Automatisk Feedback Service – Send invitationer ud på forskellige sprog

Denne funktion er en del af Free-pakken.

Kom i gang nu

Du kan nemt sende invitationsmails til dine kunder på deres sprog. For at ændre sproget skal du bare tilføje et ekstra parameter til din strukturerede data-snippet.

Når du sender invitationer til dine kunder, er sproget som standard det, du har valgt på din virksomhedskonto > Få anmeldelser > Invitationsindstillinger > E-mailindstillinger.

For at sende invitationer ud på forskellige sprog fra samme domæne skal du tilføje to ekstra parametre i den strukturerede data-snippet. Med disse parametre kan du specificere, hvilken skabelon dine kunder skal modtage, og hvilken Trustpilot-side de skal sendes til, når de klikker på linket.

Bemærk: Denne artikel er til dem, der bruger struktureret data-snippet.

Eksempel: Du kan inkludere følgende tags i din ordrebekræftelse til dine spansktalende kunder.

<script type="application/json+trustpilot">
{
"templateId": "59ce494e47b6c302701f6404",
"locale": "es-ES"
}
</script>

Det sikrer, at dine spansktalende kunder får en invitation på spansk og bliver sendt til https://es.trustpilot.com.

Lokaliteter

Du kan specificere sproget på den Trustpilot-side, dine kunder bliver sendt til, ved at bruge locale-parametret.

Klik her for at se de forskellige lokationer

"locale": "da-DK" / Dansk-Danmark

"locale": "de-DE" / Tysk-Tyskland

"locale": "en-GB" / Engelsk-Storbritannien

"locale": "es-ES" / Spansk-Spanien

"locale": "fi-FI" / Finsk-Finland

"locale": "fr-FR" / Fransk-Frankrig

"locale": "it-IT" / Italiensk-Italien

"locale": "nb-NO" / Norsk Bokmål-Norge

"locale": "nl-NL" / Hollandsk-Holland

"locale": "pl-PL" / Polsk-Polen

"locale": "pt-PT" / Portugisisk-Portugal

"locale": "ru-RU" / Russisk-Rusland

"locale": "sv-SE" / Svensk-Sverige

"locale": "en-AU" / Engelsk-Australien

"locale": "zh-CN" / Kinesisk-Kina

"locale": "en-IE" / Engelsk-Irland

"locale": "de-AT" / Tysk-Østrig

"locale": "de-CH" / Tysk-Schweiz

"locale": "fr-BE" / Fransk-Belgien

"locale": "nl-BE" / Hollandsk-Belgien

"locale": "ja-JP" / Japansk-Japan

"locale": "pt-BR" / Brasiliansk portugisisk-Brasilien

"locale": "en-US" / Engelsk-USA

"locale": "en-CA" / Engelsk-Canada

"locale": "en-NZ" / Engelsk-New Zealand

Skabelon-ID

Med et skabelon-ID kan du angive, hvilke invitationsskabeloner du vil sende til dine kunder. Du kan vælge Trustpilots optimerede skabelon eller en af dine tilpassede skabeloner.

Sådan finder du dine skabelon-ID'er

1. Gå til Få anmeldelser, og klik på fanenSkabelon-editor.
  2. Klik på Vælg skabelon for at se en oversigt over alle skabeloner.
  3. Vælg den standard- eller tilpassede skabelon, du ønsker at bruge, og klik på Fortsæt.
  4. Du kan se dit skabelon-ID i bunden af skabelonen.

Bemærk: Du skal muligvis opgradere din konto for at bruge denne funktion.