at hvis du er erhvervsbruger der ønsker at indberette en anmeldelse til Trustpilot, som findes på en anden virksomhedsprofil, kan du følge den samme indberet til Compliance-procedure som almindelige Trustpilot-medlemmer.

Hvis du har nogen spørgsmål er du velkommen til at kontakte os her.