Tag et kig igennem Trustpilots Supportcenter for at finde information om Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxe, Produktanmeldelser, samt guides til at redigere dine anmeldelser og kontoindstillinger

Skræddersy din virksomhedsprofil til dine behov Følg

Du kan bruge din offentlige profil på Trustpilot til at komplementere dit website samt introducere din virksomhed og dine produkter. Det er en god måde at fremhæve din kundeservice og booste dine kunders tillid til din virksomhed.

For at skræddersy din profil til dine behov skal du logge på din virksomhedsprofil og vælge menuen Indstillinger.

Åbn alle

Firmaoplysninger

Du kan bruge denne side til at introducere din virksomhed og videregive dine kontaktoplysninger til dine kunder. Søgemaskiner indekserer dine firmaoplysninger, så du bør kontrollere dem regelmæssigt for at sikre, at de er korrekte.

• Udfyld dine firmaoplysninger såsom visningsnavn, hjemmeside og land*
  • Udfyld din virksomheds kontaktoplysninger
  • Fortæl dine kunder om din virksomhed ved at lave en beskrivelse**
  • Upload din virksomheds profilbillede ved enten at uploade et profilbillede manuelt eller tage et screenshot ved hjælp af vores system

Dit profilbillede linker til dit website. Søgemaskiner indekserer linket uden at kontrollere, om det stemmer overens med din websiteadresse, så det er vigtigt, at du linker til den korrekte.

*Bemærk, at du bør vælge det land, hvor din virksomhed er registreret, eller hvor dit primære marked er, da kategorierne rangeres efter det valgte land.

** Bemærk, at HTML er aktiveret i beskrivelsesfeltet.

Promotionboks

Du kan bruge promotionboksen til at promovere dit brand og din kundeservice.

• Promotionboksens titel kan ændres. Titlen er som standard det angivne visningsnavn i firmaoplysninger
  • Vælg en overskrift til teksten, og udfyld detaljerne (det er muligt at tilføje mere end ét budskab og én titel)

Bemærk, at du ikke kan bruge HTML-koder i titlen eller i felterne under budskab.

Garantiboks

Hvis du kan tilbyde dine kunder en garanti, som f.eks. en tilfredshedsgaranti, levering inden for 24 timer, enkel returnering etc., kan du nævne det hér.

• Tilføj en overskrift, teaser og detaljer om garanti*
  • Vælg et billede, og afslut ved at klikke på Gem og offentligør
  • Hvis du vil deaktivere din garantiboks, efter den er offentliggjort, skal du blot klikke på Deaktivér

*Bemærk. at det er muligt at bruge en HTML-kode i feltet detaljer om garanti, men ikke i felterne overskrift eller teaser.

Facebook like-boks

Boost dine kunders tillid ved at tilføje en Facebook like-boks på din profilside:

• Indsæt URL'et på din Facebook-side eller din virksomheds side-ID i feltet
  • Du kan se et eksempel på like-boksen ved at klikke på Se eksempel eller offentliggøre den med det samme

Har du problemer med at integrere Facebook like-boksen?

Like-boksen er ikke kompatibel med Facebook-sider med begrænset adgang for bestemte brugere for eksempel efter land eller alder. Sådan sikrer du kompatibilitet:

• Log ind på din Facebook-side som administrator
  • Klik på Indstillinger
  • Fjern alle begrænsninger (bemærk, at dette vil give alle adgang til din Facebook-side)

Når begrænsningerne er fjernet, kan denne funktion tilgå den offentlige Facebook Graph på din Facebook-side, så du kan foretage integrationen uden problemer.

Kategorier

Vælg kategorier, der er relevante for din virksomhed, så det bliver nemmere for brugerne at sammenligne anmeldelser mellem lignende virksomheder på Trustpilot. Du finder flere oplysninger om emnet under Kategorier på vores supportcenter.

Bemærk, at der kan gå op til 20 minutter, før ændringer ses.