Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Vejledning: Sådan sender du invitationer på forskellige sprog med Automatisk Feedback Service Følg

Bemærk: Denne artikel er til dem, der bruger struktureret data-snippet.

Når du sender invitationer til dine kunder, vil sproget som standard være det, du har valgt under indstillinger i Automatisk Feedback Service-modulet. For at sende invitationer ud på forskellige sprog fra det samme domæne, skal du tilføje to ekstra parametre til den strukturerede data-snippet. Parametrene er ikke obligatoriske, men de vil give dig mulighed for at specificere hvilke templates, dine kunder skal have, og hvilke Trustpilot-sider, de skal sendes til, når de klikker på linket.

Eksempel: Du kan inkludere følgende tags i din ordrebekræftelse til dine spansktalende kunder.

<script type="application/json+trustpilot">
{
"templateId": "529c0abfefb96008b894ad02",
"locale": "es-ES"
}
</script>

Det sikrer, at dine spansktalende kunder får en invitation på spansk og bliver sendt til https://es.trustpilot.com.

Åbn alle

Lokaliteter

Du kan specificere sproget på den Trustpilot-side, dine kunder bliver sendt til, ved at bruge locale-parametret.

Klik her for at se de forskellige lokationer

"locale": "da-DK" / Dansk-Danmark

"locale": "de-DE" / Tysk-Tyskland

"locale": "en-GB" / Engelsk-Storbritannien

"locale": "es-ES" / Spansk-Spanien

"locale": "fi-FI" / Finsk-Finland

"locale": "fr-FR" / Fransk-Frankrig

"locale": "it-IT" / Italiensk-Italien

"locale": "nb-NO" / Norsk Bokmål-Norge

"locale": "nl-NL" / Hollandsk-Holland

"locale": "pl-PL" / Polsk-Polen

"locale": "pt-PT" / Portugisisk-Portugal

"locale": "ru-RU" / Russisk-Rusland

"locale": "sv-SE" / Svensk-Sverige

"locale": "en-AU" / Engelsk-Australien

"locale": "zh-CN" / Kinesisk-Kina

"locale": "en-IE" / Engelsk-Irland

"locale": "de-AT" / Tysk-Østrig

"locale": "de-CH" / Tysk-Schweiz

"locale": "fr-BE" / Fransk-Belgien

"locale": "nl-BE" / Hollandsk-Belgien

"locale": "ja-JP" / Japansk-Japan

"locale": "pt-BR" / Brasiliansk portugisisk-Brasilien

"locale": "en-US" / Engelsk-USA

"locale": "en-CA" / Engelsk-Canada

"locale": "en-NZ" / Engelsk-New Zealand

Skabelon-ID

Med et skabelon-ID kan du angive, hvilke invitationsskabeloner du vil sende til dine kunder. Du kan vælge Trustpilots optimerede skabelon eller en af dine tilpassede skabeloner.

Sådan finder du dine skabelon-ID'er
  1. Gå til Invitationer og vælg fanen Rediger din skabelon.
  2. Klik på Vælg skabelon for at se en oversigt over alle skabeloner.
  3. Vælg den standard- eller tilpassede skabelon, du ønsker at bruge, og klik på Fortsæt.
  4. Du kan se dit skabelon-ID i bunden af skabelonen.