Skræddersy din virksomhedsprofil til dine behov

Brug din profil på Trustpilot som et supplement til dit website og til at introducere din virksomhed. Det er en god mulighed for at fremme din kundeservice og styrke kundernes tillid til din virksomhed.

For at skræddersy din profil til dine behov skal du logge på din virksomhedskonto og vælge Virksomhedsprofil.

Bemærk: Der kan gå op til 20 minutter, før ændringer kan ses på din profil.

Virksomhedsinformation

Brug denne side til at introducere din virksomhed og give dine kontaktoplysninger til dine kunder. Søgemaskiner indekserer dine virksomhedsoplysninger, så du bør tjekke siden regelmæssigt for at sikre, at oplysningerne er korrekte.

Siden Virksomhedsinformation indeholder flere afsnit, som du kan udfylde for at give dine kunder oplysninger om din virksomhed.

• Afsnittet Om din virksomhed indeholder felter, hvor du kan indtaste din virksomheds visningsnavn og webadresse samt en kort beskrivelse af din virksomhed. Du kan også uploade et billede af din virksomheds logo eller tage et screenshot af din hjemmeside.
  • Du kan udfylde afsnittet Kontaktoplysninger med din virksomheds fysiske adresse.
  • Du kan udfylde afsnittet Webadresser på sociale medier med alle webadresser på relevante sociale medier.
  • I afsnittet Dine indstillinger kan du vælge det land, hvor din virksomhed er registreret, eller hvor dit primære marked er. Din kategori-placering er baseret på det land, du vælger her.

Bemærk: Feltet Beskrivelse understøtter HTML.

Promotionboks

Du kan bruge promotionboksen til at promovere dit brand og din kundeservice.

1. Du kan redigere titlen på promotionboksen. Titlen er som standard det visningsnavn, der er angivet i afsnittet Virksomhedsinformation.
  2. Vælg en overskrift til teksten, og udfyld detaljerne. Det er muligt at tilføje flere overskrifter og detaljer.

Bemærk: Felterne Titel og Budskab understøtter ikke HTML.

Garantiboks

Hvis du tilbyder dine kunder en garanti, f.eks. en tilfredshedsgaranti, levering inden for 24 timer eller fuld returret, kan du skrive det i garantiboksen.

1. Tilføj en overskrift, en teaser og detaljer om garantien.
  2. Vælg et billede, og afslut ved at klikke på Gem og offentliggør.
  3. Hvis du vil deaktivere din garantiboks, efter den er offentliggjort, skal du blot klikke på Deaktivér.

Bemærk: Feltet til detaljer om garantien understøtter HTML, men det gør felterne til overskrift og teaser ikke.

Facebook Like Box

Boost dine kunders tillid ved at implementere en Facebook Like Box på din profilside.

1. Indtast din Facebook-sides webadresse eller side-ID i adressefeltet.
  2. Du kan enten se et eksempel på din Facebook Like Box ved at klikke på Se eksempel eller offentliggøre den med det samme ved at klikke på Offentliggør.

Har du problemer med at integrere Facebook Like Boxen?

Facebook Like Boxen er ikke kompatibel med Facebook-sider med begrænset adgang for bestemte brugere f.eks. baseret på alder eller land.

Sådan sikrer du kompatibilitet:

1. Log ind på din Facebook-side som administrator.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Fjern alle begrænsninger. Dette giver alle adgang til din Facebook-side.

Så snart du har fjernet begrænsningerne, bør integrationen fungere uden problemer.

Kategorier

Du bør vælge kategorier, der afspejler din virksomheds aktiviteter og gør det lettere for brugere at navigere og sammenligne anmeldelser af din og andre virksomheder på Trustpilot.