Sådan skræddersyr du din virksomhedsprofil

Dine potentielle kunder lytter til, hvad dine eksisterende kunder siger om din virksomhed.

Begynd at indsamle anmeldelser

Brug din profil på Trustpilot i forlængelse af dit website til at introducere din virksomhed. Det er en god mulighed for at fremhæve din virksomhed og styrke kundernes tillid til den.

Din profil er det første, kunderne ser, når de vil anmelde din virksomhed på Trustpilot, så det er en god idé at sørge for, at den er opdateret og iøjnefaldende. Du kan:

Sådan skræddersyr du din profil

Bemærk: Der kan gå op til 20 minutter, før eventuelle ændringer kan ses på din profil.

Virksomhedsoplysninger

Under Virksomhedsoplysninger kan du introducere din virksomhed og give kunderne dine kontaktoplysninger. Søgemaskiner indekserer denne side, så sørg for at tjekke oplysningerne regelmæssigt.

Du kan udfylde disse sektioner for at dele oplysninger om din virksomhed:

Sektion Beskrivelse
Om din virksomhed Indeholder felter til din virksomheds visningsnavn, website og beskrivelse. Du kan også uploade et billede af din virksomheds logo eller et screenshot af din hjemmeside. Billedet skal være 120 px x 120 px.
Kontaktoplysninger Angiv din virksomheds e-mailadresse og postadresse.
Webadresser på profiler på sociale medier Angiv webadresser på relevante profiler på sociale medier, såsom Facebook, Google+, LinkedIn, Twitter, Instagram og YouTube.
Dine indstillinger Vælg det land, hvor din virksomhed er registreret. Dette påvirker din kategori-placering, da du rangerer sammen med andre virksomheder på samme marked.

Bemærk: Feltet Beskrivelse understøtter HTML.

Promotionboks

Promotionboksen hjælper dig med at fremhæve dit brand og din kundeservice.

1. Du kan redigere titlen på promotionboksen. Titlen er som standard det visningsnavn, du har angivet under Virksomhedsoplysninger.
  2. Vælg en overskrift til teksten, og udfyld detaljerne. Det er muligt at tilføje flere overskrifter og detaljer.

Bemærk: Felterne med titel og budskab understøtter ikke HTML. Promotionboksen kan indeholde ét billede på 255 px x 190 px.

Garantiboks

Hvis du tilbyder dine kunder en garanti, f.eks. en tilfredshedsgaranti, levering inden for 24 timer eller fuld returret, kan du skrive det i garantiboksen.

1. Tilføj en overskrift, en teaser og detaljer om garantien.
  2. Vælg derefter et billede, og klik på Gem og offentliggør.
    • Du kan deaktivere din garantiboks ved at klikke på linket Deaktivér her.

Bemærk: Feltet til detaljer om garantien understøtter HTML, men det gør felterne til overskrift og teaser ikke. Feltet til detaljer om garantien kan indeholde ét billede på 255 px x 190 px.

Facebook like-boks

Boost dine kunders tillid ved at implementere en Facebook like-boks på din profilside.

1. Indtast din Facebook-sides webadresse eller side-ID i adressefeltet.
  2. Du kan se et eksempel på din Facebook like-boks ved at klikke på Se eksempel. Klik på Offentliggør for at offentliggøre den.

Har du problemer med at integrere Facebook like-boksen?

Facebook like-boksen er ikke kompatibel med Facebook-sider med begrænset adgang for bestemte brugere, f.eks. baseret på alder eller land.

Sådan sikrer du kompatibilitet:

1. Log ind på din Facebook-side som administrator.
  2. Klik på Indstillinger i rullemenuen øverst til højre på siden.
  3. Fjern alle begrænsninger. Dette giver alle adgang til din Facebook-side.

Så snart du har fjernet begrænsningerne, bør integrationen fungere uden problemer.

Kategorier

Vælg kategorier, der afspejler din virksomheds aktiviteter og gør det lettere for brugere at navigere og sammenligne anmeldelser af din og andre virksomheder på Trustpilot.

Kommentarer

Log ind for at kommentere.