Conversion

Log ind på din virksomhedskonto og klik på Analytics i panelet til venstre for at få adgang til Conversion-funktionen. Klik på Conversion-fanen i toppen af siden.

Conversion viser antallet af invitationer, åbningsfrekvensen, klikfrekvensen og konverteringsraten (anmeldelser) for et bestemt datointerval. Som standard vises den samlede konvertering for de seneste 28 dage.

Konverteringskanal

Dine kunders vej gennem invitationsprocessen kaldes konverteringskanalen. Konverteringskanalen beskriver det fald i antallet, der sker gennem processen.

Sådan udregner vi konverteringskanalen

• Konverteringskanalen består af fire trin: A, B, C og D, hvor A er antallet af sendte invitationer.
  • Åbnings-, klik- og og konverteringsfrekvenser er alle baseret på det samlede antal sendte invitationer. Derfor udregnes vores åbningsfrekvens som A til B, klikfrekvensen som A til C og konverteringsfrekvensen som A til D. Det hjælper med at undgå begrænsninger i e-mailtracking.
  • I nogle tilfælde kan klik- eller konverteringsfrekvensen være højere end åbningsfrekvensen på grund af begrænsninger i e-mailtrackingen.
  • For at registrere åbnings-, klik- og konverteringsraterne skal hvert trin i kanalen (A > B, A > C eller A > D) fuldføres inden for 30 dage fra den dato, invitationen bliver sendt.

Valg af datointerval:

Det er muligt at få konverteringsdata for et bestemt datointerval. Konverteringstatistikker er tilgængelige fra april 2014 og derefter. Du bør derfor ikke vælge en dato før april 2014, da det vil give dig ukorrekt data for din klik-, åbnings- og anmeldelsesprocenter. Husk, at tallene i din konverteringskanal ikke nødvendigvis matcher tallene i din Analyze-statistik på grund af 30-dages-intervallet, der bruges i udregningerne i din konverteringskanal.