Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Automatisk Feedback Service implementeringsguide: Prestashop Følg

Vær opmærksom på, at denne vejledning kun gælder, hvis du endnu ikke har opgraderet til AFS 2.0. Klik her for at læse vores guide til AFS 2.0.

Automatisk Feedback Service 2.0 er en smartere og langt bedre måde at integrere Trustpilot i din internetbutik. AFS 2.0 kan hjælpe dig med at øge svarprocenten på dine invitationer, på flere måder. For det første kan du tilføje Trustpilots interaktive stjerner i dine invitationsskabeloner. Ved at tilføje disse interaktive stjerner til din skabelon kan du øge din nuværende konverteringsrate med op til 61%! Desuden kan du nu optimere din konverteringsrate ved at angive det tidspunkt, du vil sende dine invitationer på. En yderligere fordel ved AFS 2.0 er pre-tagging. Du kan for eksempel pre-tagge dine anmeldelser og indsamlingsdata med tags, der angiver by, leveringsmetoder, salgsperson og lignende og på den måde få indsigt i din forretning, hvilket kan hjælpe dig med at træffe smartere forretningsbeslutninger. Endelig kan du med AFS 2.0 inkludere de produkter, dine kunder har købt, så de kan skrive en anmeldelse af både din service og produkterne via den samme invitation. Klik her for at opgradere nu, eller kontakt vores Support Team eller din Account Manager for at skifte i dag.

Her kan du se, hvordan du forbinder Trustpilot med PrestaShop, så der automatisk udløses kundeinvitationer.

Følg disse trin:

Log ind på din PrestaShop-konto

1. Gå til Kontrolpanel.
  2. Gå til Moduler og tjenester > Moduler og tjenester.
  3. Søg efter modulet E-mail-notifikationer.
  4. Hvis det ikke allerede er installeret, så installer modulet nu. Klik på Installer.
  5. Når modulet er installeret, vælg da Konfigurer E-mail-notifikationer øverst i venstre hjørne.
  6. Tilføj din Trustpilot e-mailadresse(r) under Email-addresser. Skriv hver e-mailadresse på en separat linje.
  7. Klik på Gem.

Vigtigt

Opsæt din(e) e-mailskabelon(er) til at indhente de følgende kundeinformationer:

• E-mailadresse - placeret i e-mailens brødtekst
  • Kundens navn - placeret i start-hilsnen
  • Ordrenummer - placeret i e-mailens emnelinje eller brødtekst

(Bemærk: ‘Kunde’ vil blive brugt i de tilfælde, hvor et navn ikke kan identificeres).

Det er vigtigt, at afsenderens e-mailadresse indeholder webshoppens domænenavn, f.eks. info@[DOMÆNENAVN].dk. Hvis du f.eks. sender ordrebekræftelser fra andre domæner, så husk at tilføje dem på din whitelist. På den måde ved Trustpilot hvilke e-mails, der har tilladelse til at udløse invitationer til dine kunder.

Sådan tilføjer du yderligere domæner til din whitelist:

Gå til dit Trustpilot Dashboard og klik på Invitationer. Vælg Automatic Feedback Service og scroll ned til Domæner, der udløser invitationer. Tilføj de domæner, som har tilladelse til at sende e-mails til Trustpilot, f.eks. ordre.minbutik.dk.

Læs mere her