Google Seller Ratings - Få Seller Rating-stjerner i dine AdWords-kampagner

Læs, hvordan du kan forbedre din klikrate og reducere din klikbetaling ved at fremhæve dine Google AdWords-kampagner med stjerner.

I denne artikel kan du læse, hvordan Seller Ratings ser ud i Google-søgninger og Google Shopping-annoncer, samt hvordan Trustpilot-anmeldelser vises på Google.

Hvad er sælgerbedømmelser?

Ved hjælp af Google Seller Ratings kan forbrugere hurtigt finde frem til annoncører med høje bedømmelser og kvalitetsservice. Google samler sælgerbedømmelser fra pålidelige kilder såsom Trustpilot, der indsamler anmeldelser. Google omregner bedømmelserne på en skala fra 1-5, så det er nemt at sammenligne anmeldelser fra forskellige kilder.

Sådan ser sælgerbedømmelser ud

Sælgerbedømmelser vises som orange stjerner gennem udvidelser med sælgerbedømmelser. Der vises stjerner i dine tekstannoncer i søgeresultater på Google og på Google Shopping.

Sådan ser sælgerbedømmelser ud i søgeresultater på Google:

Sådan ser sælgerbedømmelser ud i annoncer på Google Shopping:

Trustpilot generer et feed af vores virksomhedsbrugeres brugeranmeldelser hver dag. Google modtager et feed fra Trustpilot og andre pålidelige kilder. Der kan gå op til 6 uger, fra Google modtager vores data, til anmeldelserne vises.

Du kan finde din virksomheds Seller Rating-profil via følgende webadresse: https://www.google.com/shopping/ratings/account/metrics?q=yourdomain.com&v=2&c=xx.

• Du skal blot erstatte "yourdomain.com" (uden “www”) med din webadresse.
  • Erstat xx med det pågældende lands ISO Alpha-2-kode, f.eks. dk, us, fr osv., så burde din profil vises.

Bemærk, at denne side vil være tom, indtil du kvalificerer dig til Seller Ratings.

For at se om andre lande er kvalificerede til Seller Ratings, skal du klikke på pilen, der åbner en rullemenu, og vælge det ønskede land.

Vær opmærksom på følgende:

• Google Seller Ratings er en automatisk udvidelse af annoncer på Google og er nu tilgængelig i alle lande.
  • Google bruger deres egen udviklede logik for at sikre, at det kun er højkvalitetsanmeldelser, der anvendes til sælgerbedømmelser.
  • Google videregiver ikke konkrete oplysninger om de algoritmer, der genererer sælgerbedømmelser for en annoncør.
  • Normalt vises Google Seller Ratings kun, når en virksomhed i løbet af 12 måneder har indsamlet 100 verificerede anmeldelser fra samme land og har en samlet bedømmelse på mindst 3,5 stjerner.
  • Dine anmeldelser skal normalt være indsamlet via en af Trustpilots verificerede invitationsværktøjer, for at du kan kvalificere dig til Google Seller Ratings.
  • Trustpilot får ikke besked om, hvornår Google modtager vores feed, hvor ofte Google opdaterer dataene, eller hvilke anmeldelser Google inkluderer.
  • Hvis du har indsamlet mere end 100 verificerede anmeldelser fra samme land men efter 6 uger ikke har opnået Seller Ratings, skal du kontakte Google AdWords’ support.
  • Trustpilot genererer ikke feeds med anmeldelser, der indeholder groft sprog.
  • Google garanterer ikke, at sælgerbedømmelser tildeles, selvom din virksomhed opfylder alle kravene.
  • Google tildeler ikke sælgerbedømmelser for alle visninger. Google stopper med at vise sælgerbedømmelser, hvis en bruger gentagne gange trigger en annonce uden at klikke på den.

Anbefalet læsning

Du kan finde flere nyttige tips i den følgende supportartikel fra Google: Om udvidelser med sælgerbedømmelser.