Sådan skræddersyr du din virksomhedsprofil

Din offentlige profil er det første, kunderne ser, når de finder din side på Trustpilot. Derfor er det vigtigt, at du bruger den til at præsentere din virksomhed og dit sortiment samt inkluderer dine kontaktoplysninger, så dine kunder ved, hvor de kan henvende sig.

Tip: Da søgemaskiner indekserer denne side, bør du sørge for at tjekke oplysningerne regelmæssigt.

Du finder din profil ved at gå ind på din virksomhedskonto > Indstillinger > Profilside. Du kan skræddersy følgende sektioner:

Grundlæggende oplysninger

Her kan du tilføje din virksomheds navn og domæne samt uploade dit logo. I takt med du udfylder oplysningerne, ændrer den dynamiske forhåndsvisning sig. Når du er tilfreds, skal du klikke på Gem og offentliggør.

Billede af opsætning af grundlæggende oplysninger

Bemærk: For at ændre din virksomheds domæne skal du sende en anmodning om profilsammenlægning. Hvis du foretager ændringen under dine profiloplysninger på din virksomhedskonto, ændres URL-linket, men ikke den viste tekst.

Virksomhedsbeskrivelse

Næste trin er at tilføje en beskrivelse af din virksomhed, så dine kunder ved, hvad du tilbyder, og hvad de kan forvente af dig. Vi vil anbefale dig at bruge mindst 200 ord. Også her kan du se, hvordan din tekst vil se ud. Klik til sidst på Gem og offentliggør.

Billede af opsætning af virksomhedsbeskrivelse

Verificér virksomhedsoplysninger

Hvis du verificerer supplerende oplysninger om din virksomhed, viser du forbrugerne, at du er åben over for dem, samtidig med at du letter deres købsbeslutninger. De supplerende oplysninger, du verificerer, bliver vist med flueben på din Trustpilot-profil. Du kan læse mere her.

Billede af opsætning af virksomhedsoplysninger, der kan verificeres

Kategorier

Ved at tilføje din virksomhed til én eller flere kategorier kan dine kunder nemmere finde dig. Du kan vælge én hovedkategori og op til fem underkategorier. I denne artikel kan du læse mere.

Billede af opsætning af kategorier

Kontaktoplysninger

Brug denne sektion til at fortælle dine kunder, hvordan de får fat på dig, og hvor de kan finde din virksomhed. Tilføj de relevante kontaktoplysninger samt din virksomheds registreringsland, så vi ved, hvilket marked din virksomhed skal rangere på. Denne oplysning kan påvirke din virksomheds placering i en kategori.

Billede af opsætning af kontaktoplysninger

Salgsfremmende plugins

Med vores Enhance-tilkøb kan du skræddersy din profil ved at tilføje plugins, der gør det muligt for dig at vise vigtige budskaber og linke til dine sociale kanaler.

Promotionboks

Du kan bruge en promotionboks til at fremhæve dit brand og din kundeservice.

Billede af opsætning af promotionboks

1. Gå ind på din virksomhedskonto, og vælg Indstillinger > Profilside. Rul ned, og klik på Promotionboks for at udvide den.
  2. Angiv en titel og overskrift, og udfyld detaljerne. Du kan tilføje flere overskrifter og detaljer ved at klikke på + Tilføj endnu et budskab.
  3. Klik på Upload for at tilføje et billede.
  4. Klik på Gem og offentliggør.

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig med Enhance-tilkøbet.

Garantiboks

Hvis du tilbyder dine kunder en garanti (f.eks. en tilfredshedsgaranti, levering inden for 24 timer eller fuld returret), kan du skrive det i garantiboksen.

Billede af opsætning af garantiboks

1. Gå ind på din virksomhedskonto, og vælg Indstillinger > Profilside. Rul ned, og klik på Garantiboks for at udvide den.
  2. Angiv en overskrift og teaser, og udfyld detaljerne.
  3. Klik på Upload for at tilføje et billede.
  4. Klik på Gem og offentliggør.

Hvis du ønsker at fjerne din garantiboks, skal du klikke på Fjern.

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig med Enhance-tilkøbet.

Plugin til Facebook-side

Øg dine kunders tillid ved at tilføje din offentlige Facebook-side til din Trustpilot-profil.

Billede af opsætning af plugin til Facebook-side

1. Gå ind på din virksomhedskonto, og vælg Indstillinger > Profilside. Rul ned, og klik på Plugin til Facebook-side for at udvide den.
  2. Udfyld feltet Din Facebook-sides webadresse.
  3. Klik på Gem og offentliggør.

Hvis du ønsker at fjerne pluginet til din Facebook-side, skal du klikke på Fjern.

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig med Enhance-tilkøbet.

Har du problemer med at integrere pluginet til din Facebook-side?

Pluginet til din Facebook-side er ikke kompatibel med Facebook-sider med begrænset adgang for bestemte brugere, f.eks. baseret på alder eller land. Learn how to remove them here

Så snart du har fjernet begrænsningerne, bør integrationen fungere uden problemer.

Forrige: ​Sådan verificerer du dit domæne

Næste: Sådan vælger du en kategori for din virksomhed