Automatisk Feedback Service – Send invitationer ud på forskellige sprog

Tilgængelig for:

• Free
  • Lite
  • Pro
  • Enterprise
Denne funktion er en del af vores gratis produktpakke Prøv den nu

Du kan nemt sende invitationsmails til dine kunder på deres sprog. For at ændre sproget skal du bare tilføje et ekstra parameter til din strukturerede data-snippet.

Når du sender invitationer til dine kunder, er sproget som standard det, du har valgt på din virksomhedskonto > Få anmeldelser > Invitationsindstillinger > E-mailindstillinger.

For at sende invitationer ud på forskellige sprog fra samme domæne skal du tilføje to ekstra parametre i den strukturerede data-snippet. Med disse parametre kan du specificere, hvilken skabelon dine kunder skal modtage, og hvilken Trustpilot-side de skal sendes til, når de klikker på linket.

Bemærk: Denne artikel er til dem, der bruger struktureret data-snippet.

Eksempel: Du kan inkludere følgende tags i din ordrebekræftelse til dine spansktalende kunder.

<script type="application/json+trustpilot">
{
"templateId": "59ce494e47b6c302701f6404",
"locale": "es-ES"
}
</script>

Det sikrer, at dine spansktalende kunder får en invitation på spansk og bliver sendt til https://es.trustpilot.com.

Lokaliteter

Du kan specificere sproget på den Trustpilot-side, dine kunder bliver sendt til, ved at bruge locale-parametret.

Klik her for at se de forskellige lokationer

"locale": "da-DK" / Dansk-Danmark

"locale": "de-DE" / Tysk-Tyskland

"locale": "en-GB" / Engelsk-Storbritannien

"locale": "es-ES" / Spansk-Spanien

"locale": "fi-FI" / Finsk-Finland

"locale": "fr-FR" / Fransk-Frankrig

"locale": "it-IT" / Italiensk-Italien

"locale": "nb-NO" / Norsk Bokmål-Norge

"locale": "nl-NL" / Hollandsk-Holland

"locale": "pl-PL" / Polsk-Polen

"locale": "pt-PT" / Portugisisk-Portugal

"locale": "ru-RU" / Russisk-Rusland

"locale": "sv-SE" / Svensk-Sverige

"locale": "en-AU" / Engelsk-Australien

"locale": "zh-CN" / Kinesisk-Kina

"locale": "en-IE" / Engelsk-Irland

"locale": "de-AT" / Tysk-Østrig

"locale": "de-CH" / Tysk-Schweiz

"locale": "fr-BE" / Fransk-Belgien

"locale": "nl-BE" / Hollandsk-Belgien

"locale": "ja-JP" / Japansk-Japan

"locale": "pt-BR" / Brasiliansk portugisisk-Brasilien

"locale": "en-US" / Engelsk-USA

"locale": "en-CA" / Engelsk-Canada

"locale": "en-NZ" / Engelsk-New Zealand

Skabelon-ID

Med et skabelon-ID kan du angive, hvilke invitationsskabeloner du vil sende til dine kunder. Du kan vælge Trustpilots optimerede skabelon eller en af dine tilpassede skabeloner.

Sådan finder du dine skabelon-ID'er

1. Gå til Få anmeldelser, og klik på fanenSkabelon-editor.
  2. Klik på Vælg skabelon for at se en oversigt over alle skabeloner.
  3. Vælg den standard- eller tilpassede skabelon, du ønsker at bruge, og klik på Fortsæt.
  4. Du kan se dit skabelon-ID i bunden af skabelonen.

Kommentarer

Log ind for at kommentere.