Sådan skræddersyr du din virksomhedsprofil

Brug din profil på Trustpilot i forlængelse af dit website til at introducere din virksomhed. Det er en god mulighed for at fremhæve din virksomhed og styrke kundernes tillid til den.

Din profil er det første, kunderne ser, når de vil anmelde din virksomhed på Trustpilot, så det er en god idé at sørge for, at den er opdateret og iøjnefaldende.

Sådan skræddersyr du din profil

Gå ind på din virksomhedskonto > Indstillinger > Opsætning af offentlig profil, og se alle de indstillinger, du kan konfigurere.

Bemærk: Der kan gå op til 20 minutter, før eventuelle ændringer kan ses på din profil.

Profiloplysninger

Tilføj en virksomhedsbeskrivelse og kontaktoplysninger, så dine kunder kan se dem på din profilside. Da søgemaskiner indekserer denne side, bør du sørge for at tjekke oplysningerne regelmæssigt.

1. Gå til din virksomhedskonto > Indstillinger > Opsætning af offentlig profil > Profiloplysninger.
  2. Udfyld de relevante sektioner for at dele oplysninger om din virksomhed.
Sektion

Beskrivelse

Om din virksomhed Indeholder felter til din virksomheds visningsnavn, website og beskrivelse. Det er muligt at bruge HTML-koder i feltet til din virksomhedsbeskrivelse. Du kan også uploade et billede af din virksomheds logo eller et screenshot af din hjemmeside. Billedet skal være 120 px x 120 px.
Kontaktoplysninger Angiv din virksomheds e-mailadresse, postadresse m.m.
Dine indstillinger Vælg det land, hvor din virksomhed er registreret. Dette påvirker din kategori-placering, da du rangerer sammen med andre virksomheder på samme marked.
  1. Klik til sidst på Gem ændringer.

Bemærk: For at ændre din virksomheds website skal du sende en anmodning om profilkombinering. Hvis du foretager ændringen under dine profiloplysninger på din virksomhedskonto, ændres URL-linket, men ikke den viste tekst.

Promotionboks

Du kan bruge en promotionboks til at fremhæve dit brand og din kundeservice.

1. Gå til din virksomhedskonto > Indstillinger > Opsætning af offentlig profil > Promotionboks.
  2. Vælg en titel og overskrift til teksten, og udfyld detaljerne. Det er muligt at tilføje flere overskrifter og detaljer.
  3. Du kan også tilføje et promotionbillede på 255 px x 190 px til boksen. For at bruge denne funktion skal du muligvis opgradere din konto.

1. Klik til sidst på Gem ændringer.

Bemærk: Felterne med titel og detaljer understøtter ikke HTML.

Garantiboks

Hvis du tilbyder dine kunder en garanti (f.eks. en tilfredshedsgaranti, levering inden for 24 timer eller fuld returret), kan du skrive det i garantiboksen.

1. Gå til din virksomhedskonto > Indstillinger > Opsætning af offentlig profil > Garantiboks.
  2. Tilføj en overskrift, en teaser og detaljer om garantien.

1. Vælg et billede på 255 px x 190 px, og klik derefter på Gem og offentliggør.
  2. Du kan deaktivere din garantiboks ved at klikke på linket Deaktivér her.

Bemærk: Feltet til detaljer om garantien understøtter HTML, men det gør felterne til overskrift og teaser ikke.

Facebook like-boks

Du kan booste dine kunders tillid med en Facebook like-boks på din profilside og samtidig give brugerne et direkte link til din virksomheds Facebook-side.

1. Gå til din virksomhedskonto > Indstillinger > Opsætning af offentlig profil > Facebook like-boks.
  2. Tilføj din Facebook-sides webadresse eller din virksomheds side-ID i adressefeltet.
  3. Du kan se din Facebook like-boks ved at klikke på Se eksempel.
  4. Klik på Offentliggør, hvis du er tilfreds.

Har du problemer med at integrere Facebook like-boksen?

Facebook like-boksen er ikke kompatibel med Facebook-sider med begrænset adgang for bestemte brugere, f.eks. baseret på alder eller land.

Sådan sikrer du kompatibilitet:

1. Log ind på din Facebook-side som administrator.
  2. Klik på Indstillinger i rullemenuen øverst til højre.
  3. Fjern alle begrænsninger, så alle kan få adgang til din side.
  4. Så snart du har fjernet begrænsningerne, bør integrationen fungere uden problemer.