Sådan skræddersyr du din virksomhedsprofil

Brug din profil på Trustpilot i forlængelse af dit website til at introducere din virksomhed og dit produktudvalg og samtidig vise kunderne, at du tilbyder en fremragende service.

Din profil er det første, kunderne ser, når de vil anmelde din virksomhed på Trustpilot, så det er en god idé at sørge for, at den matcher din virksomhed og understøtter din markedsføring.

Skræddersy din profil

Gå ind på din virksomhedskonto, og vælg Indstillinger > Profilside. Herefter kan du se alle de indstillinger, du kan konfigurere.

Bemærk: Der kan gå op til 20 minutter, før eventuelle ændringer kan ses på din profil.

Profiloplysninger

Tilføj en virksomhedsbeskrivelse og kontaktoplysninger, så dine kunder kan se dem på din profilside. Da søgemaskiner indekserer denne side, bør du sørge for at tjekke oplysningerne regelmæssigt.

1. Gå ind på din virksomhedskonto > Indstillinger > Profilside > Profiloplysninger.
  2. Udfyld de relevante sektioner for at dele oplysninger om din virksomhed.
Sektion

Beskrivelse

Om din virksomhed Indeholder felter til din virksomheds visningsnavn, website og beskrivelse. Det er muligt at bruge HTML-koder i feltet til din virksomhedsbeskrivelse. Du kan også uploade et billede af din virksomheds logo eller et screenshot af din hjemmeside. Billedet skal være 120 px x 120 px.
Kontaktoplysninger Angiv din virksomheds e-mailadresse, postadresse m.m.
Dine indstillinger Vælg det land, hvor din virksomhed er registreret. Dette påvirker din kategori-placering, da du rangerer sammen med andre virksomheder på samme marked.
  1. Klik til sidst på Gem ændringer.

Bemærk: For at ændre din virksomheds website skal du sende en anmodning om profilkombinering. Hvis du foretager ændringen under dine profiloplysninger på din virksomhedskonto, ændres URL-linket, men ikke den viste tekst.

Med vores Enhance-tilkøb kan du også tilføje en promotionboks, garantiboks og Facebook like-boks. Nedenfor kan du læse, hvordan du konfigurerer dem.

Promotionboks

Du kan bruge en promotionboks til at fremhæve dit brand og din kundeservice.

1. Gå ind på din virksomhedskonto > Indstillinger > Profilside > Promotionboks.
  2. Vælg en titel og overskrift til teksten, og udfyld detaljerne. Det er muligt at tilføje flere overskrifter og detaljer. (Felterne med titel og detaljer understøtter ikke HTML.)
  3. Du kan også tilføje et promotionbillede på 255 px x 190 px til boksen. For at bruge denne funktion skal du muligvis opgradere din konto.
  4. Klik til sidst på Gem ændringer.

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig med Enhance-tilkøbet.

Garantiboks

Hvis du tilbyder dine kunder en garanti (f.eks. en tilfredshedsgaranti, levering inden for 24 timer eller fuld returret), kan du skrive det i garantiboksen.

1. Gå ind på din virksomhedskonto > Indstillinger > Profilside > Garantiboks.
  2. Tilføj en overskrift, en teaser og detaljer om garantien. (Feltet til detaljer om garantien understøtter HTML, men det gør felterne til overskrift og teaser ikke.)
  1. Vælg et billede på 255 px x 190 px, og klik derefter på Gem og offentliggør.

1. Du kan deaktivere din garantiboks ved at klikke på linket Deaktivér her.

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig med Enhance-tilkøbet.

Facebook like-boks

Boost dine kunders tillid ved at implementere en Facebook like-boks på din profilside.

1. Gå ind på din virksomhedskonto > Indstillinger > Profilside > Facebook like-boks.
  2. Tilføj din Facebook-sides webadresse eller din virksomheds side-ID i adressefeltet.
  3. Du kan se din Facebook like-boks ved at klikke på Se eksempel.
  4. Klik på Offentliggør, hvis du er tilfreds.

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig med Enhance-tilkøbet.

Har du problemer med at integrere Facebook like-boksen?

Facebook like-boksen er ikke kompatibel med Facebook-sider med begrænset adgang for bestemte brugere, f.eks. baseret på alder eller land.

Sådan sikrer du kompatibilitet:

1. Log ind på Facebook som administrator.
  2. Klik på Indstillinger i rullemenuen øverst til højre.
  3. Fjern alle begrænsninger, så alle kan få adgang til din side.
  4. Så snart du har fjernet begrænsningerne, bør integrationen fungere uden problemer.

Forrige: ​Sådan verificerer du dit domæne

Næste: Sådan vælger du en kategori for din virksomhed